Home \ relationer
 

Hantera en jungfru.

 

Underskatta inte den blygaste jungfruen! Virgins har en mycket distinkt och dygdig personlighet. Det kan vara mycket svårt att behaga den perfektionistiska jungfruen. Men om du kan göra det, är tjejen extremt lojal och nådig. Kom ihåg att vara omtänksam och lojal kan hjälpa till att bygga ett bättre förhållande till Jungfru i ditt liv. Oavsett om han eller hon är en vän, en familjemedlem eller din älskare.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Spela inte psykospel. Jungfruer ser psykospel och manipulering som ljuger, luskiga och under deras värdighet och känner igen sådan smärtsamhet på miles avstånd. Om du försöker kommer de inte att lita på dig och kommer inte att respektera dig.       
 2.  
 3.             2      Respektera respekten för din jungfru. Vad som händer i ett oskulds huvud är ofta ett mysterium för människorna kring henne. Eftersom de kan dölja sina känslor bra. När de är gjorda för att uttrycka sin missnöje med en person eller situation, blir de ofta överraskad. Jungfruen är tålmodig och kärleksfull. Men när det når gränserna är det överallt! Ibland kan de, med hjälp av artighet, undertrycka sina känslor och explodera senare, eller sämre, bara släppa dig ner.        
 4.  
 5.             3      Var uppmärksam på din egen personliga hygien och ditt utseende. Jungfruer är perfektionister och brukar ha ett välvårdat utseende. Titta på dina naglar, din doft, ditt hår. Gör dig redo. Din jungfruvän kan kommentera om han tycker att du behöver lite hjälp. Men det är sällan menat dåligt när de gör det här.        
 6.  
 7.             4      Om en jungfru är starkt övertygad om något, slösa inte bort din tid att ändra sin åsikt. Inte bara är jungfruliga passionerade om vad de tror på, men vanligtvis har de tänkt det över grundligt och gjort förfrågningar och är osannolikt att avvika från något argument. Virgins är extremt bra observatörer - ingenting undviker detta tecken - och kan enkelt överträffa sin motståndare i en debatt.        
 8.  
 9.             5      Ta inte din jungfruvän eller älskare för givet! Virgins är helt lojala och dedikerade och ger 100% till sina nära och kära, men de kan inte användas eller utnyttjas. När jungfruen först upptäcker att hon har vilseledande vilseledande, kommer hon omedelbart att visa dig dörren med ett litet drama. Om hon misstänker att hon är i ett ensidigt förhållande eller vänskap, kommer hon att leda dig ur sitt liv utan omvägar och ingen återvändo. Virgins kan tyckas innebära sin förmåga att lösa känslomässigt snabbt, men deras logik låter dem inte hänga sina huvuden för länge. Det är nästan omöjligt att vinna tillbaka en jungfru när hon är borta.        
 10.  
 11.             6      Jungfrun är känsliga varelser som värdesätter sig själva och vet att de lägger stor ansträngning på allt de gör. Komplimanger som "du ser bra ut idag" eller "du är min bästa vän" uppskattas definitivt och jobbar mycket. Virgins lägger mycket arbete på alla områden eftersom de är så perfektionistiska. En komplimang får dem att känna att deras ansträngningar inte har gått obemärkt. Vanligtvis kommer de att ge dig en ärlig komplimang och en jungfru älskare kommer att belöna dig med entusiasm.        
 12.  
 13.             7      Peka inte pigan på hennes brister. Hon är självmedveten om sina brister. Om de inte kan göra sitt bästa, eftersom de Om hon är sjuk blir hon väldigt mycket upprörd över denna situation. Aldrig förolämpa din oskuld eller exponera henne för andra! Virgins är extremt medvetna om andras brister, men i synnerhet för sig själva, och är extremt känsliga för kritik, och de glömmer inte förnedringar.        
 14.  
 15.             8      Virgins försöker alltid se den humoristiska sidan i allt och njuta av den enkla sidan av livet. Försök att få henne att skratta. De älskar roliga TV-program, filmer, spel och komedier. Att göra det intelligenta jungfrunet kan ibland vara svårt. Men om du kan göra det, kommer du att bli imponerad - och intresserad.        
 16.  
 17.             9      Jungfruer är utmärkta vänner och följeslagare, men du måste tjäna deras kärlek och respekt. Du kan vara vänner med många människor. Men i verkligheten har de bara en liten krets av människor som de verkligen litar på. Om en jungfru anser dig som en nära vän, var tacksam! Den lojala osjälviska jungfruen älskar inget annat än att stödja sina vänner och kommer med glädje att sätta första gången sina älskade behov.        
 18.  
 19.             10      Lyssna på när en jungfru talar till dig. Du är bra lyssnare själv och tycker om den är oförskämd om den ignoreras eller avbryts.        
 20.  
 21.             11      Var inte pompös eller förtvivlad. Den självförsörjande jungfruen kan inte stå emot människor som är helt ogiltiga och har en pretentiös attityd, som om världen "skyldade dem något". Eftersom jungfrur är vanligtvis välutbildade och utbildade, tolererar de inte överbärande personer.        
 22.  
 23.             12      Förstå att jungfrur lyssnar på dina råd, men gör det troligtvis något annat. Du kommer göra vad som alltid är bra för dig. Om du fråga "Ska jag ta det röda eller det svarta?" och du säger "Jag gillar det röda", kommer de att överväga det, men ta sedan den svarta. Känn dig inte förolämpad. De ansåg din åsikt, men bestämde sig sedan för att rösta.        
 24.  
