Home \ relationer
 

Gör en man sexig.

 

Om du gillar en söt kille, vill du att han ska bli sexig när han är med dig. Det här är inte svårt: lita på din intuition och kom ihåg människans meriter.

                 

Förfarande .

    
     
  1.            1      Föreställ dig att han är sexig. END! Även om du har andra, meningsfulla planer och inte ens hittar honom sexig... försök att övertyga dig själv om att det är så. Dessa känslor är alltid ömsesidighet: du måste vilja att han vill ha dig.        
  2.  
  3.             2      Titta på honom rakt i ögat. På detta sätt kommer han att känna att du "begär" honom, han kommer att känna sig speciell och lita på dig ännu mer. Att undvika ögonkontakt innebär automatiskt att du inte är intresserad av det. Kom ihåg folk som älskar varandra och ser varandra i ögat... du borde få honom att känna på samma sätt, även om det bara är en illusion.       
  4.  
  5.             3      Rör på honom, men försiktigt och inte för ofta. Om du inte rör honom ofta kommer det att få honom att tro att du inte vill röra honom och att du inte tycker om det... men en person känns bara sexig när han inser att du tycker om det att röra henne, så glöm det inte. Men rör inte honom så ofta att han blir van vid det: Han borde kunna komma ihåg varje enskild beröring. Tricket här är att röra vid honom där du tycker om det mesta och om du verkligen tycker om det. Om du gillar hans muskelsvapen - rör dem - om han har stora axlar - ta tag i honom där. Men rör inte det på vissa delar av kroppen, om du inte känner dig bekväm, för att han kommer märka det.       
  6.  
  7.             4      Fortfarande berätta för honom att han är bäst. Om du valde en viss man hade du förmodligen en anledning till det... och han kommer uppskatta det om du fortsätter att påminna honom. Hur skulle du vilja om någon berättar hur vackert ditt hår är, hur melodisk din röst är och hur stor är det att spendera tid med dig? Tja, och med honom är det inte annorlunda. Varför valde du honom? Du känner dig trygg med honom? Berätta för honom vid rätt ögonblick. Du gillar hans manliga kropp? När han tar bort sin T-shirt, låt din blick glida beundransvärt över hans kropp och säga, "Wow... du är så sexig! Om han är mycket framgångsrik i sitt jobb, tveka inte att fråga honom för hans råd. Om du gör det rätt kommer du gilla det: vara intresserad av allt, lyssna noga och beundra sin kunskap - det kommer att vilja hjälpa dig ännu mer om det vet hur mycket du gillar det.                 
  8.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Relationer populär:
Datum med en stoner.

Återställa en pojke.

Uppmärksamma det motsatta könet.

Hantera husrätter som bara inte vill gå.

Var rolig.

Gör en pojke må bra.

Skada inte någon med en stark åsikt.

Charmig en dam.

Domar en man.

Börja med datum.

Bor hos någon som lider av PTSD.

Hitta en bästa vän.

Kön med ex.

Se till att en pojke ångrar det.

Ta reda på om någon är skild.

Du lyckas bli älskad mer av din egen vän.

Uppmana din vän.

Hitta en flickvän.

Känn igen en snuskig vän.

Säg adjö till din bästa vän som flyttar.

Undvik det femte hjulet på bilen.

ako woman