Home \ relationer
 

Erkänn när en man inte längre är intresserad av dig.

 

Om en man som brukade vara väldigt uppmärksam och kärleksfullt drar sig tillbaka och skapar avstånd mellan dig, är det naturligt för dig att fråga dig själv orsaken. När en man förlorar intresse för dig finns det ofta några iögonfallande tecken som indikerar hans känslor. Att uppmärksamma dessa tecken kan hjälpa dig att känna dig förberedd för det möjliga slutet av ditt förhållande så att du kan ta hand om dig själv och titta på framtiden.

              

Förfarande .

    

    1      Titta på förändringar i kommunikationen  ,

    
   
 1.            1      Se efter att kommunikationen minskar. Detta kan vara en av de första tecknen på att en man förlorar intresse. Vanligtvis kan du nästan säkert anta att en man kommer att kontakta dig om han vill prata med dig. Om en man som vanligtvis ringer dig mycket och skriver dig många meddelanden plötsligt slutar, bör du notera detta. 
    
  • Han kunde ha mycket runt öronen, men om det hålls så länge så är det ett tydligt tecken.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Titta på kortare konversationer. Detta går oftast hand i hand med mindre kommunikation. Om du märker långsamt i dina konversationer att de alltid är kortlivade, bör du inte ignorera detta. 
    
  • Om du till exempel pratade med varandra i timmar innan, men nu bara i tio minuter åt gången, kan det vara ett tecken på att han förlorar intresse för dig. Han kan också försöka få mindre kontakt med dig genom att ignorera dina korta meddelanden eller ringa länge innan han svarar, eller genom att säga att han måste lägga sig utan att verkligen ge en anledning.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Notera när hans röst ändras. Det här är ett ganska säkert tecken på att han inte längre är intresserad. Många män pratar med människor som de är intresserade av med en mildare, mer flirtig röst. När hans känslor förändras, förlorar hans röst den tillgivna tonen och han börjar ljuda normalt igen.  
    Han kan till och med tala bråkigt till dig eller säga ovänliga saker till dig. Detta är ett tydligt tecken på att han inte längre är intresserad av dig. Du förtjänar inte att vara med någon som behandlar dig illa eller säger vanliga eller ovänliga saker åt dig. Stoppa samtalet omedelbart om han någonsin börjar kommentera negativt på ditt utseende.  
         
 6.  
 7.             4      Lyssna noggrant på vad han säger. När du två pratar med varandra frågar han dig om viktiga saker i ditt liv, eller är han bara fixad på sig själv? En man som är intresserad av dig kommer att försöka få mer djupa samtal med dig för att lära känna ditt sanna jag. I dina konversationer, se till att han försöker prata mer ytligt eller hålla kontakten kort.  
    
  • Det kan vara att han försöker ge dig subliminella tips om huruvida han är intresserad eller inte. Du bör därför ägna stor uppmärksamhet åt vad han säger och hur han uttrycker sig själv.
  •  
  • När han börjar prata om sina relationer med andra människor, särskilt när det gäller kärleksaffärer, vill han få dig att förstå att han bara ser dig som en vän.
  •  
                   
 8.  
             

    2      Titta på förändringar i hans handlingar  ,

    
   
 1.             1      Notera när du gör möten. Om han fortsätter att avbryta datum med dig, utan att komma överens om något nytt med dig, bör du ta det som ett tecken på att han inte vill vara med dig längre. Det kan också vara att han inte längre frågar att spendera tid med dig, vilket är ett riktigt tydligt tecken. 
    
  • Om du inser att du ensam är drivkraften när det gäller joint ventures och scheming, bör du först hålla tillbaka och vänta för att se om han försöker göra planer med dig. Han kommer att göra planer och försöka spendera tid med mig om han fortfarande är intresserad av dig.
  •  Han kunde komma med lama ursäkter för att avbryta ett datum med dig. Så han kunde t.ex. säg att han är upp till något annat utan att ange vad det är. Du bör hålla klart om han aldrig ger dig en riktig anledning till varför han inte har tid för dig. Han kunde också försöka ge undvikande skäl vid ett vägran. För att göra detta kan han säga saker som "Jag har redan något i åtanke med någon annan" eller "Jag kan inte göra det ikväll" utan att ge en särskild anledning till att han förnekar dig.  
         
 2.  
 3.             2      Se hur han beter sig mot andra. Det kan vara svårt att berätta om han uppträder annorlunda eller behandlar dig som hans vänner. Därför observera hur han beter sig mot människor du känner är bara vänner med dem, och fråga dig om han behandlar dig på samma sätt.  
    
  • Om han behandlar dig som någon annan av hans vänner så är han antagligen bara vänlig och inte intresserad av en kärleksaffär med dig.
  •  
  • Några män gillar att flörta och mycket medan andra bara flirta med de människor som de faktiskt är intresserade av. Så försök ta reda på om det tillhör den tidigare eller den senare kategorin.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Var uppmärksam på hans kroppsspråk. Kroppsspråk ger ledtrådar till en persons känslor. När någon är ointresserad eller obekväm i en situation försöker han subtilt att avstå från dig eller undvika kroppskontakt med dig. Se upp för ledtrådar i hans kroppsspråk som kan indikera att han känner sig obekväm eller ointresserad i utbytet.  
    Han kan försöka flytta ifrån dig, korsa armarna över bröstet eller vända sig bort från dig medan du pratar. Om han inte är intresserad av dig, kan han också försöka undvika någon kroppslig kontakt med dig (till exempel undvika en kram eller en beröring från dig).  
  • Om han håller ögonkontakt med dig i ett ögonblick, eller om hans blick dras bort under konversationen, har han ingen intresse för vad du säger.  
  •  Några ledtrådar i hans kroppsspråk av ointressen är: Hans ben och kropp pekar bort från dig, gnider han i nacken, armarna är korsade, hans ögon är på marken eller han vänder sin kropp bort från dig.    
         
