Home \ relationer
 

Vet om någon är på droger.

 

Någon som är "hög" är berusad av droger. Om du misstänker att någon är hög, kan du fråga honom direkt eller leta efter fysiska och beteendemässiga tecken. I många fall återhämtar sig någon som är hög, säkert av sig själv eller "kommer ner". I andra fall kan någon som är hög kan behöva hjälp. Att titta på någons "höga" kan hjälpa dig att avgöra om de behöver läkarvård eller hjälp för att komma hem säkert. Först och främst är det viktigt att vara medveten om huruvida någon annan har drog dig.

              

Förfarande .

    

    1      Var uppmärksam på fysiska tecken  ,

    
   
 1.            1      Titta på honom i ögat. Rökning ett läkemedel kan orsaka röda eller vattna ögon. Elever som är inskränkt eller dilaterad kan vara tecken på narkotika, stimulanser eller partydroger. Titta på snabba eller onödiga ögonrörelser. Otillbörliga ögonrörelser, nystagmen, är symptomatiska för många typer av narkotikamissbruk.  
    
  • Om någon bär solglasögon inuti eller i skuggan, kan han försöka dölja röda eller annars skarpa ögon.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Lukta på honom. Någon som har rökt marihuana kan lukta söt eller rökig eller stinka. En kemisk eller metallisk lukt kan innebära att det inandade en giftig hushållsprodukt, såsom lim eller färgförtunnare. 
    
  • En lukt av rökelsepinnar, luftfräschare eller stark parfym eller colognes kan vara avsedd att maskera lukten av ett läkemedel som har rökt.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Titta på hans mun. Lyssna på hans svälande och se honom flytta. Salivation och smacking kan vara tecken på en torr mun, ett tecken på drogbruk. Att licka dina läppar, knyta tänderna ofta eller vrida käken skulle kunna innebära att någon är hög på partydroger.        
 6.  
 7.             4      Titta på näsan. En blödande näsa utan någon annan uppenbar anledning kan betyda att någon har snortat ett läkemedel, till exempel kokain, meth eller narkotiska. En rinnande eller täppt näsa kan ha många orsaker, men i kombination med andra symtom kan det indikera att någon är hög. Hyppigt gnidning av näsan kan också vara en indikation.  
    
  • Någon som har snortat ett läkemedel kan ha pulver på näsborrarna eller på överläppen.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Titta på hans händer. Skakande händer kan vara ett tecken på festdroger, inhalationsmedel eller hallucinogener. Svettande palmer kan vara ett tecken på berusning. Brända fingertoppar kan vara en indikation på att sprickan röktes.        
 10.  
 11.             6      Kontrollera hans vitala tecken. Hjärtfrekvens, andningsfrekvens, temperatur och blodtryck kan alla påverkas av narkotikamissbruk. Ta din puls och kontrollera dess temperatur om du känner dig säker vid beröring av personen i fråga. Kall, svettig hud är ett tecken på narkotikamissbruk. En ökning eller minskning av blodtrycket, ett accelererat hjärtslag eller fördröjd andning kan alla vara tecken på narkotikamissbruk.  
    
  • Vissa läkemedel kan orsaka bröstsmärta och till och med hjärtattacker. Ta hand om vård för någon som verkar ha bröstsmärta.  
  •  
         
 12.  
 13.             7      Titta på tecken på vanligt drogbruk. Människor som konsumerar droger som Crystal Speed, badsalt eller heroin injicerar ofta sina droger och lämnar spår av punktering. Titta på mörka vener, lesioner och blåmärken runt venerna. Lesioner som är öppna och läka kan vara tecken på narkotikamissbruk nyligen.  
    
  • Sår eller utslag runt munnen eller näsan kan också vara ett tecken på vanligt drogbruk.  
  •  
         
 14.  
 15.             8      Sök efter drogtillbehör. Whistles, broschyrer, sprutor och gummislangar kan lätt identifieras som läkemedelsredskap, men den orättvisa närvaron av hushållsartiklar kan också indikera narkotikamissbruk nyligen. Bent skedar, pipetter och bomullskulor kan vara en indikation på narkotikabruk senast. Razorblad, handspeglar och små skedar kan indikera konsumtionen av stimulantia. Pacifiers, godis halsband och lollipops kan användas av människor på party droger, som Ecstacy, vilket gör att käken att dra åt.                  
 16.  
             

    2      Se upp för beteende tecken  ,

    
   
 1.             1      Lyssna på hans språk. Någon som är hög kan prata för mycket eller för fort eller har svårt att tala. Någon som bär ord men inte luktar som alkohol kan vara hög.  
    
  • Om personen du pratar med verkar ha problem med att koncentrera eller följa konversationen kan det vara högt. Detsamma gäller om ditt tänkande är ovanligt paranoid, förvirrad eller panik.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Observera hans rörelser. Någon som är hög kan reagera långsamt eller inte alls reagera på personer och saker som omger honom. Om någon inte verkar känna smärta, kan han vara hög. Ett fysiskt tillstånd som verkar snabbt försämras är ett tecken på narkotikamissbruk.  
    
  • Någon som rör sig som om den är full, men utan lukt av alkohol, kan vara hög.
  •  
  • En berusad person som verkar vara ovanligt nedsatt kan också ha druvats eller drogs.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Titta på ovanlig eller fluktuerad energi. Beroende på drogen kan en hög person vara euforisk, avslappnad, orolig och upprörd, upprörd, övertygad eller aggressiv. Se upp för ovanlig stämningsintensitet eller ett snabbt föränderligt humör. Om du känner någon väl och beter sig på ett icke karaktäristiskt sätt, kan det vara ett tecken på narkotikamissbruk.  
    
  • Sömnlöshet och rastlöshet kan vara tecken på att någon är hög, liksom sömnighet. Om du inte kan väcka en "dåsig" person kan de ha kollapsat och behöver läkarvård.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Håll ett öga på ovanligt beteende. Om du känner någon bra kan du berätta om han är ovanligt sällskaplig / obehindrad eller har dålig dömning, aptit eller sexdrivenhet. Otillräckligt skratt och intensiv mellanmål är vanliga tecken på användning av marijuana.  
    
  • Någon som är hög på ett hårdare läkemedel kan hallucinera och se eller känna saker som inte finns där. Crazy, psykotiskt eller våldsamt beteende kan alla ha orsakats av narkotikamissbruk.
  •  
  • Några personer som är drugged verkar ha helt förändrat sin personlighet.
  •  
         
 8.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                Läs mer... (12)      
Relationer populär:
Bli inte mobbad längre.

Håll en tjej från att flirta med din vän.

En tjej som tröstar.

Ta över ett förhållande på mindre än en vecka.

Hitta en vän i gymnasiet.

Erkänn om du är en narkissistisk utvidgning.

Gör en kompis till en pojkvän.

Hantera passivt aggressivt beteende.

Separera dig från din vän om du är kär i honom.

Få en kvinna med stjärntecken Jungfru.

Försona efter en strid med din partner.

Ta över någon.

Håll dig överens med din partners tatueringar som du inte gillar.

Var en bättre vän.

Gå ut med en man på stjärntecken Virgo.

Att leda en god vänskap.

Skapa en rapport.

Låtsas självförtroende.

Behave charmigt.

Hantera känslor för fel person vid fel tidpunkt.

Lär dig tålamod i ett förhållande.

ako woman