Home \ relationer
 

Gå ut med en Skytten (stjärntecken).

 

Att erövra en person med Skytten kan vara en utmaning. Skyttarna födda mellan den 22 november och den 21 december har spännande och immateriella personligheter. Om du gillar en utmaning så är det några tips för ett datum med denna glada, optimistiska, äventyrliga stjärntecken baserad på dess unika astrologiska egenskaper.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Förstå din skytt  ,

    
   
 1.            1      Förstå hans behov att känna sig fri. Gunners älskar att utforska, vandra, lära och äventyra. Den här delen av hennes personlighet försvinner inte i relationer! Om de känner sig trånga av ett förhållande, så kommer de att säga adjö till det snabbare än du ens kan märka. Detta behöver inte nödvändigtvis vara en dålig kvalitet, så länge du vill skjuta, men vill inte fångas!  
    
  • Vissa människor inser inte att de inte kan hålla fast vid sin älskare. Om du känner det sättet ska du välja ett annat tecken på ett förhållande! Detta är en faktor som inte kan ändras i skytten.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Observera att en skytt kan bli uttråkad snabbt. Om du har ett öga på en skytt kommer du snart inse att han inte är mänsklig för monotona rutiner. Det kan sträcka sig från mat och hobbies till människor. Det betyder inte att han kommer att fuska dig, men det betyder att soldater i allmänhet inte är vänner av långa, seriösa relationer. Det handlar om jakten! Relationer behöver emellertid inte vara tråkiga - om ditt förhållande är flerdimensionellt kommer skytten att stanna med dig.  
    
  • Att få en skytt som ägnar sig åt helt kan vara svårt. De brukar inte visa upp sina hjärtan. Men om du är båda kompatibel kommer skytten att veta. Och du kommer också att veta det, för då kommer han att stanna med dig permanent.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Förstå deras direkthet. Några mer känsliga stjärntecken kan hitta skyttor oförskämda och taktlösa när de säger öppet och direkt vad som händer. Skytten har inte för avsikt att vara det! De ser bara inget värde på att vara öppen och ärlig.  
    
  • Du är inte ond folk. Det är bara ett symptom på deras individuella karaktär som de behöver uttrycka. Så nästa gång din skytte berättar att din parfym eller deodorant luktar för starkt, ta det inte personligen. Skytten säger bara vad han tycker - och så snart han säger det tänker han på något nytt. Det håller inte fast vid det, så låt det inte hålla fast vid dig.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Observera att de är naturälskare. Generellt älskar skyttar friluftslivet. Om det passar ditt liv, bra! Då kan du både gå och utforska den underbara världen och naturen. Ta skytten ut och han är i hans element.        
 8.  
 9.             5      Kom till uttryck med brist på känslor. Gunners anses vara mycket stoic och unemotional. Det betyder inte att de inte har några känslor, de gillar inte att uttrycka dem. De föredrar att gå igenom livet optimistiskt och energiskt - är deprimerad av oro eller ångest är inte hur de arbetar; de ser ingen mening i att slösa energi på det. Uppriktigt sagt kan vi alla lära oss någonting från skyttar, så långt det går!  
    
  • Detta kan vara väldigt, väldigt skrämmande, särskilt om du har blivit kär i en skytt. Du har alla dessa känslor, de surrar i dig och du vill uttrycka dem alla, men du får bara en blank look som svar. Ta inte det personligen. Om du inte bryr dig om skytten, skulle han inte vara med dig.
  •  
                   
 10.  
             

  Del 2      Dra åt kontaktorer  ,

    
   
 1.             1      Var svår att nå och mystisk. Gunners älskar jakten. Om du kan hålla jakten igång, även om den redan har gnissat på ditt hjärta, så blir det ditt för alltid. Var inte en öppen bok. Låt henne söka och stjälka. Skytten älskar det.  
    
  • Det betyder inte att du inte behöver svara på textmeddelanden eller handla extra vagt - det skulle bara vara irriterande. Men du måste agera på egen våglängd. Se till att du har en del av ditt liv som bara är för dig. Att ha ditt eget jag är super sexig för någon skytt.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Gå långsamt. Du riskerar att förlora din skytt när allt är omedelbart varmt, floridt och sött och vackert. Det finns inget kvar att utforska och förhållandet är inte längre ett äventyr. Så ta det lugnt. Hoppa inte in i förhållandet omedelbart den tredje dagen. Utforska varje tum av den andras kropp och kropp, och låt dig undersökas långsamt. Lyset brinner längre, desto långsammare smälter smälten.  
    
