Home \ relationer
 

Gör en pojke förälskad i dig.

 

Det kan inte vara möjligt för en pojke att falla över huvudet i kärlek med dig, men det finns sätt att få honom att göra det. Du kan till exempel visa honom din fantastiska personlighet, flörta med honom, visa honom vad han har i dig och känna sig mycket bättre när han är omkring dig. Emellertid blir kärlek fortfarande en mystisk process och du kan inte förvänta dig att en pojke från dag till morgon bara är kär i dig.

              

Förfarande .

    

    1      Uppmärksamma hans  ,

    
   
 1.            1      Var försiktig! Om du vill ha en pojke att respektera dig, måste du se bra ut och göra det mesta av dig själv. Du ska se frisk ut och känna sig frisk. Det gör att du känner dig mer självsäker och det gör dig attraktiv. Titta på din kost, träna, sov tillräckligt och undvik stress. Om du inte passar, bör du se till att du är frisk igen innan du presenterar dig för din drömman.       
 2.  
 3.             2      Visa honom din personlighet. Enligt studier verkar män som kvinnor med en kärleksfull personlighet ännu mer. Så visa dem dina positiva drag när du spenderar tid med dem. Visa honom att du är snäll, ärlig, omtänksam, rolig och har en positiv inställning till livet.       
 4.  
 5.             3      Klä så att du mår bra. Om du vill ha en pojke att märka dig, vill du förmodligen bära dina mest avslöjande outfits, men du borde inte göra det. Det är viktigt att du klär dig så att du känner dig bekväm. Å andra sidan tror han att du bara vill ha sin uppmärksamhet och känna sig pressad.  
    
  • Stanna med jeans, T-shirt och sneakers när du möter honom först. Använd kläder som smickrar dig och betona din personlighet, men inget som är hudtätt eller visar för mycket hud.
  •  
  • Om du har smink, bör du inte överdriva det. En liten smink, mascara och läppglans är ganska tillräcklig.
  •  
  • Om du känner dig bekväm kan du klä på så att du kan se lite av dina fördelar, men också så att det inte är för mycket. Till exempel kan du göra det genom att sätta på en topp som är lite kort och det finns alltid något på ryggen när du böjer. Du kan också ibland ha på sig shorts eller lägga på en topp med en något större halsringning. Det viktigaste är att du känner dig bekväm i dina kläder.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Var normal i hans närvaro. Visa inte honom rätt i början att du hoppas på mer än bara vänskap. Behandla honom som en vän och flör inte för mycket när du träffar honom för första gången. Om du är för utslag kan han känna sig pressad och obekväm i din närvaro.        
 8.  
 9.             5      Fråga honom om sina hobbyer. Du kommer att få sin uppmärksamhet mer om du bryr dig om honom istället för att bara prata om dig. Se till att dina frågor inte är för personliga i början. Du kan fråga honom om hans hobbies, hans familj och hans intressen. Men du bör undvika ämnen som politik, religion eller din ex-flickvän.        
 10.  
 11.             6      Flörta med pojken. Eftersom du vill att han ska märka dig, ska du flörta med honom en liten bit. Men var försiktig så att du inte gör det för uppenbart. Han borde fortfarande överväga om du bara är vänlig med honom eller står på honom. Du kan röra honom, till exempel, här och där av armen eller skratta om han gör ett skämt. Andra användbara flygplan är: 
    
  •   Titta på honom i ögat . Om du ser honom i ögat ett tag, vet han att du tycker att han är intressant, och det kan kanske göra dig ännu mer intressant för honom. Titta honom i ögonen i några minuter och sedan sakta sakta ögonen bort. Om du känner att en lång look inte är så bra kan du ofta kasta honom korta ögonblick.  
  •  
  •   Vänd din kropp i hans riktning . När du vänder din kropp mot honom och efterliknar hans kroppsspråk, skickar du honom också positiva signaler. Titta på honom när han pratar med dig och ta samma ståndpunkter som han gör.
  •  
  •   Smile på honom. Om du ler, visar du honom ditt intresse, men du ser bara vänligt ut mot alla andra. Smile så naturligt och avslappnat som möjligt. Men tvinga inte något och le inte när du känner dig obekväm.
  •  
                   
 12.  
             

    2      Få honom att vilja ha dig  ,

    
   
 1.             1      Gör något med andra killar. Genom att träffa andra killar visar du honom att du är önskvärd och att du bor ditt liv oberoende, så han är inte ditt enda alternativ. Om han inser att han måste kämpa med andra män runt dig, kanske han är mer intresserad av dig och mer bakom dig.        
 2.  
 3.             2      Du kan inte alltid ha tid när han frågar om du vill göra något. Så var upptagen. Du borde spendera några kvällar i veckan med vänner, din familj eller ensam. Detta visar att du också leder ett aktivt socialt liv och att han måste göra en insats om han vill bli en del av det.        
 4.  
 5.             3      Vakna sina primära instinkter. De flesta män vill skydda eller hjälpa till naturligt och du kan använda det till din fördel. Du kan göra något enkelt och fråga honom om han kan hjälpa dig att reparera något eller om han skulle följa med dig på kvällarna medan du joggar. Få honom att känna att han hjälper eller skyddar dig, och han kan börja göra det oftare.        
 6.  
 7.             4      Älska dig själv också. Det är viktigt att du visar honom att du har många olika aspekter. På så sätt blir du en intressant, komplex person som har mycket att erbjuda. Du får den känslan när du minns dig själv hur underbar du är och arbetar med självförtroendet.  
    
