Home \ relationer
 Lämna en kille utan att irritera honom.  

Inte alla relationer bryts eftersom någon gjorde något fel. Ibland går känslorna iväg för varandra. Du gör dig själv och din partner till tjänst genom att sluta förhållandet snarare än att låtsas känslor som du inte har älskat länge.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Är du säker?  ,

    
   
 1.            1      Tänk på ditt beslut. Oavsett vad du gör är det väldigt osannolikt att avskiljningen kommer att passera honom utan spår. Så du borde inte försöka komma tillbaka till honom strax efter upplösningen.        
 2.  
 3.             2      Prata med en kompis. Prata med en vän eller flickvän för att diskutera fördelarna och nackdelarna med separation. Du kan också träna med din kompis eller vän vad du säger till din vän. Se till att du förmedlar din oro seriöst nog, men var försiktig så att du inte undviker att göra det för mycket. 
    
  • Om möjligt, behåll dina gemensamma vänner. Berätta för dina vänner att du vill bryta upp med honom och be dem att vara där för honom. Om du är rädd för att förlora dina gemensamma vänner, lita på dem på ett tyst sätt. Nu är det inte dags att hädda din vän eller klaga på någonting som han någonsin gjort fel. I stället leta efter ett sätt att prata om ämnet. Berätta för dina vänner att du vill bli av med uppbrytningen så snabbt och smärtfritt som möjligt. Efter att ha bryts med din vän kan du berätta för dina gemensamma vänner att de kan vidarebefordra dina ord. Med ditt stöd kan din vän förstå att du verkligen gillar honom, inte på samma sätt som tidigare.
  •  
         
 4.  
             

  Del 2      Planera separationen  ,

    
   
 1.             1      Förbered dig själv. Välj ett neutralt datum - om möjligt, låt en eller två veckor förfalla mellan födelsedagar eller årsdagar. Visa honom gradvis att du inte har så mycket intresse för honom - säg inte bara "Jag älskar dig" bara för att avstå dig från honom. Men var försiktig, det finns en mycket tunn linje mellan subtila ledtrådar och hänsynslöst beteende. 
    
  • Om du har betrodd en vän, berätta för honom / henne när du vill gå igenom uppbrottet. Ring honom eller henne innan du bryter upp med din vän för att ge dig mod. Så du ser till att du verkligen inte slutför uppbrottet i veckor, vilket är mycket orättvist för dig och din vän.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Välj en neutral men relativt avlägsen plats, till exempel en liten park. Om du vill avsluta ett långdistansförhållande, se till att din partner kan nås via telefon eller Skype på samma dag.       
 4.  
 5.             3      Förbered emotionellt. När det är dags, stäng inte av. Du kan inte bara bli lättad efter att du har brutit med din vän, det är inte rättvist för honom om du är missnöjd med honom. Kom ihåg orsakerna till att du vill bryta med honom. Om det behövs, låt din kompis eller flickvän mentalt stödja dig innan du pratar med din vän.       
 6.  
             

  Del 3      Avvisa honom  ,

    
   
 1.             1      hälsar honom. Du kommer att vara nervös, men gå inte omedelbart till separation. Säg hej till honom och le. Om han pratar med dig, var inte panik. Ibland hjälper en liten liten prat innan du släpper katten ut ur väskan. Men tvinga dig inte till småprat. Om det är en paus, ta ett djupt andetag. Berätta för honom att du tycker att du borde dela. Ordalydelsen spelar ingen roll, det är viktigare att komma till spetsen snabbt. Det spelar ingen roll att vara preliminär eller medkänsla - var artig men bestämd.       
 2.  
 3.             2      Starta konversationen. Din vän kommer antagligen att slå på hälen eller säga något otäckt. Håll ett kallt huvud och be honom att prata om det innan han blir arg. Sammanfattningsvis varför du vill ha separationen. Jag är ledsen. Låt honom ställa frågor. Det kan vara att han blev helt överraskad, så oroa dig inte för mycket om han inte har mycket att säga. 
    
