Home \ relationer
 

En skorpionkvinna kärlek.

 

Skorpionkvinnor är passionerade, spontana och lojala, men de kan också vara mycket stängda. Skorpionkvinnor är verkligen den mest mystiska av alla stjärntecken. Om du är kär i en skorpion måste du respektera deras oberoende och integritet. Du bör vara äventyrlig och initiativrik så att hon inte förlorar intresse för dig väldigt snabbt. Att ha vunnit en skorpionkvinna för dig kan vara en underbar upplevelse.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Planera romantiska aktiviteter  ,

    
   
 1.            1      Prova nya saker med henne. Skorpionkvinnor har en äkta känsla av äventyr. De behöver stimulans och utmaningar för att hålla dem lyckliga, och de är alltid öppna för nya upplevelser. Hon kommer att uppskatta det om du bjuder in henne till ett extraordinärt datum som breddar hennes horisonter och driver henne till hennes gränser.  
    
  • Gå någonstans med henne, där hon aldrig varit tidigare. Om hon gillar vandring, ta henne på ett utmanande nytt spår.
  •  
  • Prova nya saker med henne. Lär dig till exempel att åka tillsammans eller gå på fallskärmshoppning.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Planera överraskningsdatum för din skorpiondam. Skorpioner älskar äventyr och tycker inte om att hålla sig till färdiga planer. Om du vill underhålla en skorpionkvinna bra, överraska henne. Ta dem till filmen under veckan eller gå till en bar på en söndagsmiddag. Skorpionerna är spontana och uppskattar denna funktion på sin partner.        
 4.  
 5.             3      Bli involverad i ett aktivt sexliv. Scorpioner är väldigt sexuella. Om du är med en skorpion kommer du inte att kunna klaga på brist på sex. Men du måste kunna hålla dig med henne, så hon kommer inte att förlora det roliga av det (och av dig).  
    
  • Tänk på förhållandet som ett tillfälle att utforska din egen sexualitet. En skorpionkvinna gillar alltid att prova nya saker i sängen, så var öppen för sina idéer.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Gör sina meningsfulla presenter. För årsdagar, födelsedagar eller andra tillfällen ska du alltid tänka på en gåva. Scorpioner är mycket tillägnad sin partner, och de förväntar sig det från den andra också. Men du borde vara väldigt bra, för att hon kommer att förvänta dig att tänka och att varje gåva har betydelse.  
    
  • Traditionella presenter som smycken, blommor och choklad kommer inte att gå bra med henne, om du inte kan förklara ditt val bra. Så om du ser ett halsband vars hängsmycke skulle tilltala henne på något sätt, skulle detta halsband vara en underbar gåva. Vilken slumpmässig kedja, å andra sidan, skulle inte vilja ha det.
  •  
  • Tänk på något som är relaterat till deras intressen och det kommer verkligen att använda dem. Om hon läser mycket, ge henne en bokabonnemang. Hon kommer att vara glad för att denna gåva visar henne att du förstår hennes karaktär.
  •  
                   
 8.  
             

  Del 2      Lär dig att hantera känslorna hos Scorpion Woman  ,

    
   
 1.             1      Justera till starka känslor. Om du vill älska en skorpionkvinna, måste du hantera hennes förändrade känslor. Skorpionerna är humöriga och deras humör kan förändras mycket snabbt. Det tar tålamod att ta itu med det. Lyssna på henne och vara där för henne när hon går igenom en känslomässig rutschkana resa igen.  
    
  • Försök att förstå dina skorpionkvinnors lunar när du upplever humörsvängningar och extrema känslor. Fråga hennes frågor, "Varför känner du dig så här?" Och "Kan du förklara det?". Det är viktigt för en skorpionkvinna att känna sig emotionellt kommunicerande.
  •  
  • Du bör hantera dina känslor lika öppet. Om du brukar vara en reserverad och logisk person, borde du medvetet försöka öppna dig själv. Låt din skorpion veta hur du känner och varför känner du dig så.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Respektera din integritet. Som skorpion som det kan vara i många känslomässiga saker, gör vissa saker bara för sig själv. En Scorpion kvinna kan dela vissa aspekter av hennes liv utan tvekan, men många hemligheter skatter henne som en skatt. Visa förståelse och respektera detta beteende.  
    
