Home \ relationer
 

Ta reda på om din ex fortfarande är intresserad av dig.

 

Förhållanden kan vara mycket komplicerade och ännu mer förvirrande när de slutar. Kanske du bröt upp och du undrar om du vill fortsätta din romantik eller om din ex vill ha det. Om du utvärderar hans handlingar och ord och har en seriös konversation med din ex, kan du ta reda på om han fortfarande är intresserad av dig och kan till och med komma ihop igen.

              

Förfarande .

    

    1      Utvärdera åtgärderna  ,

    
   
 1.            1      Var uppmärksam på vänlig och hållbar kommunikation. Efter en split betyder det att ditt förhållande fortfarande är positivt. Det är sannolikt att den andra fortfarande känner något för dig och vill vara en del av ditt liv. Tecken är till exempel: 
    
  • Vanliga hallos, även om du har sett varandra den dagen. Dessa hälsningar kan innebära att den andra fortfarande vill prata med dig, men är för nervös eller osäker på ytterligare steg.
  •  
  • Om den andra personen ofta kontaktar dig via telefon eller sms.
  •  
  • Om den andra kommenterar eller gillar dina inlägg på sociala medier regelbundet.
  •  
  • Om den andra regelbundet skickar bilder som han tycker om ser det bra ut eller gör något som du vill göra.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Titta på brådskande eller irreverent kommunikation. Till skillnad från positiv kommunikation, leta efter ex partner som stalkar, manipulerar eller skrämmer dig. Om din ex inte accepterar ett nej, har han inga kärleksfulla känslor för dig, men är obsessiv och kontrollerande. Håll dig borta från ex partner som inte respekterar din frihet. 
    
  • Om din ex bara rapporterar några månader eller bara efter att han har ett förhållande, beror du förmodligen inte på honom, behöver bara uppmärksamhet.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Var uppmärksam på kroppsspråket. En ex som vill vara med dig igen vill komma nära dig när han ser dig. Han kan krama dig, kyssa dig på kinden eller visa att du bryr sig om honom med andra former av fysisk tillgivenhet. Om han fortfarande är nära uppbrottet kan han titta ner, undvika ögonkontakt eller till och med gråta.  
    
  • Känslor kan också visa sig genom åtgärder. Han kan skratta högre, le för mycket eller tala i högre röst. Dessa är så kallade mikrouttryck, vilket tyder på att han fortfarande har känslor som han inte kan kontrollera och att han vill hålla tillbaka.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Betygsätt frekvensen, "slumpmässiga" eller schemalagda möten. Om din ex vill träffa dig eller är ofta där du är, vill han spendera tid med dig. Kanske vill han ha din uppmärksamhet eller han gillar bara att vara med dig och saknar din närvaro. "Slumpmässiga" möten tyder på att han letar efter en möjlighet att prata med dig om hans känslor.  
    Var särskilt uppmärksam på platser där du träffar honom, men var han aldrig glad när du var tillsammans.  
         
 8.  
 9.             5      Titta på gåvor. Kanske existerar din ex fortfarande med gåvor, t.ex. till en födelsedag, till jul eller andra speciella tillfällen. Det är ett tecken på att han fortfarande uppskattar dig och vill göra dig lycklig. Med några gåvor uttrycker man kärlek och kärlek. Din ex kan också vilja uttrycka dessa känslor för dig.       
 10.  
 11.             6      Se upp för sociala medier. Om personen ändrar sin förhållandestatus, vill han förmodligen övervinna separationen eller övertyga sig om den. Om han postar saker som "Fröken min ex", betyder det förmodligen att han gör det! Kanske vill han att du ska läsa inläggen så att du känner till hans sanna känslor. 
    
  • Se om han har raderat alla dina två bilder. Om man vill bli av med alla dina delade minnen, indikerar det att det verkligen är över.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Fråga gemensamma vänner. Du borde inte ta med dina vänner mellan dig, men du kan fråga dem hur din ex gör, speciellt om du inte har hört talas om honom länge. Vänner kan förmodligen berätta om din ex fortfarande är intresserad. Men om dina vänner inte vill prata om det, tryck inte på dem. 
    
  • Säg något, "Jag var i biblioteket för närvarande och tänkte på det när David och jag var där. Hur gör han? "
  •  
  • Om du är mycket nära vänner med den, kan du fråga direkt: "Tror du att David fortfarande har något för mig?"
  •  
         
 14.  
 15.             8      Se efter tecken på flörtning. Din ex kan vara mycket ovilliga att föreslå att han fortfarande är intresserad eller han är väldigt direkt. Titta på tecken på flörtning, t.ex. frekventa handen, komplimanger, blinkningar eller startar. Om du märker dessa tecken och du kommunicerar med varandra regelbundet och är trevliga mot varandra, har du förmodligen fortfarande känslor.  
    
  • Om din ex inte flörtar mycket, kan det tyda på att han fortfarande är intresserad av dig.
  •  
                   
 16.  
             

    2      Analysera orden  ,

    
   
 1.             1      Se till att han säger "Jag saknar dig". Ibland säger din ex saker som direkt indikerar att han fortfarande är intresserad av dig. Om han berättar att han saknar dig eller din närvaro så är det ett tydligt tecken på att han fortfarande har känslor för dig.        
 2.  
 3.             2      Se till att han kallar gamla minnen. En ex som fortfarande är intresserad av dig eller har känslor för dig gillar att prata om delade minnen. På så sätt vill han påminna dig om de goda tiderna i hopp om att du vill skapa ett band igen.  
    
