Home \ relationer
 

Nå en bra vän till dig.

 

Vill du ha mer än vänskap? Om du har känslor för en viss vän och vill lära känna dem lite bättre kan du ändra på ditt förhållande så att det börjar se dig på ett annat sätt. Lär dig att skapa ett avstånd i ditt förhållande så att du kan komma närmare det än någonsin tidigare.

 

<91112>              

Förfarande .

    

  Del 1      Ändra ditt förhållande  ,

    
   
 1.            1      Tillbringa mindre tid med henne. Hörs rätt. Om du vill ändra förhållandet med en tjej från "flickvän" till "älskare", ska du omedelbart avstå från henne. Om du spenderar all din fritid med den här tjejen, kanske hon slutar tänka "så" om dig. Vissa människor kallar denna "kompiszon". Om du vill få hennes uppmärksamhet, spendera mindre tid med henne.  
    
  • Du behöver inte vara meningslös för henne eller ignorera henne, försök att inte betala henne så mycket uppmärksamhet som du gjorde tidigare. Var snäll, men dra inte mer av dig själv för att prata, chatta eller träffa henne "av en slump". Bara slappna av.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Flörta med andra tjejer. Du bör se att du använder din charm någon annanstans. Det kommer att få henne att tänka på hennes relation med dig. Om du vill att hon ska vara på dig måste hon uppfatta dig som en realistisk partner och attraktiv person. Hon måste uppfatta dig annorlunda än hon har gjort tidigare. 
    
  • Se till att hon ser dig! Försök att göra detta offentligt, som vid lunch i cafeterian. Se till att du är nära henne, men ignorera henne när du börjar en konversation med hennes vänner eller människor hon spenderar sin fritid med. Gör det som om du letar efter nya romantiska möjligheter.
  •  
  • Flör lite på Facebook, för det är en mycket speciell typ av publicitet. Börja utbyta roliga meddelanden med en tjej från din klass. Se till att din vän också är vänner med henne, så att konversationen också visas på hennes hemsida.
  •  
  • Är du oroad över dina flirta färdigheter? Det finns ingen stor hemlighet. Bara ha en avslappnad, rolig och trevlig konversation. Teasing tjejer kan lite förstås som flörtande. Var inte menig, bara lite rolig.
  •  
         
 4.  
 5.             3      beröm henne om det behövs. När du börjar byta kanske hon tror att något är fel med dig och kanske du behöver investera lite tid för att se till att hon inte blir arg på dig. Glöm inte, hon är din flickvän. Gör inte något som kan skada henne. Var snäll mot henne när du är tillsammans, men var noga med att ägna mer uppmärksamhet åt de andra tjejerna i din gemensamma vänkrets. 
    
  • Om hon frågar något, som, "Vad är det för fel med dig? Är du arg på mig? ", Bli avslappnad. Säg, "Naturligtvis inte, vi är kompisar." Men fortsätt så här och dra inte av dig själv för hårt för att spendera för mycket tid med henne.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Vänta lite. Om du försöker få den här tjejen att stå på dig, sakta ner lite. När du har slutat spendera tid med henne och flirta med andra, gör det i minst en eller två veckor, beroende på hur nära du varit tidigare. Se till att du gör det tillräckligt länge för att hon ska få det. 
    
  • Om du spenderar tid med den här tjejen varje dag kommer hon att märka det väldigt snabbt. Om du bara träffat nu och då kan det ta ett tag innan hon inser att du har ändrats. Agera följaktligen och försök tolka hennes reaktion
  •  
  • Vänta inte för länge. Om hon får intryck av att du inte ens är vänner längre kanske hon försöker att komma över dig helt, gå ut med någon annan eller förlora intresse för dig.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Kontakta henne igen. Efter en stund, efter att du har börjat din plan, kontakta henne och ordna att träffas. Efter att ha inte sett varandra en stund, känner hon sig som att behöva göra något för att få din uppmärksamhet tillbaka, eftersom du har varit så cool för henne senast. Skicka henne ett SMS eller ett meddelande och fråga om du vill träffas. 
    I bästa fall frågar hon dig om du vill träffas. Om hon gör det, står du ännu bättre. Tveka inte att berätta för dem från början, eftersom du har arbetat med din plan, att fråga om du vill träffas. Nu kan du vara säker på att hon är intresserad.  
         
 10.  
 11.             6      Hitta en anledning att bara träffas i par. När du kommer i kontakt igen och vill träffas, se till att den är på en plats där du kan vara ensam. Fråga henne om hon vill ha kaffe med dig, eller gör något som kan vara ett datum. Detta ger henne chansen att tänka annorlunda än henne tidigare. 
    
  • Undvik att göra något avslappet som du gjorde tidigare. Om du alltid har träffat en av dina TV-värdar hemma, gå en bit att äta istället. Du bör se till att saker är annorlunda nu.
  •  
                   
 12.  
             

  Del 2      Se till att hon är på dig  ,

    
   
 1.             1      Se så bra som möjligt. Ändra ditt utseende lite och lämna din mun överraskad. Köp en ny outfit, gå till frisören och verkställd. Se till att du luktar gott så att hon ser dig med olika ögon. Du vill att hon ska se dig som ett potentiellt datum, inte hennes gamla vän. 
    
