Home \ relationer
 

Hantera det när en vän flyttade bort.

 

Om en vän rör sig bort kan det vara en sorglig upplevelse. Om du är van vid att se någon varje dag kan det vara svårt att anpassa sig till ett långdistansförhållande. Det finns många sätt du kan hantera med att flytta en vän. För en början, försök att säga adjö så att du får en känsla av avsked. Kom med din väns frånvaro. Håll kontakten med din vän över avstånd via e-post, telefon och sociala medier.

              

Förfarande .

    

    1      Säg adjö  ,

    
   
 1.            1      Vara stödjande när det gäller flytten. Medan det är svårt, försök att hjälpa din väns rörelse. Så svårt som rörelsen är för dig är stressen sämre för din vän. Han eller hon måste klara av stressen i packning och planering, för att inte nämna stressen att flytta till ett nytt samhälle. Du vill se till att du stöder din vän tills han flyttar bort. Detta kan hjälpa dig att avsluta saker på ett bra sätt.  
    
  • Lyssna, om din vän vill prata. Han kan känna sig stressad, ledsen eller på annat sätt förvirrad över flytten. Var en bra vän och ge ditt öra till honom. Låt din vän lossa sin frustration med dig. Medan det är okej att berätta för din vän att du kommer att sakna honom, undviker att stressa honom.
  •  
  • Även om du är ledsen att din vän rör sig bort, försök att uttrycka uppriktig lycka för honom. Önska honom lycka i hans stora drag. På Facebook, klicka på "Gilla" vad han postar om flytten. Försök att hjälpa din vän bli upphetsad. Upptäck nya saker som din vän kan göra i sin nya miljö.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Skapa varaktiga minnen. Minnen är viktiga för att hjälpa dig att hantera att flytta en vän. Kanske är du mindre ledsen att din vän lämnar när du har konkreta minnen till hands. Ta bilder, videoklipp och röstinspelningar av dig och din vän. Detta kan hjälpa dig att säga adjö. Du känner dig mindre ledsen om frånvaron av din vän när du vet att du har något att komma ihåg honom med.        
 4.  
 5.             3      Hitta support från andra. Som nämnts är din vän antagligen överväldigad av hans drag. Du vill inte dumpa din sorg på din vän. Sök support från andra vänner och familjemedlemmar. Prata med dem om hur du känner för att säga farväl till din vän.  
    
  • Fråga någon om du kan prata med honom för att höra om dina känslor om din väns kommande drag. Fråga honom om han bara kan lyssna på dig lite och sedan låta honom veta hur du känner.
  •  
  • Välj någon som är medkänsla, t.ex. en äldre släkting eller en nära gemensam vän. Välj någon som har lyssnat på dig innan, när du gick igenom svåra tider.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Överväg att organisera en avskedsfest. En avskedsfest kan vara ett bra sätt att markera slutet på en era. Fråga dina gemensamma vänner om de skulle komma adjö till den vän som flyttar. Detta ger din vän chansen att prata med alla en sista gången.  
    
  • Överväg att planera några festevenemang så att du kan säga farväl. Du kan till exempel Alla ger ett kort farvältal. Du kan också skriva ett avskedskort till din vän.
  •  
  • Förvänta dig inte att en avskedsfest bara är kul och spel. Du borde anta att det också finns tårar och sorg. Det är normalt. Försök inte tvinga din vän eller gäster att bara ha glada känslor.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Överväg att ge din vän en avskedsgåva. Detta kan hjälpa dig både vid avskiljning. Din vän har något att minnas dig med och du får känslan av att du har chansen att säga adjö officiellt. 
    
  • Du behöver inte spendera mycket pengar på avskedsgåva. Det kan vara något sentimentellt som speglar ditt förhållande. Om du och din vän Gilla att gå till ett visst café, köpa honom en billig mugg från detta café.
  •  
  • Du kan också skapa en kreativ gåva till din vän. Skriv honom en dikt till minne av din vänskap. Skapa en collage med foton på dig två.
  •  
                   
 10.  
             