  • Tänk på huruvida han pratar om att resa tillsammans, göra insiderskämt eller bara prata om trevliga tider tillsammans.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Se till att han pratar om vem han är med just nu. En ex, som fortfarande är intresserad av dig, kanske vill göra dig avundsjuk för att ta reda på om du fortfarande har känslor för honom. Om han ofta eller i detalj talar om sin flickvän, kan det vara ett tydligt tecken på att han fortfarande har känslor för dig.  
    

   Var särskilt uppmärksam på om han talar om sitt nya förhållande utan någon anledning. Om du pratar om läxor eller familjen och plötsligt pratar om hans nya förälskelse, kanske han vill göra dig avundsjuk.  

  • Kom också ihåg hur han behandlade sina ex-flickvänner. Om han ofta flirar med sina ex-flickvänner och kontaktar dem, är han antagligen mer possessiv och inte riktigt intresserad av att komma tillbaka till dig.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Var uppmärksam på hur ofta han frågar om ditt kärleksliv. En ex som fortfarande har känslor för dig vill säkert också veta om du har en ny. När han ofta frågar, "Älskar du?" Eller "Har du varit på bio med din nya vän?", Han är nog fortfarande intresserad av dig.  
    Också, var noga med att göra skämt om din nya vän. Så kanske vill han se till att du får ett dåligt intryck av honom, så att du finner honom mindre attraktiv.  
  • Om din ex tittar på alla onda människor som flirta med dig eller på annat sätt ser till att du inte spenderar tid med andra, så är han antagligen possessiv och vill inte att du ska komma över relationen.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Var uppmärksam på komplimanger. Om din ex komplimangerar dig om hur du ser ut eller om saker som han tyckte var bra under relationen, vill han förmodligen vara bra med dig. Han vill säkert också att du ska känna dig speciell eller han vill förnya dina delade minnen.       
 10.  
 11.             6      Kontrollera att han ber om ursäkt ofta. En ex som fortfarande är intresserad av dig kan ha funderat över din relation länge och beklagar förmodligen många saker. Att be om ursäkt kan han be om ursäkt oftare än i ditt förhållande. Han kan ångra vad han har gjort och hoppas att han kommer att få dig tillbaka om han ber om ursäkt.        
 12.  
             

    3      Prata med varandra  ,

    
   
 1.             1      Håll dig lugn, klar och avslappnad. Fråga: "Jag skulle vilja prata med dig. Kan vi gå någonstans där vi har vår vila? "Det här kan vara ett läskigt steg som du inte vill göra, men det är bäst om du vill ha ett direkt svar på vad de andra känslorna ser ut. Du kan adressera och fråga direkt, men det är nog bättre att boka senare. Om du är nervös, välj en icke-invasiv form av kommunikation, t.ex. ett telefonsamtal, chatt eller sms för att visa dina känslor.       
 2.  
 3.             2      Välj en plats där du både känner dig bekväm och säker. Tala på en lättillgänglig allmän plats som ett kafé eller en park. Det kan göra din ex nervös att prata om hans känslor och han kan oroa sig för att du inte kommer att returnera dem. Gör det så enkelt som möjligt genom att tala på ett lugnt, neutralt ställe. 
    
  • Ge dig tillräckligt med tid för ett långt samtal. Gör inte det här samtalet när du har ett stort jobb eller möte framför dig.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Titta på ditt utseende. Om du vill ha din ex tillbaka ska du se bra ut i den här konversationen. Använd din favoritdräkt och stil ditt hår snyggt. Använd den här tiden för att ta på din ex samt vara bra, självsäker och givande själv.       
 6.  
 7.             4      Berätta ex vad du känner. Ju mer ärlig du handlar om dina känslor, ju mer sannolikt kommer han att handla om hans. Säg vad du känner. Var lugn och tydlig. Till exempel, säger "Jag tycker fortfarande om dig väldigt mycket." Eller "Du är fortfarande mer än en vän till mig." 
    
  • Säg, om du ångrar separationen och vill återförenas med den. Ge specifika skäl som "Jag saknar dig för att vi hade så mycket kul tillsammans" eller "Det var så trevligt med dig. Jag kände mig så avslappnad med dig. "
  •  
         
 8.  
 9.             5      Lyssna på vad han har att säga. Du kanske har ackumulerat många känslor som du vill släppa ut. Men kom ihåg att han känner på samma sätt. Låt honom uttrycka sina känslor. Så du får veta om han fortfarande är intresserad av dig eller vill träffas med dig.  
    
  • Om han säger klart att han vill avsluta samtalet, låt honom gå. Försök inte att kontrollera eller tvinga honom att prata om något han inte vill ha.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Acceptera beslutet. Om din ex fortfarande är intresserad av dig och du vill komma tillbaka ihop, gör så och skapa ett starkare och mer varaktigt förhållande. Fungerar på tidigare problem för att undvika omskiljning. Men om du upptäcker att han inte har några känslor för dig så är det okej också. Då måste man leva utan det, lära sig vara ensam, spendera tid med vänner och gå till skolan eller jobba. Du kan tänka igen om ett nytt förhållande när du är redo.       
 12.  
           Läs mer... (7)      
Relationer populär:
Bli korsbar.

Hitta en lämplig rumskompis.

Veta när du ska vara passivt aggressiv.

Levande avhållsamhet.

Mer spännande kyssning.

Känn en tvångssyndrom.

Separera dig själv från någon med stil och känslighet.

Att förmedla sin synvinkel.

Kom väl med kvinnor.

Var kär.

Ta över den första kärleken.

Hantera en dålig kyssare.

Berätta för en vän att du behöver godkännande.

Ta reda på om en pojke från internet tycker om dig.

Berätta för din vän att du har din period.

Sluta tänka för mycket i ett förhållande.

Imponera en Skytten Man.

Få någon att gilla dig som hatar dig.

Var en älskling.

Ge ett löfte ring.

Gör en tjej le.

ako woman