Home \ relationer
 

Få din förälskelse att vara uppmärksam på dig (för tjejer).

 

Att vara nära din förälskelse kan vara skrämmande eller till och med nervös! För att få honom att vara uppmärksam på dig är det viktigt att se bra ut, visa honom att du är intresserad av honom och att flörta lite. Framför allt borde du arbeta för att förmedla vänlighet så att du är lättillgänglig och trevlig att vara med dig.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Se vänlig mot din förälskelse  ,

    
   
 1.            1      Gör ögonkontakt. Ögonkontakt visar att du är uppmärksam och tar vikt vid vad personen säger. Det är också en tyst form av kommunikation. Försök i allmänhet att hålla ögonkontakt i ca 30-60% av konversationen, särskilt under den del av konversationen där du lyssnar, inte pratar.  
    
  • Ej rigid, som kan vara obehagligt för andra människor och förmedla fientlighet.
  •  
  • För liten ögonkontakt gör att du ser oändlig eller ointresserad.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Smile och skratta. Ett gott ansikte gör att du är tillgänglig, vänlig och underhållande. Det är precis vad du vill visa, om du vill att din förälskelse ska märka och vädja till dig. Inte leende kan göra dig ointresserad eller till och med fientlig.  
    
  • I en studie beskrev 60% av männa bilder av icke-leende kvinnor som "surly" och 66% av kvinnorna som icke-leende kvinnor som "ointresserade".
  •  
  • Dessutom kan leende och skratt faktiskt få dig att känna dig lyckligare.  
  •  
  • Med allt detta i åtanke borde du fortfarande inte tvinga dig att berätta för folk att le på dig, säg att de borde gå där peppar växer!  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ha en bra attityd. Håll ryggen rak och haka upp. Dra tillbaka axlarna, men inte för långt. Detta visar självförtroende och energi. Håll dina armar och ben avslappnad istället för att korsa dem. Detta förmedlar öppenhet och vänlighet.  
    
  • Vänd dig till några enkla övningar för att förbättra din hållning. Gör yoga, pilates eller andra stretchövningar.
  •  
  • Försök att undvika att hänga eller luta sig mot en vägg eftersom det föreslår osäkerhet eller ointressen.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ta initiativet. Var inte rädd för att säga hej! Flickor lär sig ofta att lägga sina händer i sina varv och vänta på att de ska tas upp, men det kan vara väldigt attraktivt och du kan sticka ut från publiken om man talar istället för att vänta.                 
 8.  
             

  Del 2      Se bra för din förälskelse att märka dig  ,

    
   
 1.             1      Var försiktig. Studier har konsekvent visat att grooming är det viktigaste elementet i attraktivitet. Dusch ofta. Du bör inte fortsätta räta håret som om du skulle bollen, och du behöver inte spendera timmar räta hår och hårspray, men se till att ditt hår ser rent ut.  
    
  • Ibland beror mängden och typen av vård på vilken typ av person du vill vinna för dig. Vissa människor är mer lockade till en vild kille som spenderar mycket tid där ute, medan andra föredrar ett mer preparerat utseende.
  •  
  • Lukta bra. Använd en deodorant och bada regelbundet, men överdriv inte det med parfym, kroppsspruta eller lotion. Du vill inte ha din förälskelse att nysa eller få huvudvärk eftersom du har för mycket doft.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Klä dig själv med omsorg. Generellt har studier visat att välskötta, välpassade och mer formella kläder anses vara de mest attraktiva. Det vill säga kläderna ska vara fria från hål, tvättas väl, smickra figuren och brukar vara på den eleganta sidan.  
    
  • Mot denna bakgrund beror allt på vem du vill vinna för dig. Vissa människor hittar en mer avslappnad look tilltalande. Oavsett vilken stil du väljer väljer du kläder som gör att du mår bra, så att du kan se självförtroende och känna det sättet.
  •  
  • Vissa forskare tror att det är roligare att ha på sig rött.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Håll dina tänder rena. Enligt en studie är tänderna "den mänskliga motsvarigheten till påfågelns svans". Studien visade att personer med vita, strålande och jämnaste tänder ansågs vara mer attraktiva än andra. I vilket fall som helst borde du borsta dina pärontänder och använda tandtråd, och om du hade särskild ära att besöka en ortodontist, bära din hängslen!        
 6.  
             

