Home \ relationer
 

Vinn hjärtat av en tjej (tonåring).

 

Killar du undrar hur du kan landa med en tjej du gillar? Här är några bra tips för dig. Om du följer detta kommer du att ha säker framgång.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Var självmedveten. Tjejer älskar när män utstrålar självförtroende. För att vara säker måste du tro på dig själv. Bli inte förvånad.       
 2.  
 3.             2      Var romantisk. Flickor är nästan alltid på romantiska pojkar.        
 4.  
 5.             3      Låt henne skratta. Tjejer gillar humoristiska pojkar! Men säg inte något som tyder på att du tycker roligt för att det bara avskyar henne.        
 6.  
 7.             4      Visa henne att hon bryr sig om dig. Till exempel kan du erbjuda för att hjälpa henne med läxorna (om hon frågar dig) istället för att gå till dina vänner.        
 8.  
 9.             5      Var uppmärksam på ditt utseende och lukta gott. Klä väl och sätt på en del dofts doft, men överdriv inte det.        
 10.  
 11.             6      Smile ofta när du är med henne.        
 12.  
 13.             7      Förvara ögonkontakt. Om hon tittar på dig också, kan svaret vara positivt. Men stjäl inte i timmar utan att ta ett annat steg.        
 14.  
 15.             8      Stå upp för henne. Om någon talar illa om dem, även om det bara är skämt, borde du inte tillåta det.        
 16.  
 17.             9      Flörta med henne. De flesta tjejer gillar pojkar flirta med dem. Men överdriv det inte. Du kan flörta med henne genom att le mycket, smeka henne försiktigt (även om vissa tjejer inte gillar det), komplimangerar henne, säger att du tyckte om det, du vinkar (vissa tjejer tycker det är väldigt sexigt, om en pojke vinkar till dem, så försök det). Du kan också flörta på ditt eget sätt, så länge du inte gör något hon inte gillar. Otillräckligt gripande gör till exempel ett mycket dåligt intryck.        
 18.  
 19.             10      Fråga henne om ett datum på en speciell plats som hon aldrig kommer att glömma. Om du två hänger ihop ett tag, och du tror att hon kanske gillar dig, behöver du inte vara rädd för att fråga henne om ett datum. Ha tro på dig själv och fundera på hur värt det är att fråga, för om hon säger ja, kommer du ha mycket kul tillsammans.        
 20.  
 21.             11      Organisera ett romantiskt möte. Gå med henne in i solnedgången. Det skulle vara ett perfekt ögonblick att kyssa henne.        
 22.  
 23.             12      Se till att du är på en privat plats om du vill kyssa henne. De flesta tjejer föredrar en privat och romantisk kyss. Det betyder inte att du måste bära dem till ditt rum och din säng. Ta henne till en lugn och romantisk plats och hon kommer antagligen att gissa att du vill kyssa henne. Men om hon inte vill gå till en sådan plats med dig kan det betyda att hon inte är redo för en kyss, det är hennes första gång, hon mår inte bra med dig, eller hon är bara nervös eller blyg. Tvinga inte henne att göra någonting. När hon är redo vet du.        
 24.  
 25.             13      Irriterar henne lekfullt. Skada inte hennes känslor, men reta henne på ett lekfullt och roligt sätt. Var säker på att hon vet att du skojar. Testa aldrig henne genom att göra narr av henne.        
 26.  
 27.             14      Ta reda på om hon känner sig bekväm och glad med dig vid hennes sida.        
 28.  
 29.             15      Håll handen. När du är närmare kan du vara ett tecken på att hon gillar dig. Om hon bara ler och / eller rodnar, betyder det förmodligen att hon gillar dig, men hon är blyg.        
 30.  
 31.             16      Berätta för henne att hon ser ut och ler, men var ärlig. Ingenting är värre än att säga en tjej att hon är vacker om det inte är sant. Försök att komplimera henne om speciella saker. Det här kan vara hennes hår, till exempel, eller hennes mjuka händer i din.        
 32.  
 33.             17      Var uppmärksam på deras kroppsspråk. När hon försöker komma närmare dig håller hon handen och klämmer henne försiktigt, ler mycket, tittar på dig mest, kramar upp till dig, kramar dig, smekar på kinden, det betyder att hon tycker om dig och gillar att du är tillsammans Hon såg verkligen fram emot att träffa dig. Om hon inte betalar mycket uppmärksamhet åt dig, kan du göra henne avundsjuk genom att flörta med andra tjejer. Men var mycket försiktig med detta tips.                  
 34.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Relationer populär:
Hantera avslag efter att ha frågat en pojke för ett datum.

Känn bra nära din vän.

Att känna igen någon som bara är ute efter dina pengar.

Bjud in en tjej i biografen.

Stoppa andra män från att stirra på din vackra fru.

Gör en tjej att skratta.

Använd dina händer under kyssning.

Fly från en tråkig konversation.

Att vara attraktiv eller vad gör männen på.

Gör inte en man arg efter en kamp.

Ta reda på om en man är på dig.

Få kvinnor att dyrka dig.

Känn om en pojke är intresserad av dig.

Förälskad och bli kär.

Fråga en tjej om hon vill umgås med dig.

Att föreställa sig romantiska idéer.

Erkänn om din bästa vän är lesbisk.

Ta emot kärlek.

Sluta vara rasistisk.

Hjälp en vän genom svåra tider.

Bygg ett långsiktigt förhållande.

ako woman