Home \ relationer
 

Förför en tjurkvinna.

 

Har du blick på en kvinna som föddes mellan 20 april och 20 maj? Då är hon en Taurus. Zodiac Taurus. Om du tror att du bara kan få dem för en natt så är du långt borta. Du kommer fångas i sin webb innan du ens vet vad som hände med dig. Men om du är modig nog att prova med henne, fortsätt läsa för att se hur hon håller ett öga på dig. Och bara för dig.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Var uppmärksam på  ,

    
   
 1.            1      Var tålmodig. Denna kärleksgudinna är från Venus och letar efter något säkert. Hon kommer inte låta någon närma sig henne. Och därför måste du vara tålamod. Det kan inte förföras med ett meningsfullt utseende, eller med en stark dryck. Du måste investera tid för att få den här kvinnan. Det kommer att vara värt det!  
    
  • Oroa dig inte för att invadera din vänkrets. Det är den nödvändiga delen att erövra. Du måste skapa en grund för förtroende innan du ens får den nära din säng. Och vill du ha en kvinna som är annorlunda och lättare?       
  •  
         
 2.  
 3.             2      Gör henne på gården. Det här är sättet att komma runt din vänkrets. Visa henne att du beundrar henne på ett gentleman sätt. Ta med henne blommor. Skriv henne ett brev. Kyssa hennes kinder när du säger adjö. Gör henne vill ha mer. Kommer du ihåg vad dina morföräldrar berättade för att domstolen drog en kvinna? Du lyssnar dig bättre och gör anteckningar.  
    
  • Om du tar med henne blommor, ta med henne vackra blommor. Tjurkvinnan älskar vackra saker. Ta reda på vad hennes favoritblommor är och skicka ett bra meddelande till dem. Ignit hennes intresse genom att visa henne din vuxen ålder, hennes avsikter och avsikter.       
  •  
         
 4.  
 5.             3      Hjälp henne att känna sig trygg. Denna gudinna har problem med förtroende. Hon vill ha en älskling som hon vet vet hur stor hon är och villig att berätta för henne! Så gör henne komplimanger och smickra henne - men se till att de är ärliga! Om du låter henne veta att du tycker att hon är speciell så öppnar hon dig snabbare.  
    
  • Undvik att vara negativ. Känner du katt-och-musspelet att "jag är svår att få" spel som andra stjärntecken gillar att spela? Inte tjuren. Hon gillar det direkt. Hon vill: Du är vad jag vill ha attityd och inte spel. Och undvika att försöka få dem att känna sig sårbara och längtar efter ditt godkännande. Det skulle bara leda till att du sparkades ut ur huset.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Var inte opålitlig. Kvinnliga tjurar har en styrka - de är pålitliga, pålitliga och följer sina principer. Om du inte är tillförlitlig, så accepterar hon inte det. Om du är sen, låt mig veta så snart du har en chans. Var snäll och hon kommer inte att jaga dig med hennes horn.  
    
  • Och om du har gett henne ditt ord, håll dig fast vid det. Om du säger att du gör något för dem, gör det då. Om du säger att du ska göra något för en av dina vänner, gör du det. Om du säger något som du kan höra om, gör det. Hon är helt lojal mot varje person i sin vänkrets - förstör hennes förtroende, då förstör du henne i dig.       
  •  
                   
 8.  
             

  Del 2      Dra dem i land  ,

    
   
 1.             1      Låt henne leva sin kreativa sida. Den här kvinnan älskar allt som har att göra med konst. Hon kommer att gå till museet, konserten, teatern eller till vinprovning, energi, passion och körning. Bjud henne till något sånt. Om det finns en bra blandning av kvalitet och kreativitet var som helst, så kommer det att vara där.  
    
  • Så om du letar efter en bra dag, kolla inte längre. Om du kan vara snygg, bra. Om du gillar god mat också. Om du klarar av att visa sin kompetens i dessa saker, så är det bra. Det kommer att vara din på nolltid.       
  •  
         
 2.  
 3.             2      Tillfredsställ alla dina sinnen. Om du verkligen vill bli uppmärksammad av henne, måste du bombardera alla sina sinnen med stimulans. Det betyder att du måste skapa ett ögonblick som är vackert för dina ögon och öron, luktar gott, känns bra och smakar gott. Så laga henne en middag - inte bara mat - servera den med stearinljus och visa henne din silkesäng. Boom!  
    
  • Matlagningen? Detta fungerar med de flesta kvinnor? Men det fungerar definitivt för tjurkvinnor. Detta visar henne att du kan ta hand om henne och att du är bra på någonting. Men se till att du håller det enkelt och bra - hon är inte en fan av nya, galna saker, inte ens när du äter.       
  •  
         
 4.  
 5.             3      Välj kvalitet, vad du än väljer. Om du inte har en bunt med räkningar i fickan kommer det att bli en svår kamp för dig. Fröken Taurus älskar vackra saker. Dessa behöver inte vara den dyraste eller den senaste trenden, men de måste vara vackra. Klassisk, vintage eller modern - hon älskar allt så länge det är gjort bra.  
    
  • Gör de vackra plattorna - porslinskivorna - när du lagar maten. Köp henne de vackraste blommorna. Bär din kashmirströja på ditt datum och ge den till henne när hon fryser. Och tvätta definitivt din bil innan du tar upp den.       
  •  
         
 6.  
 7.             4      Visa henne att du är en stabil person. The Bull Wife vill ha en man som är som en sten. Han har pengar i fickan eftersom han kan hantera det, ett fint hem, ett bra jobb och är känslomässigt stabil. Hon söker absolut inte efter någon att ta hand om. Även om du inte är intresserad av ett långsiktigt förhållande är dessa saker viktigt att fånga din uppmärksamhet tillräckligt länge för att vara berättigad till ett datum alls.  
    