  • Det finns inga speciella klädkoder som ser attraktiva ut för en tjej. Ta bara på vad du tycker om bekvämt eller vad du tycker ser bra ut. Kanske gör dig lite chic. Inga slitna träningsskjortor eller t-shirts med skämt på dem. Ha en skjorta som ser bra ut på dig.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Var öppen. Om du träffas igen, var inte den gamla vännen du brukade vara. Gör något annorlunda än vad du gjorde tidigare. Om du vanligtvis lurar runt och spricker dumma skämt, gör en mer allvarlig konversation. Fråga henne allvarliga frågor och tala öppet om dig själv. 
    
  • Försök att klaga på henne om dina andra relationer med tjejer. Om du vill att hon ska tänka annorlunda om dig, försök att skära upp ämnesdata och se hur hon reagerar på det. Säg något som "Jag är så missnöjd med tjejerna som jag har gått ut med nyligen... Jag önskar att jag kunde hitta en som förstår mig hur du gör..."  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Tolk de signaler som hon skickar dig. Du måste ta reda på om hon är lockad till dig eller inte. Om så är fallet borde hon vara mer fokuserad på dig genom denna distansfas. Hon borde vara glad att vara nära dig, och ser fram emot att träffa henne igen. Om du känner samma sätt om henne, försök att komma närmare och göra henne mer fokuserad på dig. Om du inte märker, låt det stanna. Det fungerade inte. Lev ditt liv. 
    
  • Om hon grymmer och ser förvirrad eller fortsätter att slå dig i armen som hon brukade göra när hon var snäll kompis, kunde det inte fungera. Det visar dig att du är vänner och inget annat. Det är okej. Men fortsätt inte, du skulle bara skämma bort dig själv.
  •  
  • Om hon svarar positivt och flirtar med dig, kan det vara bra att gå lite längre och försöka om hon tycker om dig tillräckligt för att kyssa dig. Var långsam, men fortsätt.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ge henne en snabb titt som säger att du vet vad som händer. Efter att ha låt det "svalna" ett tag, börja kasta henne en ny typ av blick. Den typ av ser du kastade till de andra tjejerna medan du ignorerar dem. Smile och ibland söka ögonkontakt och se bort som om du var obekväma. Om hon frågar vad du tycker säger du "Inget". 
    
  • Var inte konstig och stirrar på henne, bara tillåta dig att uppträda som du vill vara när du är med henne. Om du lockas till henne, titta bara på henne som om du njöt av det.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Rör henne lite. En mild touch på handen eller armen kan vara elektrisk när man flörtar med någon. Det är också ett snabbt och enkelt sätt att mäta vad hon tycker. Om du rör handen när du talar och betonar något roligt som hon sa, var uppmärksam på hennes reaktion. Om hon ler och ser glad ut, var det en bra idé. När hon går i pension, stoppa den. 
    
  • Om det verkade okej för henne, prova en snabb touch av hennes hår eller hennes axel. Bara en kort touch. Gör inte så mycket av det, för det kan vara konstigt. Bara stanna avslappnad.
  •   Detta kan också lämna ett lite kusligt intryck om det inte är berett för det eller delar inte dina känslor. Du måste förbereda det långsamt.  
         
 10.  
 11.             6      Berätta för henne hur du känner. Det är alltid trevligt att veta att någon gillar dig. Om du vill att den här tjejen också ska vara på dig, berätta för henne. Det finns denna speciella laddade kemi mellan dig och du tror att hon känner på det sättet också. Du behöver inte agera annorlunda än du skulle någon annan tjej, även om du inte var med henne tidigare. Bara berätta för henne att du har tänkt mycket på henne nyligen och att du önskar att du var mer än bara vänner. 
    
  • Berätta för henne att du skulle vilja kyssa henne och fråga om det skulle vara bra om du känner dig bekväm med henne att prova det. Hon kanske säger nej, kanske ja. Men åtminstone då vet du vad du är.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Var medveten om när det är dags att gå i pension. Ibland görs två personer inte bara för varandra. Det beror inte på att du misslyckades som en vän och det finns inget du kan göra åt det. Det kan bara vara att hon inte gillar dig så. Det är okej. Det kan förändras i framtiden, eller inte. Men om du nu försöker tvinga något, kommer du att förlora en bra vän och skämma dig. Så var medveten om att när det är dags att dra tillbaka dig, om saker inte går som du hade föreställt dig. 
    
  • Om hon inte känner sig lockad till dig, så är det inte så. Det är livet.
  •  
         
 14.  
            

Varningar .

                    
Relationer populär:
Vinn vänner.

Textar en pojke galen på dig gör honom som du igen.

Skapa ett album av hans bästa vänner.

Gör hans vän lycklig.

Få någon att gilla dig.

Möt en framstående person.

Ledare.

Täck kross för en kollega.

Ändra en kvinnas åsikt om dig.

Ge någon råd.

Var en bra vän.

Att vara romantisk på telefonen.

Förbättra vänskapen.

Bli av med en irriterande vän.

Var en bra vän.

Berätta för någon att du inte vill gå ut med honom utan att skada honom.

Låt en pojke ångra att han har förlorat dig.

Förbättra dina analytiska färdigheter.

Släpp.

Konfrontera din man som fuskar på dig.

Förbättra dina analytiska färdigheter.

ako woman