  • Skytten vill inte träffa dina föräldrar först. Han kommer inte att komma med dig inom en snar framtid. Så fråga inte. Han kommer springa och gömma sig i bergen om han känner att du är tåget till altaret.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Flörta. När du pratar med din skytt, kom ihåg att han älskar jakten. Bara för att du redan har datum med honom betyder inte att jakten måste sluta! Flörta vidare, så att han kan komma in i jaktsglädjen. Det kommer också att göra dig roligare och hålla fjärilarna i magen från fladdrande!  
    
  • Skytten värderar öppenhet och ärlighet. Om du har din skytt, bör du uppträda som du känner! Om du är själv när du kommunicerar med skytten blir det mycket lättare för dig båda. Detta är generellt sant, Skytten eller inte!
  •  
         
 6.  
 7.             4      Gå ut och ha kul med skytten. Exakt vad de letar efter i ett förhållande! Gör små saker som håller ditt liv underhållande. Titta på nya filmer, sjunga en karaoke duett med honom, måla, keramik, paintball eller gotcha, gör saker med honom som får dig att skratta. Skytten tror starkt att livet ska vara roligt och är optimistiskt att detta kommer att lyckas. Och förhoppningsvis kommer det roliga inte att sluta!  
    
  • En stereotyp skytt kommer inte att vara den typ att sitta med dig och stirra in i dina ögon och ge dig kärleksdiktar. Han skulle hellre hålla handen och leda dig säkert genom ett vattenfall. Med de första datumen bör du hålla allt enkelt och roligt. Han kommer att älska dig för det.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Var uppmärksam på ditt utseende. Detta gäller inte alla skyttar, men de föredrar att deras partner är välskötta, luktar bra och välklädda. Så om du går på ett datum, ta av yogabuksarna, öppna hästsvansen och sätt på de vackra skorna och använd parfym. Du behöver inte se ut som en modell, men det ser ut som om du har haft problem med din garderob.  
    
  • I allmänhet tycker de flesta skyttar som deras fru kvinnliga och hennes man maskulin. Så om du är en tjej, tveka inte att klä på en klänning och pumpar. För män betyder ett datum låga skor och en blazer (och du betalar också räkningen).
  •  
         
 10.  
 11.             6      Planera en resa. Gunners älskar att resa. Det trodde du förmodligen nu! Om du och din skytt har etablerat ett solidt förhållande (och bara då), planera du en resa. Det kan bara vara en dag till sjöss eller en resa till Exotistan. Oavsett vad det är kommer din skyttar definitivt att gå med.  
    
  • Se till att resan passar förhållandet. Om du bara känner varandra i två veckor, boka inte en vecka i ett pensionat på landsbygden i Frankrike. Små utflykter - nöjespark? Cykel eller vandringstur? - De är roliga också.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Var smart. Bimbos och moroner behöver inte tävla om ett datum med en skytt. Du måste vara smart att följa med honom! Att hålla allt spännande och komma med nya idéer är den största utmaningen av datum med en skytt. Så sätt på dina glasögon och bli romantiska. Skytten är en stjärntecken som definitivt värderar människor med intellekt.  
    
  • Håll dig uppdaterad med evenemang och kultur. Skytten älskar att skratta och tänka. Idealt sett kommer du att göra det för och med varandra.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Förvänta dig inte förändringar. Skytten är hans egen person. Detta faktum kommer inte att förändras. Om du har ett datum och du tror, ​​"I framtiden kommer han förmodligen att bli mer känslomässig och öppen", då har du fel. Gunners har inga problem med vem de är och kommer att motstå eventuella försök att ändra dem. Om du inte gillar skytten som han är nu, hitta någon annan! Sagittarians är som de är, oavsett om du gillar det eller inte.  
    
  • Återigen, se dessa egenskaper som positiva. Hur bra är det att vara den person du är! Många av oss önskar att vi kunde vara någon annan - det tar mycket självförtroende att vara enkelt vem du är. Beundra denna kvalitet i din skytt - avvisa inte den.
  •  
         
 16.  
             