 25.             13      Förstå att även om de är känsliga kan de vara mycket defensiva. Om du börjar skada med en jungfru bara för att hon ser mild och försvarslös - tänk två gånger - de har en stålkorg och en skarp tunga!        
 26.  
 27.             14      Ge inte dem för mycket information på en gång. Pratar om mycket personliga eller intima saker gör jungfrunna lite obekväma och får henne att känna att hon måste återfå. En jungfru behöver tid för att bygga upp tillräckligt förtroende för att lita på någon.        
 28.  
 29.             15      Var försiktig med vad du säger. Om du sa något negativt förra året kommer de att komma ihåg det och använda det mot dig.        
 30.  
 31.             16      I synnerhet ger oskulda kvinnor utmärkta fruar och mammor på grund av sin sakta och kärleksfulla natur. Deras perfektionism är en fördel i köket och de är inte minst vana att måla ett rum eller välja möbler. Du kommer att locka ett vackert hem för att skapa lyckliga, välskötta barn. Var generös med komplimanger om Virginiens kök, det oklanderliga hemmet och andra hushållsfaciliteter, eftersom hon är mycket stolt över hennes inhemska färdigheter.        
 32.  
 33.             17      Var taktfull och diplomatisk. Eftersom jungfruen har ingen tolerans för orubbliga, taktlösa människor. Styr ditt humör i närvaro av en jungfru. De ser snabb uppror som svaghet.        
 34.  
 35.             18      Om du inte är intelligent av naturen, bör du vara utrustad med konversationsförmåga. Virgins älskar intressant konversation på grund av kvicksilver i deras tecken eller när någon har en unik karaktär. Annars kommer inte jungfruen att slösa bort hennes vitt och charm på någon hon känner är sämre än dem. Det är därför som vissa människor tycker att jungfrun är tråkig. Men det är inte oskuldens fel. Det är mer troligt att motsvarande jungfru inte hade tillräckligt med kärlek att göra ett försök att göra ett bestående intryck. De vet att de har mycket positiva meriter och kan vinna över publiken om de inte hatar att vara i rampljuset. Men de reserverar sin charm för potentiella partners och nya vänner.        
 36.  
 37.             19      Om du är kvinna, var inte dum eller åska för mycket framför en jungfru man - inte ens jungfru män tycker att det är tilltalande. Dessutom ska du aldrig flörta med en jungfrus make. Virgins i långvariga relationer försvarar dem med sina liv och reagerar med fientlighet mot de som hotar detta förhållande.        
 38.  
 39.             20      Jungfrur ger utrymme för konstruktiv kritik men accepterar det ödmjukt. Negativ kritik avsedd att skada jungfru kommer inte att bli så snällt och svaret blir mycket fult. Missbruk aldrig din jungfru.        
 40.  
 41.             21      Jungfruer är mycket känsliga och intuitiva. Så säg alltid sanningen och vara ärlig. Om sanningen gör ont, förväntar de dig att använda din takt och diplomatiska färdigheter. Virgins gillar inte falska eller falska människor.        
 42.  
 43.             22      Jungfruer har mycket goda manners och är utbildade. Så du kommer inte ha någon chans att vara vänner med någon om du är uneducated, offensiv, vulgär, självisk, boorish, en tik eller en kaotisk och vill ha sex på första dagen. Den godhjärtade jungfru kan dock se bäst i den andra och kan ge dig en andra chans om du bara har några negativa egenskaper tillsammans med goda kärnkvaliteter, så länge du visar att du vill förbättra dig själv.        
 44.  
 45.             23      Virgins värde lön. Om du vill gå ut med en jungfru måste du vara intressant, djup och lite mystisk, men inte för avlägsen, att de tycker att de inte behövs. Du kommer att se igenom detta och förlora intresse.        
 46.  
 47.             24      När jungfrur pratar om astrologi ser de sig själva som änglar snarare än jungfrur.        
 48.  
 49.             25      Får inte vilseledas med uttrycket "stjärntecken Jungfru". Jungfruar är vanligtvis inåtvända och extremt noga med att välja en älskare, men sex och sexuell kompatibilitet är av största vikt för dem. Din jungfru kan verka blyg vid första anblicken. Men om du har tålamod och bygger förtroende, kommer du att ha ett mycket intensivt, passionerat och spännande sexliv. Virgins är osjälvisk och kreativ i sängen är stolta över att behaga sin älskare och uppfylla hans alla önskemål.        
 50.  
 51.             26      I ett förhållande, jungfrur värdesäkerhet och förtroende. När Jungfru hittar sin sanna kärlek, kommer hon att ge sig fullständigt och osjälviskt. Men i gengäld förväntar hon sig samma från hennes partner. Hon kommer inte ge dig en ny chans om du är otrogen.        
 52.  
 53.             27      Röra inte genom hennes saker. Om du tror att jungfruen håller en hemlighet från dig, uttrycka dina bekymmer med ärlighet, men invadera inte deras integritet.        
 54.  
 55.             28      Försök inte ta med jungfruen till något hon hatar. Jungfruer är mycket oberoende och tolererar inte människor med en kontrollerande personlighet eftersom de har en omättlig längtan efter sin egen framgång. Om de känner att du försöker ge dem din åsikt, kommer de att avfärda den.        
 56.  
 57.             29      Om en jungfru gillar dig, kommer han eller hon att låta dig veta. De arbetar hårt för att hitta sin sanna kärlek och spelar inte spel.                  
 58.  
             

