Home \ relationer
 

Hantera gay fiender.

 

Oavsett om du är lesbisk, homosexuell, bisexuell, transgender eller en supporter, kommer du sannolikt att hamna i homofober då och då. Dessa människor avslöjar sig annorlunda: vissa av dem är lätt avskynade med tanken om homosexualitet, andra är förskämda med sin intolerans för att bli palpabel eller förolämpande. Det kan hända att du stöter på homofober inom ramen för vänner eller familjer. På samma sätt kan de vara helt okända för dig. Oavsett, det finns några sätt att du kan behålla din värdighet och hävda dig själv.

              

Förfarande .

    

    1      Håll lugnet och fortsätt  ,

    
   
 1.            1      Håll ett klart huvud. Ge inte intolerans en chans och låt inte skarpa ord röra dig. Håll dig balanserad och låt inte ditt sinne molna med ilska, rädsla och hat. Du kan inte alltid ändra andras åsikter, men du kan styra dina egna handlingar. 
    
  • Slå anti-gay fraser med egna vapen. Om åskådare ser att du kan hålla dig lugn mot motgången, kommer homofobien någonsin att vara lunatic.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Acceptera dig själv. Förstå att det här är ditt sätt och hur du arbetar. När allt kommer omkring kan du inte be bort "gay". Du är en människa som älskar och / eller känner sexuell attraktion för samma kön. Eller kanske är du en person som är "född i fel kropp". Det här är helt bra. Kärlek är kärlek och du är värd all kärlek du kan tolerera. Älska dig själv och berätta för dig själv att det är okej att vara dig själv, även om du har svårt att tro på några dagar. 
    
  • Om du känner dig särskilt deprimerad ibland, ta en paus från allt kaos. Titta i spegeln och säg, "Jag är värdefull. Jag heter ____ och jag är (sexuell läggning, kön etc.). Och jag är värdefull. "En del validering hjälper, även om det bara kommer från dig själv.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Undvik konfrontation. Släck inte gayfienderna och ignorera förolämpningar tills du är borta från kroken. Om du tillhör LGBTTIQ-gruppen (som representerar lesbisk, homosexuell, bisexuell, transgender, transsexuell, intersex och queer personer) och du träffar homosexuella personer, är det ibland bäst att bara låtsas att du inte hört något. Ta hand om ditt eget företag och låt de negativa vibrationerna studsa av dig. Men var inte rädd för att agera om den andra personen stör dig eller ens gör ont. 
    
  • Du har all rätt att stå upp för vad du tror på. Trots det kommer vissa homosexuella fiender att uppträda orimligt. Att till och med bidra till konfrontationen eller att svänga den kommer inte göra dig något bra.
  •  
  • Om det inte går att hålla sig ur en konfrontations väg, påminna dig om att vara lugn. Så fort spänningen stiger kan homosexuella reagera aggressivt eller göra nonsens. Försök att inte bli förolämpad. I stället bör du försvara din synvinkel med meningsfulla argument.
  •  
  • Var särskilt försiktig om du bor med gays. Om du kämpar för mycket kan det hända att du slängs ut. Du kan till och med komma i en farlig situation. Om du känner dig obekväm hemma, leta efter ett annat hem.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Respektera homosexuella fiender, även om de inte respekterar dig. Var klokare. Oavsett om du är homosexuell eller en förespråkare, försök att hitta ditt eget centrum och respektera alla människor. Behandla alla artigt, oavsett vad de säger. Att respektera någon betyder inte att du automatiskt måste dela med dig av alla åsikter och åsikter. Det innebär snarare att du ger alla rätt att få sin egen åsikt. Vissa människor försöker ta bort din rätt till känslor och åsikter. Men om du behandlar dem på samma sätt kommer du inte att kunna lugna dig.  
    
  • Känn med mig. Kom ihåg att många människor har utbildats anti-gay. Homofobi är en knäskyttreaktion för dem som inte har behandlat sina känslor. Det kan vara väldigt svårt att avstå från denna djupgående intolerans.
  •  
  • Om du känner till någon som är homosexuell men inte stör dig, försök att behandla den personen som någon annan person. Om någon skulle vilja tro att du kommer till helvetet eller att du leder en moralisk motbjudande livsstil, är det hans eller hennes rätt. Så länge som din livsstil inte kommer i vägen.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Acceptera att inte alla ger in. Det tar tid för systemisk intolerans att försvinna och en enda person kan bara göra någonting åt det i viss mån. Försök att inte låta det komma till dig så mycket. Om någon inte ger dig den respekt du förtjänar, kan det vara dags att lämna den personen bakom och leva ditt liv.                  
 10.  
             

    2      Hantera anti-homosexuella vänner, familjemedlemmar och bekanta  ,

    
   
 1.             1      Prata med din familj och dina vänner. Om de närmaste du uttrycker anti-gay tankar, överväga att konfrontera dem. Ge varandra hjärtat om tolerans. Förklara varför du känner dig obekväm med homofobi, oavsett om du är homosexuell själv eller inte. Försöker förstå varför och hur den andra personen kan uppträda oacceptabelt, oinformerat eller orättvist.  
    