  • Om din vän frågar efter "varför", lista inte honom i detalj om vad han gjorde fel. Säg något som "Mina känslor är inte lika längre, ibland händer det." Om han vill veta mer, förklara för honom på ett känsligt sätt. Han borde inte få känslan, du skulle attackera honom.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Låt samtalet gå naturligt. Vad som än händer, håll dig lugn. Din energi kommer att överföras till honom. Så snart du känner att konversationen närmar sig sin slut, uttrycka din önskan att vara vän med honom igen en dag. Gör också klart att du vill ge honom tillräckligt med tid för att komma över dig. Således måste han ta det första steget mot vänskap, om och när han är redo. 
    
  • Låt honom veta att du haft din tid med honom. Han kommer ihåg att han verkligen menade något för dig - att förhållandet inte var förgäves.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Säg adjö. När du är separerad, undvik att kontakta honom, om han inte initierar det. Tala inte nonsens om honom i närvaro av vänner och få dem inte att ta sidor.       
 8.  
             

  Del 4      Efter separationen  ,

    
   
 1.             1      Försök inte "vinna" avskiljningen. Låt inte det vara klart att du redan är med nästa kille strax efter splittringen. Det är okej att låta det gå som en singel, men börja inte lägga ut en miljon bilder av dig själv och andra killar på Facebook och vara känslig om du vet att han kommer att vara där. Gå inte på ett datum med någon på ett ställe där du är säker på att köra din ex-pojkvän hela vägen. Försök att övertyga honom i en konversation för att hålla vänner, så att ditt liv inte är så svårt. 
    
  • Låt inte det komma till dig om han försöker denna bluff på dig. Du måste förstå att med denna typ av beteende vill han bevisa sig själv och sig själv att han inte bryr sig om det. Ta ett djupt andetag och vrid ryggen på honom. Om det händer, låt det "vinna" genom att inte slå.
  •  
         
 2.  
             

Tips .

    
   
 • Kom ihåg att det inte alltid är möjligt att vara vänner efter en uppbrott. Ta det inte personligen.
 •  
 • Var vänlig om han kontaktar dig igen. Om han kom över det, hålla fast vid din förfrågan och vara vän med honom.
 •  
 • Ha det roligt med dina vänner att förändra dig och börja om.
 •  
 • Försök att inte bli för allvarlig, det hjälper inte dig.
 •  
 • Var ärlig. Bara för att du själv har satt upp målet att ta itu med ämnet på ett känsligt sätt behöver du inte ljuga. Om din vän frågar dig varför du vill avsluta relationen, berätta sanningen (men på ett bra sätt, inte anklagande)
 •  
             

Varningar .

    
   
 • Röra inte med honom. Det ser ut som om han inte bryr sig om dig alls och det gör honom väldigt arg eller ledsen.
 •  

  Försök bara att stanna minst vänner.  
 • En slutgiltig kyss kan kännas rätt, men det kan göra situationen konstig och svår. Så gå inte för en sista kyss som bara leder till att du inte bryter upp.
 •  
        
Relationer populär:
Hantera behövande människor ordentligt.

Hantera envisa människor ordentligt.

Hantera en vän som faller i ryggen.

Jag älskar att säga dig på hindi.

Kramar en pojke.

Kittla någon.

Kyssar en tjej för första gången.

Hjälp en vän genom svåra tider.

Vad ska man göra med en pojke som pratar med dig.

Skapa vänner med alla.

En tjej välkomnande.

Hitta en vän i gymnasiet.

Ta reda på om du verkligen gillar någon.

Skada inte någon med en stark åsikt.

Bli en recluse.

Glad att vara singel.

Om din ex pojkvän är din kollega.

Hantera stress i relationer.

Välkommen nya grannar.

Erövra en ramman.

Hantera en otrogen flickvän.

ako woman