Home \ relationer
 

Imponerande en tjej i skolan.

 

Var och en av oss känner känslan av att imponera någon du gillar så mycket. Men många killar är helt överväldigade med denna situation. Du vill verkligen göra din förälskelse i skolan som du, men du vet bara inte var du ska börja. Kanske har du redan vunnit dem för dig, och du är redan tillsammans, men du vill göra allt för att hålla sitt intresse levande. Var inte rädd, om du arbetar lite på dig själv och lär dig vilka tjejer som är bäst imponerade, kommer du att kunna lämna ett bestående intryck på din förälskelse.

              

Förfarande .

    

    1      Upptäck ditt imponerande själv  ,

    
   
 1.            1      Ta hand om din hygien och ta hand om dig själv. Du har svårt att imponera på någon genom att släppa din personliga hygien. Håll ditt hår och ansiktshår i form. Dusch regelbundet, med duschgel, schampo och balsam. Håll dina naglar korta och se till att de är rena. Exakt sådana uppgifter är särskilt uppmärksamma på tjejer.       
 2.  
 3.             2      Klä dig bra. Kläder kan få dig att sticka ut, antingen positivt eller negativt. Gör ditt val klokt. Det finns ingen bra eller dålig stil, men du borde redan ha din egen. Dina kläder är ett uttryck för din personlighet, så du bör alltid tänka på vad du vill uttrycka när du väljer din outfit.  
    
  • Medan det inte finns någon rätt eller felstil finns det några riktlinjer som du kan använda för att orientera dig. Smutsiga kläder uppfattas till exempel på ett visst sätt och säkerligen inte förknippade med goda egenskaper. Så se till att dina saker är rena och fräscha.
  •  
  • Klä alltid på lämpligt sätt för tillfället. Du borde gå till skolan annorlunda än en fancy middag eller en klassisk konsert.
  •  
  • Om du inte befinner dig i ett speciellt utseende (som du borde veta om), håll dig till saker som passar dig och står dig bra. Baggy byxor och skjortor som är för stora, ser utfläckande ut under normala förhållanden.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Odla dina intressen och intressen. Det gör dig till en intressant person om du är eklektisk. Tänk på vad du tycker om att göra, vad intresserar dig och hitta sätt att driva dina intressen. Om du är en sportfläkt, gå med i en klubb. Om du gillar att spela schack, kolla på din skola för att se om det finns en schackklubb. Det spelar ingen roll vad du brinner för, det som spelar roll är att du har intressen och gör dem till en del av ditt liv.        
 6.  
 7.             4      Balansera de olika delarna av ditt liv bra. I motsats till vad du kan förvänta dig, är det människor som förkroppsligar en rund blandning som sticker ut från mängden, inte de som buntar all energi i ett område av livet. Så låt inte ditt akademiska liv lida av ditt sociala liv eller vice versa. Hitta en sund balans mellan skolan, familjen, fritiden och vännerna.       
 8.  
 9.             5      Arbeta på självförtroende. Flickor är enkelt imponerade av killar som är övertygade, det är ett faktum. Om du är osäker bör du arbeta på dig själv genom att bli ännu bättre på saker som är viktiga för dig.  
    
  • När du gör saker som du är bra på känner du dig bra om dem, och det har en positiv inverkan på ditt självförtroende. Självförtroende i ett visst område av ditt liv kommer att spridas till andra områden som ett positivt virus. Upptäck dina talanger, intressen och lustar och förbättra dig själv på dessa områden för att stärka ditt självförtroende.
  •  
  • Det finns också möjlighet att spela självförtroende tills du tror på dig själv och gör det faktiskt. Var mer självsäker i sociala situationer än vad du egentligen är, så så småningom behöver du inte låtsas.
  •  
                   
 10.  
             

    2      Imponera din förälskelse  ,

    
   
 1.             1      Bygg en vänskap med din förälskelse. Om du inte är vänner än, börja bara med en ledig Hej och se hur situationen utvecklas. Tänk inte så mycket, men börja bara en icke-bindande konversation. Om du stöter på henne i skolan, kan du alltid prata lite och lära känna varandra bättre. Kanske kan du fråga henne om hon vill gå till lunch med dig. Eller du säger till henne att du vill gå på bio med vänner och fråga henne om hon vill komma med. Det skulle också vara en utmärkt möjlighet att fråga henne för hennes telefonnummer.        
 2.  
 3.             2      Ställ frågor till henne. När du pratar med tjejen du försöker imponera, visa intresse för henne som person. Intresset är bäst visat genom att ställa frågor. Om någon är allvarligt intresserad av dig, ditt liv och dina åsikter, är det svårt att inte märka den personen. Fråga henne om hennes familj, hennes intressen, hennes önskemål för framtiden, vad som helst som du tänker och låt henne bara ta hand om konversationen.  
    
