Home \ relationer
 

Erkänn om en bra vän vill ha ett romantiskt förhållande.

 

Det är mycket vanligt för vänner att utveckla romantiska känslor för varandra. För att göra sakerna ännu mer komplicerade har vetenskapliga studier visat att män är mer lockade till sina tidigare platoniska flickvänner än kvinnor till sina manliga vänner. Romantiska relationer som uppstår ur en vänskap kan vara underbara, men den konstiga mellantiden kan vara svårt - om du redan har blivit kär i en vän, men du är inte säker på om hon återvänder dessa känslor.

              

Förfarande .

    

    1      Känn igen subtila tecken  ,

    
   
 1.            1      Var uppmärksam på deras kroppsspråk. Detta kan vara din bästa indikation på hennes romantiska känslor. När du båda är med en grupp vänner, har din kropp ofta vänt sig mot dig? Är hon närmare dig än någon annan? Rör hon dig oftare än hennes andra vänner? Om svaret på dessa frågor är ja, så kanske det har mer än bara platoniska känslor för dig. Några andra exempel på kroppsspråk som kan uttrycka intresse för dig när du pratar med varandra: 
    
  • Hon rör ofta håret.
  •  
  • Hon ler oftare.
  •  
  • Hon spelar runt med godtyckliga objekt.
  •  
  • Hon sitter eller står med sina axlar något dras tillbaka, vilket bringar ut hennes klyvning.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Titta på beteendeförändringar till dig. Om hon har utvecklat romantiska känslor för dig, kanske är hon mer inhiberad i din närvaro. Omvänt kan det också vara att hon spenderar mer tid med dig. Kanske svarar hon snabbare på dina textmeddelanden eller letar efter kontakt med dig oftare. Om du tycker att hon själv nämner sin familj eller familjebakgrund, kanske hon önskar att du gjorde detsamma. Det kan innebära att testa saker som har att göra med din långsiktiga kompatibilitet och eventuella framtida förhållanden.  
    
  • Denna karaktär kan lätt tolkas, eftersom det kan betyda några saker. Om hon vill spendera mer tid med dig, borde du inte omedelbart dra dina slutsatser! Det kan innebära att hon är romantiskt intresserad, men det kan också vara att hon helt enkelt vill konsolidera din vänskap.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Titta på din ögonkontakt. Om hon inte vill dela sina känslor kan hon börja undvika ögonkontakt med dig. Å andra sidan kan det vara att du fångar henne om hon stirrar på dig för lite för länge. Om du märker att hennes elever alltid är dilaterade när hon tittar på dig så är hon mer benägna att känna sig attraherad av dig.        
 6.  
 7.             4      Se upp för specifika ledtrådar att hon kan vara intresserad av ett förhållande med dig. Om hon ständigt komplimanger eller nämner att hon längtar efter ett seriöst förhållande till "någon" kan hon dela dina känslor och vara så rädd att ta det första steget. Om hon vill att du ska delta i viktiga livshändelser, även om ingen av hennes andra manliga vänner är inbjudna, så är det en viktig signal. Det kan vara allt: en semester, företagets julfest eller en familjeåterförening.                 
 8.  
             

    2      Försök med en mer direkt metod  ,

    
   
 1.             1      Flört henne lite och se hur hon reagerar. Om hon flirar tillbaka och speciellt om hon flirar med flirten, är hon förmodligen intresserad av dig. Men du bör försöka bestämma om det här bara är en del av din personlighet. Vissa människor är naturligt lekfulla och gillar att flörta. Kanske kommer hon att reagera på alla människor så! Om hon inte flinch alls är det vanligtvis ett säkert tecken på att hon inte har några romantiska känslor för dig och det är bäst att gå i pension.        
 2.  
 3.             2      Prata med vanliga vänner. Se till att dessa inte är skvaller baser, även om vänner självklart ska vara öppna med dig. Fråga henne om din flickvän har visat intresse för dig. Detta tillvägagångssätt tar mycket mod, men det är ofta bäst att samla in tillräckligt med information innan man tar några allvarliga steg.       
 4.  
 5.             3      Fråga henne direkt. Det är det enda sättet att verkligen få reda på vad hon känner. Men om hon inte återvänder dina känslor, då kan situationen vara besvärligt ett tag. Din platoniska vänskap kan bli allvarligt skadad, så du bör antingen inleda detta steg tidigt i vänskapen, eller om du är ganska säker på att du känner på samma sätt. Hur som helst, det är bättre att ha säkerhet än att spendera år av osäkerhet. Några steg du kan ta är: 
    
  • Öppna konversationen genom att bekänna att du måste bli av med något. Berätta för henne att du har utvecklat romantiska känslor för henne och fråga henne om hon känner på samma sätt. Be om ursäkt för att du antagligen skapat en pinsam situation och väntar på ditt svar. Du kan säga det, till exempel: "Jag har varit upptagen nyligen. Det är inte lätt att säga det, men jag har utvecklat känslor för dig. Jag är ledsen om jag lägger dig i en obekväm situation nu, men jag måste veta. Har du några känslor för mig? "
  •  
  • Prata med henne på en plats där andra människor är i närheten, men de kan nog inte höra din konversation. Det får henne att känna sig säkrare och mindre pressad, att hon måste ge dig ett positivt svar som kanske inte motsvarar hennes sanna känslor. Bra ställen är till exempel en park, en brygga eller ett inte överfullt café.
  •  
  • Påpeka hur mycket din vänskap betyder för dig. När hon lyfter upp ämnet, berätta för henne att du ursprungligen hade platoniska känslor, men att de utvecklade mer. Du borde ge henne försäkran om att de platoniska aspekterna av din vänskap är uppriktiga och inte bara en manipuleringstaktik.
  •  
         
 6.  
             

Tips .

                Läs mer... (5)      
Relationer populär:
Locka kvinnor.

Skydda dig från en psykopat.

Dina föräldrar övertygar dig att tillbringa natten med någon.

Älska ovillkorligt.

Få en tjej att lita på dig.

Känn om en person är intresserad av dig.

Håll din flickvän på ett romantiskt sätt.

Distinguera kärlek och vänskap.

Återställ en kille.

Respektera äldre människor.

Visa din flickvän hur mycket hon menar för dig.

Erkänn om du är en narkissistisk utvidgning.

Läsa känslor.

Hantera det, om du blir kär.

Förnya bröllopets löften.

Börja med datum.

En man kan begära dig.

Undvik att bli kär.

Bor med en hatad person.

Hantera en person som buggar dig.

Erkänner en lögnare.

ako woman