 6.  
 7.             4      Notera någon fysisk kontakt med dig. Touching är en fysisk affär och de bygger fysisk närhet i relationer. Var uppmärksam på förändringar i frekvensen av din kroppskontakt och vilken typ av kontakt du har.  
    
  • Ett exempel skulle vara att du alltid brukar krama när du ser dig själv. Om han inte längre är intresserad kan han sluta krama dig eller vända sig när du försöker krama honom.
  •  
  • Även om du två fortfarande har fysisk kontakt kan något förändras om de förlorar intresse för dig. Han kunde klappa dig på baksidan istället för att krama dig. Det här är en knubbig gest som män brukar byta bland vänner.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Se till att han är uppmärksam. När män är intresserade av någon, strävar de efter att hålla viktiga saker om den personen, till exempel deras intressen, deras datum eller vissa fakta om dem. Män slutar att vara uppmärksam och komma ihåg dessa saker när de inte längre är intresserade.  
    
  • Till exempel kanske han inte är intresserad av dig om han glömmer din födelsedag, trots att du har pratat om det i två veckor.
  •  
  • Om han ständigt glömmer saker som du berättar för honom, till exempel en närliggande jobbintervju eller ett besök hos din familj, har han förmodligen inget intresse av de viktiga sakerna i ditt liv.  
  •  
         
 10.  
             

    3      Adressera problemet  ,

    
   
 1.             1      Vänta tills han ringer dig. Om du börjar märka att han kontaktar dig mindre ofta än du brukade, bör du också dra tillbaka lite. Om du bara är den som skickar korta meddelanden, samtal eller försöker göra planer utan att någonting kommer tillbaka från honom, så är det klart att han inte har intresse av att träffa dig.  
    
  • Försök det här i en vecka för att se om hans beteende ändras. Kontakta inte honom först, men vänta på att se om han kommer att kontakta dig. Han kommer antingen att märka att du inte längre rapporterar till honom och kontaktar dig, eller han kommer att ignorera det och inte kontakta dig, vilket i sin tur bör säga att han inte har något intresse.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Fråga andra om råd. Du två kan ha gemensamma vänner. Om möjligt, fråga sina vänner om de vet om han är intresserad av någon annan eller om han fortfarande är intresserad av dig. 
    Å andra sidan bör du också notera det när han frågar dig om kärleksaffär för en annan person. Detta är ett tydligt tecken på att han är intresserad av någon annan och ser bara en vän i dig. När han börjar fråga saker som "Hur kan jag göra den här tjejen medveten om mig?" Eller "Var ska jag ta henne?", Då är det klart att han inte är intresserad av dig på den här nivån.  
         
 4.  
 5.             3      Fråga honom. Det här är det bästa sättet att ta reda på om han fortfarande är intresserad av dig. Spekulation om hans kommunikation, hans handlingar eller hans beteende kan hjälpa dig att bedöma hans känslor i viss mån, men du kan bara vara säker när du pratar med honom om det. 
    
  • Detta kan vara ganska läskigt och nervös. Ingen skulle vilja avvisas och du sätter dig i en mycket utsatt position. Du kan dock missförstå sina signaler eller inte märka andra signaler som han tycker är unika.  
  •  
  • Du kan adressera ämnet indirekt eller direkt. Så du kan fråga honom om han fortfarande har intresse av att gå ut med dig, eller om han hellre skulle vara vän med dig. Detta ger saken upp till punkten och ger honom möjlighet att uttrycka sina känslor.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ta hand om dig själv. Det här är oerhört viktigt eftersom det kan vara väldigt känslomässigt upprörd att förlora en man du är intresserad av. Oavsett om den mannen är din partner, din förälskelse eller en ex-pojkvän, måste du ta hand om dig själv och vara bra mot dig själv.  
    
  • Gör saker som gör dig lycklig. Tillbringa tid med vänner, laga dina favoriträtter, gå en promenad, måla en bild eller titta på en ny film.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Håll din värdighet. Acceptera med värdighet och nåd att han inte längre är intresserad av dig. Håll dig borta från honom och försök att inte ge utkast till din frustration eller din ilska mot vanliga vänner.  
    
  • Det är naturligt att vara ledsen av förlusten av detta förhållande och dina planer för din framtid tillsammans. Men när du har lugnat nog, bör du lämna den och titta på framtiden genom att fokusera på de positiva sidorna av ditt liv.
  •  
         
 10.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                Läs mer... (10)      
Relationer populär:
Få någon att gilla dig som hatar dig.

Planera ett perfekt datum.

Om din ex pojkvän är din kollega.

Kvinnor förstår.

Hantera en moody boss.

Berätta för en man Jag älskar dig utan att skrämma honom.

Kasta en vän eller släkting ur ditt hus.

Bestäm om en pojke i närheten är nervös för att han gillar dig.

En pojke som kan berätta att du är kär i honom.

Tänk på att din ex är bra efter uppbrytningen.

Få någon att gilla dig.

Behandla en anställd med narkotikaproblem.

Låt en pojke ångra att han har förlorat dig.

Utflykter som homosexuell eller lesbisk tonåring.

Ta reda på om en man har en flickvän.

Behandla lovesickness.

Gör en tjej galen på dig.

Få en pojke att be dig om ditt telefonnummer.

Behandla din vän ordentligt.

Hantera nyfikna grannar.

Skriv en rekommendationsbrev för invandringsprocedurer.

ako woman