  • Se bara till att konversationen inte känns som en intervju till henne. Du bör inte bombardera henne med frågor, annars känns hon som att bli utfrågad. Formulera dina frågor öppet och låt kommentarer flöda genom konversationen om och om igen för att visa att du tickar som dem i vissa områden.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Visar humor. Tjejer älskar när pojkar får dem att skratta. Om du vill locka uppmärksamhet på en tjej, ska du använda alla tillfällen för att få henne att le. För det är du tillåtet att göra lite karaoke under gruppaktiviteter och göra roliga kommentarer om du tänker på det spontant. Skäm bort dina vänner och din förälskelse på ett kärleksfullt sätt, och när du är ensam med tjejen, njut av henne med kommentarer om roliga observationer du gör om dig och glada anekdoter från ditt liv.        
 6.  
 7.             4      Var öppen och ärlig med henne. Försök inte imponera på dem genom att låtsas. Hon kommer ihåg det ändå. Öppenhet och uppriktighet, å andra sidan, kan vara mycket imponerande. Så, när du är ensam, fokusera noga konversationen på något mer personligt. Prata om saker som är kära och viktiga för dig. Se bara till att du inte pratar som ett vattenfall.        
 8.  
 9.             5      Flörta med henne för att imponera på henne. Det finns inget bättre sätt att få någons uppmärksamhet än att flörta med honom. Få personer - särskilt i skolåldern - vet hur man flirta ordentligt, så att du kan sticka ut ur publiken med den. Titta henne i ögat medan du pratar med henne. Nu och då, ge henne en djup look. Gör hennes komplimanger, om du kan.  
    
  • Du kan också flörta med henne genom att hitta skäl att röra henne diskret och oskyldigt, genom att krama henne, säga adjö och lova henne kärleksfullt.
  •  
         
 10.  
             

    3      Imponera din flickvän  ,

    
   
 1.             1      Var galant. Den klassiska gentleman kan ha gått ur stil idag, men de flesta flickor älskar det fortfarande när en man visar galna manners. Det finns många små gester som du kan använda för att visa din uppskattning till din vän. Till exempel:  
    
  • Få henne stolen rätt när du sätter dig ner i restaurangen.
  •  
  • Håll dörren öppen för henne.
  •  
  • Hjälp henne i pälsen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Lär känna hennes vänner och hennes familj. Fokusera inte bara på din flickvän när du är med dina vänner eller besöker dem i närvaro av din familj hemma. Prata med dina vänner och försök att bygga ett bra förhållande med dem. Om du är inbjuden till middag med ditt folk, ge din hjälp med att täcka bordet eller tvätta. Imponera din familj och vänner och du kommer att imponera på dem också.        
 4.  
 5.             3      Ta initiativet. Det kan låta som en stereotyp, men det är sant: många tjejer gillar det när barnet tar initiativet. Du bör inte försöka styra dem, men du kommer noga uppskatta det när du visar engagemang och organiserar datum, exploderar nya helgaktiviteter för dig och tar alltid beslut för båda.  
    
  • Ibland kan det vara väldigt enkelt: bestäm spontant vid vilken bord du två sitter vid lunchen eller var du ska äta.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Var romantisk. Fira viktiga stunder tillsammans, oavsett om det är glädjande händelser, prestationer eller födelsedagar. Hitta alltid sätt att visa henne att hon bryr sig om dig. Bara överraska henne med några blommor eller en självkokt middag och ett snyggt bord.  
    
  • Glöm inte att fira dina årsdagar. Det kan aldrig skadas för att överraska din flickvän med en liten present till ditt halvår eller ett års jubileum.
  •  
         
 8.  
             

Tips .

                Läs mer... (10)      
Relationer populär:
Separera dig från din vän om du är kär i honom.

Spionera partnern på nätet.

Datering av en advokat.

Hantera din partners otrohet.

Prata med någon som dör.

Fråga en helt arg flicka till förlåtelse.

Ändra en kvinnas åsikt om dig.

Flirta med en tjej på telefonen.

Hantera en anständig vän.

Imponera någon.

Hantera en vän som faller i ryggen.

Håll ett förhållande hemligt från dina föräldrar.

Hantera svåra grannar.

Håll din flickvän på ett romantiskt sätt.

Håll ett online förhållande.

Reagera på en komplimang.

Planera en romantisk kväll.

Låt en tjej rodna.

Älska någon.

Hitta vänner även utan social bakgrund.

Behärska konsten att kyssa.

ako woman