Tips .

    
   
 • Virgins kan vara låst tills du har förtjänat sitt förtroende. Ge inte upp. När de litar på dig, delar de mer personliga saker med dig!
 •  
 • När en jungfru dras till hennes gränser, bör du vara försiktig.
 •  
 • Virgins kan vara blyg eller tyst när du träffar dem för första gången. Det kan ta en stund för dem att bli tillgängliga. De öppnar sig mer när de känner sig bekväma i din närvaro.
 •  
 • Virgins kan vara mycket speciell. Du bör inte invadera sin integritet. Börja inte oanmälda hos en jungfruhus.
 •  
 • Jungfrun är mycket fast i sina vanor.
 •  
 • Fråga aldrig en jungfru om hennes åsikt om du inte vill höra ett ärligt svar. Virgins kan vara mycket direkt, vilket kan tyckas oförskämd för vissa människor.
 •  
 • Virgins kan inte hålla fast vid en lögn för länge och tycker inte om det när människor inte uppskattar sin uppriktighet.
 •  
 • Virgins gillar att le. Se till att de alltid har ett leende i ansiktet och du har redan vunnit.
 •  
 • En jungfru kan bli kär i någon som inte nödvändigtvis är snygg. Så länge du känner dig eftertraktade och uppskattade. Men det kommer hemligt att irritera henne om du inte kryssar som henne.
 •  
 • Jungfruer tycker inte om det alls om du frågar dem för deras åsikt och sedan nedspelar den uppfattningen och försöker ändra deras sätt att titta på saker.
 •  
 • Om du bestämmer dig för att gå ut med en jungfru, fråga henne för hennes hobbys och hålla fast vid det här ämnet.
 •  
 • De flesta jungfrur har inget kön på första dagen. Så förvänta dig inte detta.
 •  
             

Varningar .

    
   
 • Behandla din jungfru med respekt. De respekterar dig bara när du har tjänat det.
 •  
 • Jungfrun är mycket bra med ord. De kan vara mycket övertygande och vet i en diskussion vilka knappar de måste trycka på den andra.
 •  
 • Virgins är väldigt kräsen och picky och tenderar att oroa sig för mycket.
 •  
 • Virgins kan vara mycket omtänksamt på grund av sin önskan om perfektion.
 •  
        
Relationer populär:
Bekänn din partner en otrohet.

Bli av med knäppta människor.

Att vara med en Stenbockspartner.

Få någon att älska dig.

Var snäll.

Visa en person som du älskar dem.

Hantering av äktenskapskonflikter.

Känn om en person är intresserad av dig.

Känner sig bekväm bland främlingar.

Gör rätt när en pojke vill göra dig avundsjuk.

Håll ett förhållande.

Någon som har ett barn från ett tidigare förhållande.

Kyss din vän för första gången.

Vet om en pojke har en förälskelse på dig.

Hitta den perfekta partnern.

Att hantera din vän som lämnar dig.

Ledare.

Bryt dig snällt med din flickvän.

Levande avhållsamhet.

Skapa vänner.

Gör din flickvän förlåter dig.

ako woman