Home \ relationer
 

Få sin vän att kyssa dig.

 

Du har ett förhållande till den här pojken, men du vet inte hur man får en efterlängtad kyss från honom? Om du är för blyg för att ta initiativet, här är några tips om att få din pojkvän att äntligen kyssa dig.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Framställning  ,

    
   
 1.            1      Rengör tänderna och tungan noggrant innan du träffas. Det kan inte skadas för att använda lite tandtråd. Det är inget värre än att kyssa någon med dålig andedräkt eller någon med återstående mat mellan sina tänder.        
 2.  
 3.             2      Möt honom ensam. Din vän kanske vill kyssa dig men är för blyg för att göra det framför andra människor. Kanske är allt han saknar en impuls att vara ensam med dig. Om du är på fest med en grupp vänner, hitta en ursäkt som gör dig båda ensam. Gå upp till honom, rör på armen och berätta för honom att du vill prata med honom. Eller ta handen och berätta för honom att följa med dig - trots allt är han din vän. 
    
  • Håll dig nära honom. Om du inte är tillräckligt nära honom eller något står mellan dig kanske han tror att du inte vill kyssa honom.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gör något romantiskt. Det tar inte godis middag för att skapa ett romantiskt ögonblick. Allt som har att göra med kroppskontakt är bra. Om du kan göra det knäckt, så mycket desto bättre. 
    
  • Bjud in honom att se en film. Ge honom chansen att sitta på soffan först - du kan till och med hitta en ursäkt för att göra popcorn så han sätter sig först. När du kommer tillbaka, sitta bredvid honom och ge honom inte möjlighet att flytta bort. Det är troligt att han kommer lägga sin arm runt dig - en milstolpe på vägen att kyssa.
  •  
  • Ta en picknick på ett lugnt ställe. Koka upp till honom under picknicken, sträck ut en jordgubbe eller druva och föreslå att du matar honom. Flytta ögonen från ögonen till hans läppar och baksida. När du lägger frukten i munnen, se till att fingertopparna lätt berör hans läppar.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Använd ett knep för att få honom nära dig. Om din vän är blyg, försöker han förmodligen hitta ett sätt att komma nära ditt ansikte obemärkt, så hjälp honom att hoppa. Hitta ett smart sätt att komma nära honom. Om han träffar dig, gör så mycket som möjligt "Jag vill bli kyssad". Det här tricket kan hjälpa dig att hitta den rätta situationen att kyssas.  
    
  • Berätta för honom att du vill titta på hans ögonfärg eller berätta för honom att du tror att du har något i ögat och be honom att ta en titt. Du kan också låtsas att han har något på hans ansikte, närma sig honom och se honom i ögat när du låtsas att torka något ur ansiktet.
  •  
                   
 8.  
             

  Del 2      Skicka honom fysiska signaler  ,

    
   
 1.             1      Bryt barriären att röra varandra om du inte har gjort det ännu. Rör på armbågarna, håll händerna eller lägg försiktigt handen på knäet. När du har brutit denna barriär blir det lättare för dig att göra fysisk kontakt i framtiden. 
    
  • När du har krossat barriären, gör det om och om igen. Sätt handen på armen när du skrattar. Ta handen när du går en promenad. Han kommer förhoppningsvis komma in och ta din hand också.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Cuddle med honom. Cuddling låter honom veta att du gillar kroppskontakt väl och att du känner dig bekväm med honom. Det är en av de bästa signalerna du kan skicka till honom och leder ofta till en kyss. 
    
  • Lägg huvudet mot axeln när du kramar. Ta handen och luta dig tillbaka avslappnad. Allt detta kommer att visa din vän "Jag gillar att vara med dig, kyss mig nu du idiot!"
  •  
         
 4.  
 5.             3      Arbeta på dina ansiktsuttryck. Om du lägger din fulla uppmärksamhet på dina läppar, är tanken på en kyss oundviklig. Gör allt du kan för att fokusera din uppmärksamhet på dina läppar. En klassisk övning är att bita dina läppar lätt medan du tittar på honom.  
    
