Home \ relationer
 

Få din flickvän att fuska.

 

Hon har inte besvarat dina telefonsamtal eller ringer dig så ofta som tidigare; hon är alltid upptagen texting när hon är med dig och inte låter dig veta vem hon skriver med; Hon avskedar datum av skäl som du vet är omöjligt. hon börjar plötsligt gå ut med "hennes vänner", även om hon inte ens gillar dem; hon börjar bära kläder som är mer sexiga och sexiga när hon går ut med dig Du ringer henne hemma, men märker att hon har stannat någon annanstans utan att hon någonsin nämner det... är hon fusk på dig ?? <91112>                  

Förfarande .

    
   
 1.            1      Fråga henne. Kicher inte. Om en tjej visar uppenbar ointressen, nog att du undrar om hon lurar på dig, chansen är att hon är uttråkad med dig och inte vill bli störd så att hon verkligen kommer att träffa dig. Om du bara misstänker det och de saker som hon gör är inte så uppenbara kan du fråga dem, men på ett lugnt sätt. Använd inte en anklagande nyckel, men du kan säkert göra ett ledsen och skrämmande ljud eftersom kvinnor oftast är en ha ett mjukt hjärta och om hon inte var helt kall för dig så kanske hon kunde försöka rädda relationen med dig och hennes hjärta kunde smälta så hon är nog ärlig med dig och försöker få saker att fungera med dig.        
 2.  
 3.             2      Hyr en privat utredare. Det här kanske inte är ett alternativ för dig som behöver spara och du vill nog inte spendera pengar på en tjej som kan fuska på dig. Men för de av er som vill bekräfta din misstanke gör det det. Ring en privat utredare och anställa honom för det här jobbet. Enkelt.       
 4.  
 5.             3      Överraska henne och fånga henne. Om din flickvän bor med dig och vanligtvis är hemma när du går till jobbet, kan du göra överraskning "besök" till henne hemma. Kom hem plötsligt under din lunchpaus istället för att köpa lunch på ditt kontor som vanligt. Eller om du brukar komma hem till lunch och middag, berätta för henne att du inte kan komma hem till middag, men du kommer plötsligt hemma med mat att ta bort. Det är också användbart om det faktiskt inte gör något fel och du kan få det att se ut så, men om du verkligen ville göra henne till en trevlig överraskning. Om hon jobbar och du misstänker att hon äter middag med någon att fuska på dig, titta över henne på arbetsplatsen med blommor och vänta gömd. Om hon inte går på middag med någon kan du låtsas att du vill ta henne som en överraskning. Kvinnor älskar romantiska överraskningar, så dessa steg kan fungera på båda sätten, den första att få dina vänner att fuska och den andra för att göra dem mer kär i dig om de inte lurar på dig.       
 6.  
 7.             4      Placera pinholekameror på platser där du tror att de fuskar dig här. Glöm aldrig att gömma det mycket bra.       
 8.  
 9.             5      Försök att pressa ut sina vänner. Ibland måste kvinnor lita på sina flickvänner vad de gör i sitt förhållande. Ett sätt är att få ut detta av sina flickvänner. Du har tur om dina vänner har svaghet för dig eller om dig, för att de är mer benägna att berätta saker. Men var försiktig, eftersom de kanske skulle kunna säga lögner om de verkligen vill ha dig två separata. Det skulle också fungera om en av dina vänner har en av dessa tjejer för en flickvän och du kan få din vän att klämma ut dem.       
 10.  
 11.             6      Skapa en falsk användare på en datingsida som du vet är på språng. Det är lätt att skapa Facebook-konton för datingsidor idag. Du behöver bara en separat e-postadress. Lägg bara till en till din vän på Facebook eller på datingsidan som du inte har lämnat trots att du har varit tillsammans för ett tag. Gör foton på dig själv online för att visa de egenskaper som hon gillar: Blå ögon, rättvist hår, stora muskler? Om hon flirar tillbaka, kan du konfrontera henne med det.                 
 12.  
             

Tips .

             
Relationer populär:
Bli av med en oönskad vän.

En tjej med ord antörnen.

Ge intrycket av att vara självsäker.

Bygg ett band med en autistisk person.

Förhindra missbruk.

Upplev en oförglömlig första kyss.

Få kvinnor att dyrka dig.

Bjud in en tjej i femte klassen till ett datum.

Undvik konflikter.

Övervinna osäkerhet efter att ha blivit lurad.

Utveckla ett socialt medvetande.

Gör en tjej le.

Kysas i gymnasiet.

Att vara med en ripper.

Att ha ett fungerande långdistansförhållande.

Hantera negativa personer.

Ett datum med en Stenbock.

Ej längre att ignoreras.

Glad att vara singel.

Gör flickvännen lycklig.

För att möta en man som du vet ligger han till dig.

ako woman