  Del 3      Håll det kryddigt  ,

    
   
 1.             1      Var en självständig person - var dig själv. Precis som skytten han vill vara, letar han efter en partner som också är helt äkta! Om du hänger på honom som en skrapa, följ honom överallt, ta upp hans hobbyer och intressen, då kommer den mystiska att gå vilse för dig och dig själv. Skytten kommer att bli uttråkad. Så, det som ledde honom att bli kär i dig, behåll det . Sagittarians är inte intresserade av en kopia av sig själva.  
    
  • Det är lätt att förlora dig själv i en annan person, speciellt om du är mer benägna att förlora den. Motstå! Kompromissa inte dina värderingar och vad du tror på för din skytt - han skulle aldrig göra det för dig, så varför skulle du?
  •  
         
 2.  
 3.             2      Överraska din skytt. Han älskar äventyr och tycker om att prova nya saker. Så att han inte är uttråkad, låt dig komma upp med lite nya överraskningar om och om igen. Oavsett om det är en middag hemma eller två kort för hans favoritshow, vara snygg och smart. Han kommer bli glad över att bli överraskad om du visar att du kan hålla honom lycklig.  
    
  • Se till att du överraskar skytten på olika sätt. Att skicka en bukett blommor 5 dagar i rad är inte riktigt en överraskning. Skicka blommor på en dag och sedan ingen nästa. Variety är livets krydda!
  •  
         
 4.  
 5.             3      Var inte en burdock. Minns du fortfarande när vi sa att en Skytten måste känna sig fri? Exakt. Även om ditt förhållande har stelnat, är det fortfarande nödvändigt att du inte håller fast vid det för mycket. Nästa gång du går till en fest, gå till andra sidan av rummet. Detta betyder inte att ditt förhållande är avvikande - det är ett tecken på att han / hon är så stark att du kan separeras i en timme!  
    
  • Din markör kommer inte heller att vara kopplad till det heller. Det är okej också. Du måste förvänta dig det. Det betyder inte brist på kärlek - det är bara en del av hans / hennes personlighet. Var säker på att din skytt alltid kommer att tala öppet och ärligt vad han tycker om dig (för bättre eller värre)!
  •  
         
 6.  
 7.             4      Sök äventyret. Detta är viktigt för relationen och också för dig. Skytten älskar ett förhållande med någon så öppen och utforskande som han är. Så anmäla dig till vinprovning, gör en DJ-klass - även om det bara är för dig! Ju fler aspekter din personlighet får (även om du inte delar den), desto mer intressant blir du till skytten.  
    
  • Äventyr har ingen gräns. Han / hon kommer lika nyfiken att prova en ny kaffesmak eftersom han skulle boka en spontan resa till den sibiriska öknen. Samarbeta med allt och du är gjord för varandra för livet.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Doppa förhållandet. Det faktum att skyttar är äventyrssökande som inte verkar kunna kommunicera sina känslor kan göra dig förtvivlan. Men uppenbarligen har även skyttar tagits under huven innan, så oroa dig inte. Det är möjligt. Anslutning och känslor ignoreras inte - om du och din skytt känner gnistan, kommer din skytt inte att neka honom och vägra ett solidt förhållande.  
    
  • Leta efter ledtrådar som visar att skytten är redo att binda dig hårt. Beror han mer på dig än på andra människor? Går han långt, bara för att göra dig lycklig? Finns det alltid nya överraskningar och äventyr? Om så är fallet kanske du kan göra det till nästa nivå. Skytten slogs av Cupids pil. Det behöver inte bara skjuta en.
  •  
         
 10.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Relationer populär:
Gå ut med en man på stjärntecken Virgo.

Låt en pojke ångra att han har förlorat dig.

Att vara med en Stenbockspartner.

Stal inte din ex på sociala medier.

Imponera din vän.

Älska någon.

Skada inte någon med en stark åsikt.

Be om ursäkt till en lärare.

Hitta nya vänner själv.

Var vänlig mot andra.

Cuddle med en tjej.

Någon som har ett barn från ett tidigare förhållande.

Håll dina vänner från att roa dig.

Hantera äktenskapsbrott.

Fråga en pojke till sitt mobilnummer (endast flickor).

Att vara en pojke för en tjej att ha svårt.

Återställ din ex.

Introducera människor till varandra.

Gör ett äktenskapsförslag till en man.

Be om förlåtelse.

Ta över någon som inte gillar dig.

ako woman