  • Applicera en läppbalsam (och låt honom titta på den). Kom bara ihåg att en läppglans kan vara klibbig, så kyssen kan känna sig så. Så bättre använd en läppbalsam eller läppbalsam om du vill undvika en klibbig situation.
  •  
  • Kör en isbit på dina läppar när det är varmt ute. Det kommer inte bara att vara förföriskt, det kommer också att ge dina läppar en glänsande effekt, som liknar läppbalsam.
  •  
  • Lick dina läppar om du äter något saftigt. Om du äter en vattenmelon, en glass eller något som droppar, låt lite av det komma till dina läppar och slakta det långsamt. Men var försiktig så att du inte ser billigt ut - du vill se förförisk, inte som någon som behöver det.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Flörta med dina ögon. Ögonkontakt är mycket viktigt om du vill lära en pojke att kyssa dig. Titta på honom i ögat och sätt på ett mildt leende. Smile med dina ögon. Låt dina ögon vandra från ögonen till sina läppar flera gånger, kanske du kan kombinera detta med ett flirtigt utseende. 
    
  • Här är ett annat sätt att du kan flörta med dina ögon: Om du både tittar på varandra och dina ansikten är nära varandra, så håll ögonkontakt för ett ögonblick, se sedan bort, blyg och titta rakt tillbaka på honom.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Skicka honom tydliga signaler som du säger adjö. Om du vill ha en god natt kyss är detta särskilt viktigt. Omsmycka honom vid farväl, kyss honom på kinden och se honom sedan rakt i ögat. Även om han inte kysser dig samma dag berättar du för honom att du är bekväm med kyssar och kroppskontakt. 
    
  • Om du kramar honom kan du lägga huvudet på bröstet för att hålla dig närmare. När du gör det borde du ha en oemotståndlig doft - så det är omöjligt för honom att ignorera hur förförisk du luktar.
  •  
         
 10.  
             

  Del 3      Ge honom verbala ledtrådar  ,

    
   
 1.             1      Flörta med hjälp av dina ord. Bara för att han redan är din vän betyder inte att du borde sluta flirta. Flirta håller ett förhållande lätt och levande - och det kommer också att visa dig att du fortfarande är väldigt mycket intresserad av honom. Tår och stryk honom (men inte för mycket). Du kan även reta honom att han inte har kysst dig ännu (vilket är ett väldigt enkelt sätt att säga "Jag vill att du ska kyssa mig!"). 
    
  • Skicka coquettish textmeddelanden när du inte är tillsammans. Coquette och roliga meddelanden är ett bra sätt att se sött på honom när du inte är tillsammans. Men kom alltid ihåg att du inte bör överbelasta det med nyheter, annars blir det snabbt Abturner.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Styrka är självförtroende. Pojkar gillar att vara de stora, starka männen i tjejens liv - så ge din vän känslan. Även om du inte nödvändigtvis måste fråga honom om att öppna en stor masonburk, ger det honom stor säkerhet för sitt självförtroende när man berättar för honom hur bra dina muskler är. Det är också ett sätt att flörta självklart, men en som förstärker sitt självförtroende - vilket förhoppningsvis gör honom självförtroende för att kyssa dig.       
 4.  
 5.             3      Var direkt och berätta för honom att kyssa dig. Being Direct har fördelar och nackdelar. Fördelen är att du förmodligen kommer att få en omedelbar reaktion och det kommer att visa dig hur säker din vän är - vilket är väldigt sexigt. Nackdelen är att du kanske inte är nöjd med resultatet du får. Han kanske behöver lite mer tid för att skämta sig från sin blyghet, eller kanske känner han inte så mycket som du trodde. Hur som helst, du får en reaktion och lägger på honom genom att berätta för dig vad du vill ha. 
    
  • Du kan också uttrycka din önskan sexig men ändå direkt. Om du kramar varandra vid farväl, ta dina läppar så nära örat att du enkelt kan borsta den och säga "Kyss mig" eller "Jag vill att du ska kyssa mig". Chansen är att dina ord och lätta känslor av dina läppar kommer att göra honom blyg av sin blyghet och kyssa dig.
  •  
         
 6.  
             

Tips .

                    
Relationer populär:
Hantera en partner som har ADHD.

Flörta med din chef.

Älska någon.

Ge en bra wingman.

Hantera din partners otrohet.

Ha en tjej som inte har något intresse av ett förhållande.

Gillar du en pojke.

Förbered dig för ett datum.

Hur man lär sig att acceptera ett homosexuellt äktenskap.

Utveckla ett socialt medvetande.

Hantera lovesickness.

Kyss någon du älskar.

Älskar din vän.

Var en bra, trevlig vän.

Erkänner en patologisk lögnare.

Hitta den rätta.

Bor hos en person med en dissociativ identitetsstörning.

Ta med det när vänner vänder sig mot dig.

Återställ din flickvän efter en uppbrott.

Hantera att du förlorar en vän.

Sluta tänka för mycket i ett förhållande.

ako woman