  • Var inte alltför känslomässig och flörta med henne om en minut och visa henne den kalla axeln nästa. Hon kommer att tolka detta så att du är någon som inte vet vad han vill. Så dedikerad som du vill att hon ska vara, så gå med henne. Hon kommer att göra det åt dig också.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Gör mycket förspel. Det är bara bra råd. Följ honom Följ honom, alltid! Om du kan få nära nog att kyssa henne (och få henne att kyssas), gå inte rakt på den. Håll det ledigt tills hon ber dig att gå till sektionen Over18 nu. Om du två inte kan stå längre, då kommer du ner till affärer.  
    
  • Du vill lägga den runt ditt finger, eller hur? Men det här är inte en stående tjej. Du vill både ha mer av varandra, så uppför dig så bra och ärligt som möjligt. Om du är redo att ge, kommer hon villigt ge och du kommer båda att ha en bra tid.       
  •  
         
 10.  
             

  Del 3      Permanent förhållande  ,

    
   
 1.             1      Var medveten om att det är ett tecken på jorden. Övriga tecken är eld, vatten och luft. Du kan förmodligen redan tänka eller gissa vad det betyder. Hon är mycket jordad, rotad och flyttar sig inte bort från sin sola position i och på jorden. Ett typiskt jordskylt kan beskrivas enligt följande:  
    
  • Jordartat, stabilt och motståndskraftigt
  •  
  • Pålitlig och fjädrande och inte utsatt för stämningar eller emotionella utbrott
  •  
  • Averse att ta en risk och letar efter stabila saker (eller personer)
  •  
  • Känd som huvudbyggaren av stjärnteckencirkeln  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Förstå att hon inte är super känslomässig. Om du letar efter någon som hoppar ut ur sängen och berättar att du är en sexgud, kanske tjurkvinnan tror det, men hon kommer inte säga det. Hon lever i den logiska, rationella världen och kan inte svepas av fötterna, eller gråta eller i synlig extas. Tänk på det här en bra kvalitet - det här är inte ett drama!  
    
  • Det betyder inte att hon inte kommer att vara knuten eller arg om du inte ringer ryggen. Au contraire, tvärtom, mon ami, min vän Amigo, du kan inte säga det på tillräckligt språk: hon kommer att jaga dig framåt med hornen om du inte gör det. Hon kommer hata dig till nästa tisdag. Men hon kommer inte visa det. Men du kommer att känna det, det kommer att visa dig den kalla axeln utan att säga ett ord.       
  •  
         
 4.  
 5.             3      Inse att hon kan se väldigt traditionell ut. Hennes jordskylt och hennes begravning gör de flesta eld och vatten tecken tror att hon är mer konservativ och ibland tråkig. Det är inte sant! Traditionell är inte tråkig direkt. Det betyder att hon är bra på vad hon kan göra och hon vet vad hon vill ha. Kanske gillar hon bara potatis och kött, men då är de bästa potatisarna och det bästa köttet. Det är inget fel med det!  
    
  • Nej, hon är inte inställd på super äventyr, och hon tror inte på Wonderland. Också, inget fel med det. Hon bor i den verkliga världen och har riktiga saker som är viktiga för henne. Och om något fungerar för henne, så kommer hon inte att ändra det. Lossa inte något som inte är trasigt!
  •  
         
 6.  
 7.             4      Klappa inte med sina känslor. Ja, hon är beroende och pålitlig och söt och söt och inte super-känslomässig - men det betyder inte att du bara kan leka med henne eller lura henne. Hon värderar också respekt, takt och behandling av andra människor som de förtjänar. Så om du försöker vara manipulativ, ska hon bara visa dig bakdörren och ställa inga frågor. Och dessa Taurushörare kan vara väldigt skarpa, så använd dörren och tryck sedan huvudet genom muren.  
    
  • Om du ville förföra henne och sedan bara sätta henne i en taxi, var ärlig med den. Du kommer att fortsätta med henne och med henne och låtsas att du är någon du inte är. Hon har inget tålamod för människor som ljuger eller hycklare och hon är väldigt bra på att erkänna sådana människor.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Var så trogen och hängiven som hon är. När du har henne, gör ditt yttersta för att behandla henne så väl som hon behandlar dig. Hon kommer att vara obeskrivligt lojal, patient och tillit. Betala tillbaka samma med som! Du kommer att vara den enda i ditt liv. Nyckelfrågan är nu: vad i världen gjorde du det du förtjänar det?  
    
  • Du gick förmodligen för att förföra henne och nu förförde hon dig? Roligt hur det gick, eller hur? Madame Taurus kan vara din långsiktiga partner om du är en värdig partner. Grattis på att tama denna tjur.       
  •  
         
 10.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Relationer populär:
Starta en konversation med din förälskelse utan att vara generad.

Hitta drömpartnern.

Ovilja din man att ta hand om andra kvinnor.

Utflykter som homosexuell eller lesbisk tonåring.

Utsätt din hemliga beundrare.

Så folk vill vara dina bästa vänner.

Förlåt makens otrohet.

Hämta telefonnumret från en tjej.

Ta det första steget i ett förhållande.

Berätta för dina föräldrar att du har en flickvän.

Var kär.

Hantera din vän att gå ut med din förälskelse.

Glöm ditt ex.

Känn igen om en tjej är rätt person.

Vinn vänner.

Var kär.

Lura en blyg kille ur reserven.

Kramar en pojke romantiskt.

Hur är det bra.

Hantera homofober.

Reparera ett förhållande för otrohet.

ako woman