  Del 3      Subtly flirta med din förälskelse  ,

    
   
 1.             1      Lyssna noggrant. Subtly låt din förälskelse veta att du är intresserad av det genom att bara vara uppmärksam när du talar. Du behöver inte hålla fast vid varje ord men klargöra att det du säger är viktigt för dig, genom att nicka, le och svara vid behov.  
    
  • Ställ frågor om vad han säger. Om din förälskelse säger att han är ledsen för att mormor dog, fråga vad han tycker om att göra med mormor. Om din förälskelse är upprörd med ditt kvälls basketspel, fråga vilken position du spelar.
  •  
  • Du kommer att vara särskilt glad att du har lyssnat noggrant när du ser nästa kross, för då har du redan en konversationsbas. Du kan till och med ha ett inre skämt med honom som passar väl för att bygga långvariga relationer.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Möt vänner av din förälskelse. Detta kan vara användbart för att lära dig mer om din förälskelse så att du kan berätta om du verkligen passar ihop eller inte. Det kan också göra mötena med din krossa oftare, vilket ökar sannolikheten för att han kommer att märka dig. Självklart finns det alltid fördelen att hitta nya vänner, även om din förälskelse aldrig kommer att märka dig.       
 4.  
 5.             3      Säg, även om det är svårt. Om du är särskilt nervös nära din förälskelse, kan det vara svårt att få en konversation. Försök att komma med diskussionsämnen innan du ser honom. Tänk på vad du har gemensamt, vem dina gemensamma vänner är, vilka kommande händelser du båda kan njuta av (eller vad du kan frukta), och se om det finns några ämnen som kommer till ditt sinne. 
    Att prata om det är ett bra sätt att prata med din förälskelse, men var försiktig så att du inte skojar på andras bekostnad. Du vill inte agera som en nörd eller en vanlig person för att locka till sig någon annans uppmärksamhet.  
         
 6.  
 7.             4      Fråga om du gör saker tillsammans. Kanske bör du börja fråga honom om han vill gå med en grupp du planerat. Det här kan vara en grupp som arbetar tillsammans på ett skolprojekt eller ett gruppmöte för att gå på bio. Gör bara klart att du är intresserad av att få honom med dig. Efter att ha haft några gruppmöten tillsammans och mår bra kan du fråga honom om du gör något för två. 
    Det var märkligt att en studie av mer än 1000 deltagare fann att personer som cyklade en dalbana hittade sina vänner mer attraktiva utan ett romantiskt intresse efter en åktur än tidigare. Kanske visas ett besök på en nöjespark!    
         
 8.  
 9.             5      Tryck slumpmässigt. När du sitter bredvid din förälskelse och dina ben berör varandra, se upp för honom att hoppa av eller vila på benet. Om han får ta hand om det kan han också vara intresserad av dig, så du kan öka kontakten lite genom att röra armen när du står bredvid varandra.  
    
  • Höj inte kontakten tills krosset återkommer eller stannar längre.
  •  Han kan också vara väldigt blyg och skrämma när hans arm berör din, så respektera huruvida han känner sig bra eller inte, och rör inte honom när han känner sig obekväma. Även om han flinches snabbt vid en touch, betyder det inte nödvändigtvis att han inte gillar dig, så försök med olika taktik om du tror det är fallet.  
         
 10.  
 11.             6      Var dig själv. Det är den svåraste delen! Om du försöker följa varje enskilt råd du någonsin har hört, hur man får någon att vara uppmärksam på dig, kan du så småningom hitta dig själv artificiellt eller överväldigad. Om du är osäker, försök bara att vara så naturlig som möjligt. Behandla din förälskelse när du behandlar dina vänner, och chansen är att förr eller senare kommer han att märka dig.       
 12.  
           Läs mer... (10)      
Relationer populär:
Få din flickvän att fuska.

Så andra är trevliga mot dig.

Förbered en romantisk middag hemma.

Gör vänner med en kille du just träffat.

Ta en tjej som redan är tagen.

Bjud in en tjej att dansa med dig.

Gör ditt krossa skratt.

Gör en romantisk konversation.

Berätta för en man att han skadade dig.

Inte läskigt.

Är det verkligen kärlek.

Ta en pojke med en flickvän.

Att återuppliva en vänskap.

Förena med modern efter en kamp.

Hantera svåra människor.

Utveckla en mentorplan.

Hitta en vän om tre veckor.

Var vänlig och kärleksfull.

Förför en vän.

Få folk att göra saker.

Hantera negativa personer.

ako woman