  • Skorpionerna har rätt, så din skorpionkvinna kommer att låta dig veta om du irriterar henne. Och om du frågar henne en fråga som hon inte vill svara, så säger hon det också.
  •  
  • Scorpioner är tänkare, och de tenderar att tänka mycket. Men de förvarar mycket av dessa saker för sig själva, och de förväntar sig de som älskar dem att ge dem det också.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Dela information om dig själv bara tillfälligt. Skorpioner älskar när deras partner är lite mystisk. Så, om du är kär i en skorpion, berätta inte bättre för henne alla dina hemligheter direkt i början. Var försiktig och behåll vissa saker för dig själv, då blir du intressant under mycket längre tid.  
    
  • Scorpions njuter av små maktspel, så se till att de känner att de behöver reta informationen ur dig. Det kan vara dumt för dig, men det är ganska möjligt att du kommer att njuta av denna typ av dynamik.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Stötta henne i alla hennes lustar. Scorpioner är passionerade karaktärer, och du borde inte förvänta dig att en Scorpion-kvinna bor hos dig om hon känner att du är ett block på benet. Om du bryr dig om en hobby, din karriär eller något annat intresse måste du ge henne friheten att driva den.  
    
  • Avbryt aldrig en Scorpion-kvinna vid hennes anställning. Till exempel, om hon bara har förlorat i en bok, så talar du inte bättre om henne.
  •  
  • Var den personliga cheerleaderen till din skorpionkvinna. Skorpionerna nöjer sig inte för en partner som inte stöder dem i att uppnå sina mål.
  •  
         
 8.  
             

  Del 3      Håll ditt förhållande stabilt  ,

    
   
 1.             1      Ta förhållandet seriöst. Om du är kär i ett skorpion, var helt engagerad i förhållandet, eller du kan inte hålla det. Skorpionerna är inte bara för skojs skull. Relationen med henne måste ha absolut prioritet för dig. Om du inte letar efter en långsiktig och lojal partner, se bättre på andra ställen.        
 2.  
 3.             2      Acceptera deras oberoende. En skorpionkvinna kommer aldrig sitta hemma och vänta på dig att planera något för henne. Hon är självständigt självständig och kommer att driva sina egna hobbyer och intressen. Hon behöver inte en partner att känna sig uppfylld, och hon kommer inte att stanna hos dig om du försöker begränsa hennes frihet.  
    
  • Bli inte förolämpad att hon inte behöver dig att ha henne kul. Hennes frihetsälskande natur garanterar helt enkelt att hon inte gör sitt personliga nöje beroende av andras närvaro.
  •  
  • Lär dig att uppskatta denna egendom. Det är inte ett tecken på att du inte är viktig för din skorpionkvinna. I själva verket är du väldigt viktig för henne. Hon är inte med dig för att hon är beroende av ditt kamratskap och uppmuntran. Hon är med dig för att hon verkligen vill ha dig med henne.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bliv lojal. Skorpionkvinnor förgir inte så lätt och de kommer aldrig att glömma ett fel. Otrohet tolererar definitivt inte ett skorpion. Även små saker som enstaka flirtar ser de som ett brott mot förtroende. Om du är kär i en skorpionkvinna, måste du acceptera att hon vill vara den enda för dig från och med nu.        
 6.  
 7.             4      Från tid till annan måste du hantera kompromisslös ärlighet. Du måste utveckla en tjock kappa om du vill vara glad med en scorpion. De är brutalt ärliga av naturen, och ibland kommer de inte att göra det lätt för dig. Om en skorpionkvinna tycker att du har gjort ett misstag, kommer hon inte att tveka att berätta det.  
    
  • Kom ihåg, skorpioner är lojala och passionerade, och med en partner vars företag de verkligen njuter av, kommer de att hålla sig länge. Se hennes kritik som ett tillfälle. Hon vill att du ska bli den bästa versionen av dig som du kan vara.
  •  
         
 8.  
           Läs mer... (9)      
Relationer populär:
Så tycker du om din förälskelse (för tjejer).

Få människor att lämna dig ensam.

Förför en kvinna online.

Gör dina föräldrar glada.

Rädda ett brutet förhållande.

Hur man känner igen fela vänner.

Fråga en kollega för ett datum.

Gör flickvännen lycklig.

Svar en pojke när han ber om ett datum.

Åtgärder mot narkotikahandlare i grannskapet.

Svårt att leka medan du uppmuntrar pojken att vilja ha dig.

Intelligent avstängning.

Glad att leva till slutet av sitt liv.

Datum med en stoner.

Ge kärlek till en tjej utan att få en korg.

Släpp en man försiktigt.

Hantera en avundsjuk vän.

Övervinna hjärtesorg.

Få en fiskman.

Ge den perfekta kyssen.

Hantera en sociopat.

ako woman