Home \ relationer
 

Var den trevliga pojken bredvid och få flickan ändå.

 

Hur kan du vara en trevlig kille och ändå inte behöva vänta oändligt för tjejen du vill ha. Följ dessa steg och du är på väg att få den tjejen du vill ha.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Var dig själv. Om du gillar dig själv som du är, var du så. Ändra inte dig själv för andra. Tjejen som verkligen förtjänar ansträngningen kommer att älska dig för vad du verkligen är, vad du har uppnått i ditt liv och ingenting annat.       
 2.  
 3.             2      Ta det lugnt. Prata med henne om enkla saker. Några exempel kan vara vilken typ av musik hon tycker om, vad hon tycker om att göra på fritiden eller vad hon gör under sommaren. Fråga inte dessa saker efter varandra men tala med henne om varje ämne under en lång tid och visa intresse för det hon säger. Kom ihåg att det här är en lång process. Så du borde inte förstöra det i början genom att gå för fort. Om du har gjort det här ett tag kan du börja prata om något mer personligt.        
 4.  
 5.             3      Prata med henne. Tjejer gillar killar som är ärliga och kan prata öppet om de saker som händer i sina liv.  
    
  • Du behöver också någon att lyssna noggrant och vara uppmärksam på vad de säger.       
  •  
  • Om hon vill prata med dig i timmar, berätta för dina vänner att du inte har tid ikväll. Att alltid vara tillgänglig för att prata är ett bra sätt att visa henne att du är där för henne. Trots att hon inte klarar sig, känner hon sig väl med att hon har någon att prata med. Naturligtvis tar det lite tid för henne att lita på dig helt. Flickor är i grunden skeptiska till pojkarna i början och litar inte omedelbart på dem med sanningen om sig själva.       
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ta det första steget. Om du känner dig bekväm med tjejen och känner att du kan lita på henne, hjälp henne så att hon litar på dig också. Innan du tar nästa steg, se till att hon har betrodd vissa saker åt dig själv. När hon har gjort det här, gör ett datum med henne. Var inte för direkt. Om hon gjorde vad som beskrivits tidigare, kommer hon inte avvisa dig.        
 8.  
 9.             5      Var inte en dålig pojke. Så otroligt som det verkar för dig, tjejer som killar som lyssnar på dem snarare än de tuffa killarna. De vill känna sig fysiskt skyddade. Men viktigare är att känna sig emotionellt skyddad. Det är väldigt viktigt.        
 10.  
 11.             6      Håll din inställning när du har datumet. Var inte nervös. Du har pratat med den här tjejen ett tag och låt henne veta vilken typ av person du är.  
    
  • Hon var redo att gå ut med den här personen. Så det finns ingen anledning att vara nervös. Du är på rätt väg.       
  •  
  • Tänk på att det första datumet inte betyder att du är engagerad i varandra. När du spelar dina kort rätt kan du kyssa dem godnatt när de säger farväl.       
  •  
  • Om du känner att det gnist mellan dig, försök kyssa henne adjö.       
  •  
  • Var inte för hastig. Luta dig långsamt ner och stäng dina ögon. Kom nära hennes läppar och vänta på henne. Lägg inte hela vägen tillbaka till hennes läppar. Det kunde skrämma henne bort. Ge henne lite tid och plats för att bestämma sig själv. Bara närma upp till 85-90% av hennes läppar.       
  •  
  • Om du har den kyssen, har du praktiskt taget förseglat det andra datumet. Berätta för henne att du hade en underbar kväll med henne. Säg exakt det. Stör inte om det och oroa dig inte om det låter för ostlikt. Hon kommer gilla det.       
  •  
         
 12.  
 13.             7      Ändra inte något. Du är nu i smekmånadfasen, där du har tid att vänja sig vid varandra. Det här är den tid då du njuter av de härliga sakerna i ett förhållande. Hitta en låt som du kan kalla "din låt". Vissa låtar som lånar sig bra kan t.ex. "Jag kunde inte begära mer" av Edwin McCain, "Something Coming Over" av O.A.R., "Breathing" by Lifehouse eller "Amazed" av Lonestar. Det här är bara några exempel. Självklart kan du själv välja en sång. Detta är bara en guide till vilken sorts söt du ska leta efter. Om du har ett band som du gillar, försök hitta en låt från det här bandet. Du bör dock först läsa texten noggrant och förstå låten innan du bestämmer dig. Betydelsen av vissa låtar kan vara vilseledande.        
 14.  
 15.             8      Gå aldrig bort arg eller lägg upp telefonen precis så. Efter smekmånaden märker du vanligtvis små saker som hon gör som stör dig. Skämma inte henne mot dessa saker. Annars kan du starta en kamp. Och du vill inte ha det.        
 16.  
 17.             9      Alltid komplimanger henne. Även om det kan vara tröttsamt för dig att komplimangera henne hela tiden, kommer hon att få nog av det. Tjejer älskar att få komplimanger om allt de gör. Gör henne komplimanger varje dag.        
 18.  
 19.             10      Vet när du ska gå ett steg längre. Detta är förmodligen det viktigaste steget av alla. Tala inte om sex för ett tag. Dina vänner kan vara att reta dig eller bespotta dig ett tag. Men de kommer aldrig att ha så fantastiskt ett förhållande som du har - för att du är en gentleman.  
    
  • Låt ämnet dyka upp efter några månader. Tala alltid om det innan du försöker någonting. Hon vill prata om det. Särskilt när hon har sett hur bra du tar hand om henne och att du aldrig skulle använda henne.       
  •  
  • Prata om hur viktigt det är för dig att hon inte känner sig pressad och att du definitivt inte vill att hon ska känna sig obekväm på något sätt. Berätta för henne att du väntar tills hon är redo, även om det betyder att du måste vänta år. Hon kommer att uppskatta dessa ord.       
  •  
  • Låt inte ämnet fortsätta komma upp. Låt henne berätta när hon är redo. Se till att hon tar ett preventivmedel och du använder kondom innan du har sex. När allt kommer omkring vill du inte att din första erfarenhet förstörs av oro och tårar.       
  •  
  • Hon ska berätta när hon är redo. Och även då borde du fråga henne en eller två gånger innan, om hon är säker, för att du vet att detta är ett stort steg i ditt förhållande.       
  •  
  • Var romantisk. Jag är säker på att hon inte gillar det när hon är på bio för första gången i bilen eller på toaletten. Det är bäst hos henne. Hon kommer att känna sig säkrare i hennes välbekanta omgivning. Ta hand om stämningen genom att belysa några ljus.       
  •  
         
 20.  
 21.             11      Var en kille för tjejer, oavsett om det är en vanlig flickvän eller din flickvän. Var snäll. Var en gentleman och du kommer inte ångra det.                  
 22.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Relationer populär:
Förälskad och bli kär.

Slå upp tjejer på Facebook.

Ta någon ut ur hans huvud.

Hitta vänner även utan social bakgrund.

Skydd mot dåliga människor.

Erkänner en patologisk lögnare.

Eliminera skuld.

Påverka andra människor.

Om din ex pojkvän är din kollega.

Bli av med knäppta människor.

Få någon att skilja dig från dig.

Skicka bort hans vän från datorspel.

För domstolen en tjej.

Rörande en pojke.

Hitta en rik kvinna.

Kontrollkonflikter.

Bli populär.

Datera en lejon.

Hantering av äktenskapskonflikter.

Hantera mindre intelligenta människor korrekt.

Bekämpa en cancer man.

ako woman