Home \ relationer
 

Vet när du ska berätta för en person din kärlek.

 

Det här är en artikel om att veta när man ska berätta för någon utan förlägenhet och utan att stanna i eller utanför vänskapszonen som du gillar honom.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Ha förtroende. Kom ihåg att om du aldrig berättar för den här personen att du gillar dem, riskerar du aldrig att veta om de gillar dig också, så du kanske saknar en underbar relation. Du kan ångra det senare.       
 2.  
 3.             2      Spendera tid tillsammans. Se till att du verkligen gillar personen för att undvika ett obehagligt förhållande.        
 4.  
 5.             3      Hitta en plats där du och personen kan vara ensam, även om du är precis bakom gruppen som pratar med varandra.        
 6.  
 7.             4      Bli varm med personen. Lär känna henne bättre.        
 8.  
 9.             5      Lita på din tarmkänsla. Om du redan är vänlig med personen i fråga och du hellre vill vara vänner för alltid, bryta inte den här vänskapen av rädsla för att det kan vara konstigt mellan dig två. Se var det leder först och bestämmer sedan.        
 10.  
 11.             6      Om du är vänner men inte är i regelbunden kontakt måste du få personen att interagera med dig och sedan spendera tid med henne och berätta för henne vad du känner.        
 12.  
 13.             7      Förmodligen när du säger "Jag undrade om du gillar mig? För jag gillar dig "är en där du talar ensam med personen. Om du inte gör det riskerar du för alltid att stanna i vänskapszonen eller att du inte är i någon zon alls. Försök INTE det via en onlinechatt eller via telefonen. Detta gör situationen ännu främling än den måste vara. Att personligen bekänna till din förälskelse att du gillar det kommer att vara till nytta för er båda eftersom du kommer att se deras uppriktiga svar på det.        
 14.  
 15.             8      Det kan tyckas att det aldrig är rätt tid att berätta för personen. Och allt vi vet är det aldrig kul att berätta för någon att du gillar dem. Det är nog också konstigt om hon gillar dig också. Men det är verkligen underbart när hon gör det!        
 16.  
 17.             9      Alltid berätta sanningen för personen.        
 18.  
 19.             10      Kasta inte ut det direkt och fråga din förälskelse om han gillar dig. Det skulle göra situationen mycket obehaglig för din förälskelse och han / hon skulle förmodligen försöka undvika dig.        
 20.  
 21.             11      Gör vänner med din förälskelse och lär känna honom.        
 22.  
 23.             12      Gör honom komplimanger och gör det klart att du beundrar och uppskattar honom.        
 24.  
 25.             13      En liten lekfull retning är bra, men aldrig måttlig eller grov och beter sig som om det var ett skämt, för det kommer bara att driva honom ifrån dig.        
 26.  
 27.             14      Fira honom runt lunchtid, men inte varje timme på dagen.        
 28.  
 29.             15      Skriv några korta meddelanden efter att ha sett varandra. Säg något som "Jag hade en bra dag, god natt". Det låter honom veta att du haft din dag med honom. Att släppa den typen av tips gör det också lite lättare att berätta för honom att du gillar honom.                  
 30.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

             
Relationer populär:
Hantera giftiga människor korrekt.

Erkänn om din bästa vän är lesbisk.

Levande avhållsamhet.

Hitta en vän om tre veckor.

Imponera en Skytten Man.

Gör det klart för en pojke som du gillar honom.

Godkänn sexuell läggning hos en nära vän.

För att heja upp en vän.

Veta om en person verkligen älskar dig.

Hantera en jungfru.

Bli av med en mobbning.

Svara på Tack.

Svårt att leka medan du uppmuntrar pojken att vilja ha dig.

Skapa en rapport.

Att hantera din vän som lämnar dig.

Gör vänner med en tjej.

Förlåtelse utan religion.

Känn igen om man är på vänskapsspåret.

Uppmärksamma din vän.

Uppmärksamma det motsatta könet.

Hitta en vän om du inte känner dig tilltalande.

ako woman