    2      Komma med din väns frånvaro  ,

    
   
 1.             1      Inse att negativa känslor är normala. När din vän rör sig, bör du inse att negativa känslor är normala. Du bör inte anta att du snabbt återhämtar dig från detta snitt. Det är okej att låta dig känna det du känner, var det bra eller dåligt.  
    
  • Det är normalt att känna sig ledsen när en vän är borta, speciellt om du är särskilt nära varandra. Även om du kommer i kontakt, efter en lång dag, kan du inte bara gå över till din väns hus. Det är normalt att bli besviken och frustrerad under denna förändring.
  •  
  • Kanske känner du dig lite arg också. Din vän kommer att träffa nya människor på sin nya plats. Kanske är du orolig att du helt enkelt kommer att ersättas eller glömmas. Sådana farhågor är också ganska normala.
  •  
  • Om din vän har flyttat av positiva skäl, t.ex. På grund av ett nytt jobb eller ett bra college kan du känna dig skyldig när du är ledsen. Du kanske tror att du ska vara glad för din vän och hans stora nya liv. Det är okej att vara ledsen. Varje förändring leder till blandade känslor. Du kan vara glad för din vän, men fortfarande ledsen för att du kommer att sakna honom.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Låt dina känslor ut. Äta dina känslor i dig under en svår övergång är en dålig idé. Du måste kunna uttrycka dina känslor för att kunna arbeta upp dem. Som vi nämnde tidigare kan du prata med en betrodd vän eller familjemedlem. Du kan också uttrycka dina känslor skriftligt. Att hålla en journal över dina känslor ett par gånger i veckan kan hjälpa dig att göra övergången.        
 4.  
 5.             3      Reflektera över vänskapen. Ta lite tid att reflektera över din väns rörelse. Ett drag kan skapa en märklig känsla. Vänskapen är inte över, men har förändrats drastiskt. Sakerna är inte lika längre. Ta lite tid att tänka på vänskapen när du bodde på samma ställe.  
    
  • Försök att se positiva och negativa. Du kommer ångra det när en vän flyttade bort. Det finns förmodligen mycket du måste göra, till exempel. fick aldrig möjlighet att göra det tillsammans. Men du borde också vara tacksam för den tid du hade tillsammans.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ge dig tid att vänja dig. Ibland tar det bara tid. När en bra vän rör sig bort känner du sig förmodligen konstig i hans frånvaro. Kanske är du till exempel osäker på vad du ska göra med dig på helgerna, eller om du känner dig vilse om du inte vet vem du ska besöka efter en stressig dag. Allt detta är normalt. Försök inte tvinga dig att känna dig lyckligare än normalt. Ge dig själv tid att vänja sig på frånvaron av en vän.       
 8.  
 9.             5      Håll dig upptagen. Det kan ta ett tag att vänja sig på frånvaron av en bra vän. Hitta sätt att hålla dig upptagen i avsaknad av din vän. Tillbringa tid med andra vänner eller familjemedlemmar. Hitta nya hobbies eller aktiviteter som tar dig tid. 
    
  • Om det fanns en viss dag i veckan som du brukar spenderade med din vän, hitta sätt att fylla din tid den dagen. Kanske har du något liknande varje fredag ​​kväll med din flickvän till middag. Gör regelbundna planer med en annan vän i kväll, eller gå med i en klubb som möts på fredagskvällar.
  •  
  • Vänd dig till dina andra vänner. Medan du kanske saknar din vän som har flyttat, borde du arbeta för att stärka relationerna med dina andra vänner som fortfarande finns omkring dig. Dessa vänner kommer förmodligen att sakna den bortförda vännen och kommer att uppskatta det om du vill träffa dem.
  •  
  • Hitta nya hobbyer. Om du inte är säker på vad du ska göra i avsaknad av din vän, kan du hitta nya sätt att spendera din tid på. Utforska dina intressen. Om du är, till exempel Alltid intresserad av matlagning, anmäl dig till matlagningskurs.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Gå till terapeuten om det behövs. Det är normalt att vara ledsen när en vän flyttar sig. Vissa psykiska sjukdomar som klinisk depression kan dock göra det svårt att anpassa sig till förändringar. Om du redan har diagnostiserats med en psykisk sjukdom, eller om du tror att du har att göra med något som depression, sök hjälp av en terapeut. 
    