  • Skriv ner dina bästa egenskaper. Vad älskar du mest om dig själv? Kanske är du mycket stolt över dina bra betyg eller din starka arbetsetik. Kanske gillar du också din kreativitet. Uppskatta dessa styrkor.
  •  
  • Tänk på dina olika intressen och hur du kan förbättra i var och en av dina hobbyer.
  •  
         
 8.  
 9.             5      När han spenderar tid med dig, borde du få honom att må bra. Han kommer vara mer intresserad av dig om du gör honom glad. Var alltid glad och positiv när du spenderar tid med honom. Hurrar på honom när han är i dåligt humör och gör dagen till en bra dag.        
 10.  
 11.             6      Visa honom vad som gör dig så unik. Om du visar honom det, är det ett annat sätt att få honom att vilja ha dig. Varför är du unik? Har du speciella talanger som kan imponera på honom? Tänk på varför du är speciell och försök hitta ett sätt att visa det.  
    
  • Till exempel, om du kan laga bra, kan du bjuda in honom och några vänner till ett middagsfest. Men om du kör mycket, kan du till exempel fråga honom om han kommer att gå med dig i 5 kilometer.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Klä dig sexig. Om du redan känner varandra lite eller du har visat honom lite av vem du är, är det också viktigt att du visar honom hur sexig du kan vara. Oavsett om du har utvecklat en vänskap eller är dating, ge honom en inblick i din sexiga sida.  
    
  • Till exempel kan du bära en underbar outfit som framhäver din personlighet, styling ditt hår, måler naglar och ha lite mer iögonfallande smink om du vill. Du borde bara klä sig enligt situationen som motiverar din exklusiva klädsel.
  •  
         
 14.  
             

    3      Låt honom bli kär i dig  ,

    
   
 1.             1      Om du vill tillbringa varje litet ögonblick med pojken måste du ge honom utrymme. Om du spenderar lite tid ensam är det bra och du ger honom möjlighet att tänka på hur bra du är och att sakna dig. Så om han inte har tid för dig, så borde du se det på ett positivt sätt och hålla dig avslappnad.        
 2.  
 3.             2      När du reser med dig borde han känna sig hemma. Om du ger honom den känslan, kommer han att tycka om dig mer och mer. Små saker bidrar till att göra dig attraktiv för honom, till exempel när ditt kylskåp är fyllt med hans favorit nibbles eller när han somnar med huvudet på axeln.        
 4.  
 5.             3      Berör honom försiktigt. Sådana handen kommer också att förbättra sina känslor för dig. Om han vill hålla handen, kan du försiktigt lägga handen i hans. Smör lätt på håret när du ligger ihop tillsammans. Du kan också ge honom en mild kyss i slutet av ett datum.  
    
  • Du kan också bära kläder av mjuka tyger som silke eller mikrofiber. Så du känner alltid mjuk när han rör dig.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Du bör motsätta honom från tid till annan. Det är trevligt att ha mycket gemensamt, men det är inte dåligt om du inte håller med om det. Om han säger eller gör något som du inte gillar, ska du låta honom veta. När du håller med honom inser han att du är kritisk och inte bara säger ja och amen till allt. Det är mycket bra och han kommer att bli imponerad.  
    
  • Till exempel, om man i dina drömmar gör ett uttalande som du inte håller med kan du säga "Du kan få din åsikt, men jag ser det annorlunda." Då förklarar du varför du har en annan åsikt. Var respektfull och försök inte rättfärdiga dig själv för mycket. Var bara enkel och ärlig om vad du tycker.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Låt honom göra bra saker för dig. Man tror att man vinner en persons känsla när man gör bra saker för dem. Faktum är att personen får starkare känslor, vilket gör de fina sakerna. Så låt honom göra bra saker för dig.  
    
  • Till exempel kan han stoppa dig, göra en tjänst eller göra små presenter. Men dra inte nytta av hans vänlighet. Du kan också göra bra saker för honom då och då.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Om du berättar för honom hur du känner, måste det vara väl genomtänkt. Vänta till rätt ögonblick och dina känslor måste vara riktiga. Du behöver inte vänta tills han berättar först, men du bör inse att om du först säger honom, kommer du att göra ett viktigt självständigt beslut.       
 12.  
 13.             7      Du bör också veta när det räcker. Om du har gjort allt för att erövra en kille, men han är inte intresserad, måste du hitta någon annan som uppskattar dig. Kanske är din drömman bara inte redo för ett förhållande eller han är inte kär i dig som om du är i honom.       
 14.  
             

Tips .

             
Relationer populär:
Kom ihåg med människor du inte gillar.

Låt inte ner på pessimistiska människor.

Gör en kvinna förälskad.

För att vara så cool att tjejer märker dig.

Komma med en skällande granne hund.

Berätta för din förälskelse att du gillar honom.

Gör en pojke avundsjuk.

Ge en korg till en tjej.

Hur man hanterar mentala vampyrer.

Slap runt med en tjej.

Imponera en tjej på sitt första datum.

Vänd en vän till en älskare.

Hantera din styvmor.

Att vara mindre känslomässig i ett förhållande.

Avsluta en strid med vännen.

Led en bra relation med sin flickvän.

En tjej lockar uppmärksamhet.

Imponera en kvinna starkt.

Hitta rätt partner eller partner.

Att bekänna sin kärlek till någon.

ako woman