Home \ relationer
 

Ge kärlek till någon som behöver dem.

 

Människans närhet kan vara tröstande, oavsett om du är ledsen eller bara har en normal dag. Att veta att du bryr dig om någon gör stor skillnad, och kärlek till en person känns bra för både dig och den andra personen. För vissa människor är detta väldigt naturligt, men andra kan behöva lite hjälp eller råd när det gäller att visa tillgivenhet. Det beror delvis på att människor har olika idéer om vad kärlek betyder och hur eller när man ska visa det.

              

Förfarande .

    

    1      visa kärlek till din partner  ,

    
   
 1.            1      Rör din partner ofta. Kyssar din partner är en av de tydligaste tecknen på kärlek. Du kan också söka kroppskontakt mer subtilt - särskilt i allmänhet. Hållande händer och kramar accepteras mer offentligt än intim kyssar din partner. 
    
  • Om din partner har haft en särskilt stressig dag eller behöver extra tillgivenhet är det ett bra sätt att visa din kärlek att ge henne en ryggmassage.
  •  
  • Även små gester, som att sitta nära din partner och titta på TV, kan visa henne hur mycket hon menar för dig.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Använd kärleksfulla ord när du pratar med din partner. Kommunikation är oerhört viktigt i ett hälsosamt förhållande. Ge kärlek till din partner genom att komplimangera honom om de saker han gör bra och berätta för honom hur mycket han betyder för dig. Det är också aldrig ett misstag att ge honom en anteckning eller skicka ett meddelande som berättar att han tänker på honom, även om han inte är där. Om din partner kämpar med ett problem i hans privatliv eller arbete, kommer de kärleksfulla orden påminna honom om att du stöder honom. 
    
  • Det här kan vara lika enkelt som att berätta för din partner att du har saknat honom så fort han kommer tillbaka från en resa.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gör en present till din partner. Det kan eller inte är under en resa. Om din partner behöver lite underhållning kan du alltid ge henne en present! Se till att din gåva är tankeväckande och riktigt anpassad till din partner. Även ett vanligt föremål, som en CD som din partner skulle vilja, kan omvandlas till en mer personlig present via brev eller bild.  
    
  • Att ge din partner en present är ett bra sätt att visa tillgivenhet. Det visar inte bara att du känner henne tillräckligt bra för att kunna välja en bra present till henne, det visar också engagemang eftersom du spenderar din tid på att göra något för henne som hon kommer att vilja ha.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Tillbringa värdefull tid med din partner. Det innebär att du stänger av telefoner och andra distraktioner och ger din partner full uppmärksamhet ett tag. Var noga med att göra något med din partner regelbundet, men om du befinner dig genom en svår tid (till exempel måste du vänja mig vid en ny miljö efter att du flyttat), bör du förstärka den. Du visar kärlek till din partner genom att helt enkelt ge honom din tid och energi, vilket kommer att stärka ditt förhållande.  
    
  • Du kan gå ut tillsammans, men om din partner behöver en lugn kväll kan du alltid stanna hemma och titta på en film tillsammans.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Ge betydelse för din tid tillsammans. I den snabba världen av textning och e-post är vi ständigt "i kontakt". Problemet är att vi ofta glömmer att göra den typen av relation någonting personligt. Om din partner behöver sanna personliga närhet bör du vara medveten om det och se till att du ger den den närhet. I stället för att skicka korta meddelanden som "på språng" kan du säga något som "Jag ser fram emot att träffa dig! Jag kommer snart med dig. "Även om båda meddelandena i stort sett säger samma sak är den första torr och opersonlig, men den andra visar att det verkligen betyder mycket att träffa den personen snart.  
    
  • Tack till din partner för att göra något bra för dig eller för de vardagliga sakerna som hon tycker du inte kommer att märka (som att utföra soporna).
  •  
  • Gör individuella komplimanger till din partner som betyder mer. Istället för att säga, "Du är söt", prova något mer specifikt, till exempel "Du har det mest fantastiska leendet." Var uppmärksam på de specifika saker som gör din partner vad hon är. Försök att "Du har alltid så intressanta åsikter om saker som jag älskar att prata med dig" eller "Ingen får mig att skratta så mycket som du."
  •  
         
 10.  
 11.             6      Ta ett av ditt arbete från din partner. Vi har alla en eller två uppgifter som vi gillar att göra, och bortsett från dessa finns det de som bara måste göras. Om en person påpekar något, till exempel om de får den här stora befordran, kan även små uppgifter vara överväldigande. Att hjälpa din partner med några små uppgifter så att han kan oroa sig för sina andra angelägenheter är ett bra sätt att visa honom att han bryr sig om dig.  
    
  • Det kan vara så små saker att tvätta disken, eller du kan hjälpa honom att måla huset.
  •  
                   
 12.  
             

    2      Att ge kärlek till vänner och familj  ,

    
   
 1.             1      Ge kärleksfull kontakt. Alla familjer är olika och kommer att visa kärlek på olika sätt. Vissa föräldrar förväntar sig en kram från sina barn, andra är ett handslag tillräckligt. Vänner har också olika sätt att uttrycka sin vänskap, men oavsett vilken du använder, kommer dessa gester visa dina vänner och familj att du är där för dem.  
    