  • Du kan hitta en terapeut genom att fråga din läkare om en rekommendation. Du kan också hitta det genom din försäkring. Om du studerar på college kan du vara berättigad till gratis rådgivning vid din högskola eller universitet.
  •  
         
 12.  
             

    3      Håll kontakten  ,

    
   
 1.             1      Skicka mail eller textmeddelanden till din vän ofta. Medan din vän har flyttat, var tacksam för den moderna tekniken. Det är lättare än någonsin att hålla kontakten via e-post och textmeddelanden. Båda skickar meddelandena omedelbart. Försöker hålla regelbunden korrespondens via e-post. Maila din vän några veckor och hålla honom uppdaterad om hur du gör och vad du gör. Du kan också skriva till honom varje dag och bara göra små observationer och fråga honom hur han gör.        
 2.  
 3.             2      Ring din vän eller prova ett videosamtal. Alla långa samtal behöver inte sluta bara för att din vän flyttade bort. Även om din vän är tusentals miles away, kan du ringa eller videoklipp regelbundet. Prova att schemalägga vanliga sessioner via Skype, Facetime eller Google Hangout. Du kan bara ringa din vän på telefonen. Till exempel, ordna att ha en chatt varje andra tisdag.        
 4.  
 5.             3      Håll kontakten via sociala medier. Sociala medier gör det väldigt lätt att hålla kontakten med vänner som flyttat. Dra nytta av saker som Facebook, Snapchat, Instagram och Twitter. Du kan få uppdateringar om din väns dagliga aktiviteter, vilket ger dig en känsla av att avståndet inte är oöverbryggbart.  
    
  • Du kan också spela spel som Facebook och dina smartphones. Enkla spel och spel som Words With Friends kan få dig att känna att din vän är här och du spenderar tid tillsammans.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Acceptera att kontakt med tiden blir mindre. Medan det är lätt att hålla kontakten med en vän över långa sträckor, kommer du noga att kommunicera mindre än vad du gjorde när du bodde på samma ställe. Först och främst kan du vara ständigt på telefonen och skicka textmeddelanden eftersom du saknar mycket. Men om du både vänjer sig och möter nya människor kan kommunikationen bli mindre frekvent. 
    
  • Detta är inte nödvändigtvis något dåligt och behöver inte betyda att du både utvecklar varandra. Många människor har vänner på avstånd som de känner sig mycket nära, även om de bara kommunicerar ibland. Det kan hända att du känner att ingen tid har gått när du pratar med din vän, även månader.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Möt om du kan. Även om din vän har flyttat, kan du fortfarande se dig själv ibland. Försök att se dig en gång om året eller vartannat år. Om din vän har släktingar som bor i ditt område, kan han vara här för semestern. Medan besök kan vara lite sällsynta, kommer du att upptäcka att om du två ser varandra bara en gång om året, uppskattar du din väns närvaro mer.       
 10.  
             

Tips .

                Läs mer... (8)      
Relationer populär:
Hitta en vän över internet.

Var glad även när du är ensam.

Välj flickvän en bra födelsedagspresent.

Gör dina föräldrar glada.

Vet om du älskar en pojke.

Behandla din flickvän bra.

Att känna igen någon som bara är ute efter dina pengar.

Hantera konflikter i ett förhållande.

Ovilja din man att ta hand om andra kvinnor.

Låt din vän vara bakom dig igen.

Hämta över ex.

Dra åt en mans uppmärksamhet.

Dump girls.

Lär dig självrespekt.

Kyss någon du älskar.

Ge din vän mer frihet.

Skicka textmeddelanden till svärmen.

Hantera en sociopatisk vän.

Ta reda på om din vän lurar på dig.

Hantera en flickvän som imitera dig hela tiden.

Att vara med din bästa vän.

ako woman