Home \ relationer
 

Vet om hon inte gillar dig längre.

 

Så du har tjejen. Det har varit några månader nu, men det verkar inte vara detsamma längre. Hon känner sig mindre sällskaplig och flörtar med andra killar framför dig och verkar inte vara så fokuserad på dig längre.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Fråga henne. De flesta killar kommer att hitta detta steg dumt och okunnigt, men det är faktiskt den bästa lösningen på ditt problem. Allt du behöver göra är att bara fråga henne, "Julie, är vad vi hade tillsammans, är det?" Bara fråga i vägen... och det är inte så svårt. Allt du behöver göra är att hitta modet att bara göra det.       
 2.  
 3.             2      Se hur hon pratar med dig. Det här är konsten att vinna här. Jämför hennes energi när hon är nära dig, med den energi som hon vanligtvis hade. Om hon verkar mindre livlig så är det ditt svar. Men i ett oändligt antal fall blir tjejer enkelt bekväma, litar på att du är deras och att de inte längre måste bevisa sig för dig. Korsa inte kurvan här.        
 4.  
 5.             3      Visa kärlek och vänta på hennes reaktion. Det här är en bra nyckel till dessa situationer. Om du skrattar tillsammans, ta över och ge henne en knuff med hennes armbåge. Om hon inte gör någonting är detta ett bra tecken. Detta visar att hon är van vid det och det är normalt för henne att röra henne. Om hon flincherar snabbt eller avvaktar armen är detta ett dåligt tecken som mer än troligt betyder att hon har förlorat intresse.        
 6.  
 7.             4      Fråga hennes vänner. Detta är det näst bästa alternativet för det här problemet. Gå bara till hennes kompisar och fråga henne "Är Susi fortfarande som jag?" Men gör inte detta om du inte är vänlig eller åtminstone känd för varandra på grund av sannolikheten för att de kommer att fortsätta och vissla på dig.        
 8.  
 9.             5      Skriv henne ett SMS. Om hon ständigt uppfinnar något för att hålla dig från textning eller skicka textmeddelanden i dagar, ibland till och med veckor, svara mystiskt och oförutsägbart, då är detta ett grymt tecken. Det betyder förmodligen att hon inte vill texta dig eller se behovet av det. Du är förmodligen din lägsta prioritet.        
 10.  
 11.             6      Se om hon känner igen dina humör. Bara gå på en dag och spela som om du är nedslagen. Eller låtsas bli skadad av något hon säger. Om hon klappar ryggen och säger att hon inte menade det eller att hon är ledsen, det är ett bra tecken. Det betyder att hon fortfarande tycker om dig och bryr sig om dig. Om hon inte märker, lämna uppträdandet. Det betyder att hon inte märker eller ens bryr sig om dina känslor.        
 12.  
 13.             7      Reveal dina egna känslor. Kanske uppträder hon mot dig i ett försök att spegla din egen handling. Innan du drar slutsatser, kontrollera dig själv. Se till att du alltid sätter dig i din position. Detta är definitivt fallet med blygta tjejer.        
 14.  
 15.             8      Gör något åt ​​det. Luta dig tillbaka inte och se hur det händer med dig. Det är kritiskt att i situationer som detta är du den bästa versionen av dig själv, och ännu viktigare, versionen av dig själv blir hon kär i. Om det finns en annan kille, visa henne att du är bättre än han. Låt inte det bara hända, slåss och slåss och slåss och sluta inte tills du vinner. Fortsätt dina konkurrenter och jaga dem, förstås om det finns några konkurrenter. Var inte den som utvisas.        
 16.  
 17.             9      Spela det svartsjuka spelet. Försök prata med en annan tjej du vet när hon är där. Om hon tittar bort och låtsas att hon inte ens har sett dig - hit. Det betyder att hon försöker visa dig att hon inte bryr sig medan hon verkligen gör ont. Kom ihåg hur du känner när du pratar med andra. Du känner förmodligen ont och bara avundsjuk. Det är inte annorlunda med henne.        
 18.  
 19.             10      Var inte ägande. Fäst inte. Det är konstigt och kommer att skrämma dig. Detta är det största misstaget i ett förhållande. Det blir för bekvämt och förlorar intresse. Om du redan har braced, bör du gå tillbaka. Tala inte med henne, skriv inte henne, titta inte på henne. Gör det som om du inte var intresserad av henne. Så snart hon får sitt rum, kommer hon förmodligen att återfå sitt intresse.                  
 20.  
             

Tips .

             
Relationer populär:
Gör det klart för en pojke som du gillar honom.

Har ett långdistansförhållande som tonåring.

Kasta en vän eller släkting ur ditt hus.

Adress en intressant tjej.

Respektera äldre människor.

För att vara så cool att tjejer märker dig.

Hantera en arg modstycke ordentligt.

Ha kul med din flickvän.

Var en älskling.

Uppmuntra någon som har fallit genom en tentamen eller ett test.

Behandla en tjej som hon förtjänar.

Ta en pojke med en flickvän.

Ta det första steget i ett förhållande.

Kom väl med kvinnor.

Attraktiva för män.

Vinn tillbaka din ex.

Ta över din förälskelse.

Flirta med en blyg pojke.

Få din partner att beklaga otrohet.

Hur man hanterar mentala vampyrer.

Få någon att älska dig.

ako woman