Home \ relationer
 

Få en pojke att lämna sin flickvän och ha ett förhållande med dig.

 

Har du en manlig vän som långsamt men säkert blir attraktiv för dig? Har han redan en flickvän? Vill du gå ut med honom? Läs sedan den här artikeln, var tålmodig och resultatet kan göras efter dina önskemål.

              

Förfarande .

    

    1      Kommunikation  ,

    
   
 1.            1      Håll kommunikationen igång. Försök prata med honom mer än att prata med sin flickvän. Om han pratar med sin flickvän en gång i veckan, prata med honom varannan dag eller skriv honom. Håll det spännande och bor inte det. Men bli inte besatt av honom eller han kommer att känna dig kvävd.        
 2.  
 3.             2      Nämna inte hans flickvän. När han talar, gör han det klart att du inte vill prata om dem snabbt men omedvetet ändrar ämnet. Säg inte att de ser söta tillsammans eller att de är ett vackert par. Du kommer bara att få honom att tro att du inte är intresserad och att det är okej att du går ut tillsammans.       
 4.  
             

    2      Gör det mer attraktivt  ,

    
   
 1.             1      Slitna söta kläder. Din kläder ska vara sexig men ha klass. Håll ditt hår och smink naturligt men fortfarande enastående. Du vill att han ska se att du också är fysiskt attraktiv.       
 2.  
 3.             2      Flörta med andra killar eller prata om andra killar du gillar. Ett garanterat sätt för en pojke att hitta dig attraktiv är att göra honom avundsjuk och få dig att se oåtkomlig. Prata med andra killar och var uppmärksam på dem när han är där. Titta på hans reaktion. Om han stirrar på dig medan du gör det är det förmodligen ett gott tecken.       
 4.  
 5.             3      Parfymerat utseende. Ha en god luktande parfym och gå förbi den. Titta på hans reaktion när du passerar honom.       
 6.  
             

    3      Andra metoder  ,

    
   
 1.             1      Var där för honom. Gör dig själv den person han kommer till när han har problem eller behöver råd. Om han bjuder in till ett evenemang, gör ditt bästa för att vara där också. Du vill presentera dig själv som någon som är pålitlig och pålitlig.       
 2.  
 3.             2      Stärka vänskapen. De flesta goda relationer bygger på en första vänskap. Spendera tid med honom regelbundet och lära känna honom bättre som en person, utan press eller förväntningar.       
 4.  
 5.             3      Ljug inte. Du bör aldrig ljuga om dig själv och speciellt inte om din flickvän. Om pojken du gillar finner ut att du ljugit för honom om något så grundläggande, så finns det ingen chans att han någonsin kommer ut med dig.       
 6.  
 7.             4      Smile när du ser honom. Detta kommer att låta honom veta att du är glad att se honom. Om du ser honom var som helst, säg hej till honom så han vet att du har märkt honom.       
 8.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

             
Relationer populär:
Gör ett förhållande.

Lär balsalsdansen.

Att vara mystisk att locka människor.

Komma ihop med småkontroller.

Gör ett förhållande.

Fråga en man om han vill vara din vän.

Hitta någon.

Känn igen en snuskig vän.

Hantera passivt aggressivt beteende.

Förför bara någon med dina ögon.

Förför en tvilling.

Välj flickvän en bra födelsedagspresent.

Bli av med knäppta människor.

Hantera homofobiska föräldrar.

Att hålla ett långdistansförhållande spännande.

Att återuppliva en vänskap.

Få ett nytt förhållande rätt.

Planera en datum.

Bor med en hatad person.

Hantera personer du inte gillar.

Kittla någon.

ako woman