  • Vänta på rätt tid för den andra personen att vara öppen för vad du måste säga. Börja inte en konversation om den andra personen är distraherad eller fokuserad på något annat. Ge dina ord kraften att vara så insisterande som möjligt.
  •  
  • Var medveten om att din strategi inte fungerar för alla. Att försöka utbilda andra kan leda till mer frustration. Fråga dig själv om ett försök kan göra någon skada.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Var tålmodig. Ge människor en chans att förstå varför du tycker det. Du kan ha haft svårt att acceptera din sexualitet. På samma sätt kan din familj och vänner behöva tid att göra det. Försök att hålla dig öppen och utan fördomar när du förklarar dig själv. Om du är nära människor, finns det en bra chans att deras kärlek övervinner obehaget. Ge dem tid och sluta aldrig visa dem din kärlek. Du behöver inte göra med förolämpningar, men låt dem veta att du är redo för dem om de ändrar sig.        
 4.  
 5.             3      Försök att inte sätta folk på defensiven. Säg inte, "du hatar homosexuella", även om någon verkligen är anti-gay. Nu kan motståndaren känna sig som om han eller hon behöver försvara sig. I stället försök "Vad du sa låter homofobisk för mig,... Skulle du verkligen säga det...?" Återigen, när folk hör vad de har sagt, går de ofta tillbaka eller åtminstone ser hur du tolkar vad de säger , Ibland vet man helt enkelt inte hur man ska verka under homosexuella, eftersom det inte har hänt ofta.       
 6.  
 7.             4      Överväg att lämna "giftiga" människor bakom. Det är aldrig lätt att avsluta vänskap eller till och med skära av familjemedlemmar från ditt liv. Ändå måste du fråga dig om det negativa inflytandet överstiger det positiva. Om någon du älskar inte accepterar dig eller någon annan är det mer användbart och användbart att vända dig och din energi mot mer öppet folk. 
    
  • Gör inte stort drama utan steg. Försök att skapa ett avstånd mellan dig och den intoleranta personen. Med tiden, om dina värden avviker, kommer du att gå på olika sätt.
  •  
         
 8.  
             

    3      Hantera homofobiska främlingar  ,

    
   
 1.             1      Var säker och tro på dig själv. Så svårt som möjligt: ​​håll huvudet rakt och se framåt och fortsätt. De homosexuella fienternas ord reflekterar inte vem du är minst. De talar för de homosexuella fienternas intolerans. Du behöver inte uppfylla andras krav. Inte heller måste du försöka vara någon du inte är. För att övervinna hat måste du tro att du kan, även om det ibland verkar omöjligt.        
 2.  
 3.             2      Var inte rädd. Gayfiender kan vara bully. Så snart en gay fiende reagerar aggressivt, får du inte visa att det gör ont på dig. Allt de vill ha är en reaktion från dig. Om du visar en mobbning som han har skadat dig, fortsätter han att göra det. Tyrannen hoppades på exakt denna reaktion. De saker och handlingar kan skada. Om du fortfarande är stark och mobbning inte får dig, finns det en bra chans att bullysen kommer att dra sig tillbaka.        
 4.  
 5.             3      Skratta om det. Om någon kallar dig någonting homofobisk, låt den inte komma igenom dig. Försök att le och kasta en kyss till dem. Reagerar aldrig som du önskar. Om du känner dig obekväm med din reaktion kan det vara lättare för dig att skratta om situationen. Att skratta på intolerans förändrar inte nödvändigtvis situationen, men det blir lättare för dig att fortsätta med ditt liv.       
 6.  
 7.             4      Hitta en stödjande och respektfull gemenskap. Omgiv dig med vänner som accepterar dig utan fördomar. Att stå upp för rätt sak kan vara svårt och kräva mycket energi. Därför bör du skapa ett stabilt, stödjande nätverk av vänner som du inte behöver motivera. När allt kommer omkring behöver vi alla en säker plats där vi inte alltid måste vara starka.       
 8.  
 9.             5      Visa människor och ändra sitt perspektiv. Om du inte behöver se gay fienden ofta eller är särskilt djärv, avslöja dig dem. Människor kan försöka spåra sina steg och vill ångra sitt intoleranta beteende. Kanske kan du även ändra hennes syn. Kom ihåg att din öppenhet kan äventyra dig eller åtminstone sätta dig i en obekväm position. Bekymra sig om de möjliga konsekvenserna av en "kommande" tanke.       
 10.  
 11.             6      Lär dig att försvara dig själv. Tänk på att ta en självförsvar eller delta i kampsporter. Så du är bättre rustad för intoleranta människor som är utsatta för våld. Detta är särskilt användbart om du bor i ett område som är känt för intolerans gentemot homosexuella. Du vet aldrig hur mycket din kunskap om självförsvar kan gynna dig.       
 12.  
 13.             7      Rapportera gay-fientliga hot och våld mot betrodda institutioner. Om någon ignorerar och kränker din eller någons rättigheter, behöver du söka hjälp. På skolan kan du kanske prata med en lärare eller en rådgivare eller till en annan vuxen du litar på. Om situationen blir värre, var inte rädd att anställa en brottsbekämpande tjänsteman. Chicane är en hatbrott. 
    
  • Om till exempel en servitör i restaurangen inte vill tjäna dig, prata med chefen och involvera ägarna av restaurangen. De flesta platser vill ha nöjda kunder och det finns lagar mot diskriminering. Känn dina rättigheter!
  •  
         
 14.  
             

Varningar .

                Läs mer... (3)      
Relationer populär:
Hitta en vän i gymnasiet.

Erkänn en playgirl.

Kramar en tjej som är mindre än dig.

Hantera husrätter som bara inte vill gå.

Vad tycker du om mig svara på fråga (för män).

Separera dig från din vän om du är kär i honom.

Hantera en hög granne.

Ta reda på om någon är gay.

Distribuera visitkort.

Hitta en bra pojkvän.

Känn bra nära din vän.

Ta reda på om en man är på dig.

Att veta om din partner har en känslomässig affär.

Erkänn när en tjej inte återger dina känslor.

Låt andra le.

Återfå din ex, om hon lämnade dig för hennes ex.

Förbättra dina relationer.

Känna igen bästa vänner.

Hantera äktenskapsbrott.

Förneka en flickas kärlek.

Lura en blyg kille ur reserven.

ako woman