  • Barn söker ofta mer kontakt och behöver ofta det. Att korsa en väg för att ta ditt barn med handen eller bära det när det är för trött att gå, visar att du är där för det.
  •  
  • Med vuxna familjemedlemmar och vänner kan det vara lämpligt att lägga handen på personens axel eller att klämma i handen för att visa att du är där för att de ska ta hand om dig.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Berätta för dina kära människor hur du känner. Många glömmer vikten av öppenhet med åldern. Ofta slutar familjemedlemmar att berätta för varandra att de älskar varandra och det kan skapa ett avstånd mellan dem. Var öppen och ärlig med dina vänner och familj, särskilt när de har svårigheter.  
    
  • Du kan till exempel omfamna din bästa vän hårt och hjärtligt innan du flyttar till en annan stad för ett nytt jobb.
  •  
  • Barn behöver din feedback. Glöm inte att berätta för dem att du älskar dem och att de är viktiga för dig. Falla inte i fällan att älska dem bara när de gör något bra eller skadar sig själva. Det skulle få dem att tro att de bara är viktiga för dig.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gör presenter ofta. Det betyder inte att du ska spendera all din pengar och tid för att ta med gåvor till dina vänner och familj. Men var noga med att göra en present som dina familjemedlemmar gillar. Det kan vara något så enkelt som att bjuda in dig att äta eller något större än att köpa ditt barns första bil.  
    
  • Underskatt inte presenttiden. Att spendera tid med dem du bryr dig om kan vara svårt när du har mycket att göra, men de kommer att uppskatta dina ansträngningar om du hjälper dem när de behöver dig.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Hjälp vänner och familjemedlemmar som behöver dig. Om du hjälper din mamma att rengöra sin lägenhet eller din bästa vän som flyttar till en annan stad, kommer din hjälp att uppskattas. Stora eller små uppgifter kan överväldiga någon och hjälpa en älskad att hålla saker under kontroll är ett tydligt tecken på kärlek. Även någonting så enkelt som att ha en flickvän kommer och lagar mat till henne efter att ha fått en bebis kan göra stor skillnad.        
 8.  
             

    3      Lär känna detaljerna om kärlek  ,

    
   
 1.             1      Lär dig kärlekens fem språk. Detta är ett begrepp som ofta används för att förklara de olika sätten på vilka människor ger och mottar kärlek. Kärleksfulla handlingar är uppdelade i fem kategorier eller uttryck. Dessa är fysiska handen, uppmuntrande ord, presenter, vänskapstjänster och tid tillsammans. Du bör använda dessa "språk" för att förstå hur människorna omkring dig ger och mottar kärlek.  
    
  • Några människor är förvånad när de inser att deras partner talar ett annat språk av kärlek än de gör. Om du verkligen vill förstå vilken typ av kärlek din partner behöver, behöver du prata med honom och lyssna aktivt. Det finns också test och frågesporter som kan berätta för dig och din partner vilket språk av kärlek hon förstår bäst.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Var tydlig om vilken typ av relation du har med personen du bryr dig om. När det gäller partners eller till och med de flesta familjemedlemmar, vet du vanligtvis på vilken nivå ditt förhållande är. Vänner kan ibland bli mer komplicerade. Longtime-vänner får ofta tillgivenhet som om de tillhörde familjen, medan nyare vänner kan finna det obekväma. 
    
  • Med vänner och kollegor ska du tillämpa samma fem principer, men justera dem för att vara lämpliga. Till exempel, om en kollega är nöjd med komplimanger kan du säga saker som "Jag gillar din nya frisyr", snarare än något som kan uppfattas som olämpligt, som "dina ben ser snygg ut i den klänningen."
  •  
         
 4.  
 5.             3      Tvinga inte tillgivenhet. Om din kärlek verkar vara otrevlig för en person, bör du sluta. Hon kunde ge dig en förklaring varför hon inte gillar din kärlek eller inte, men hon behöver inte. Det beror på varje person att bestämma av vem de accepterar kärlek eller inte.       
 6.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                Läs mer... (12)      
Relationer populär:
Säg adjö till din bästa vän som flyttar.

Släpp.

Få din ex tillbaka, även om han aldrig säger det.

Hantera en possessiv vän.

Gör människor avundsjuk.

Att vara med en arbetsvakt.

Förstå olika villkor för sexuell identitet.

Arguing.

Ställ dig in för politiskt kontor.

Kramar en pojke romantiskt.

Hitta en vän om tre veckor.

Hantera en sociopatisk vän.

Erkänn om du har romantiska känslor för en flickvän.

Var en bättre vän.

Sluta tänka på din ex.

Att vara med en Stenbockspartner.

Män kan förstå.

Glömde en kille.

Adress en intressant tjej.

Hantera din styvmor.

Visa medkänsla.

ako woman