Home \ relationer
 

Var charmig.

 

Charm är konsten att ha en attraktiv personlighet. Denna egenskap kan endast uppnås över tiden. Alla är födda med en annan mängd naturlig charm, men med frekvent träning och tålamod kan mycket förvärvas och förädlas. Precis som med dans, ju mer du övar, desto bättre blir du. Ansträngning och noggrann uppmärksamhet på andras behov och önskemål kommer att säkerställa att charm blir en konsekvent del av din karaktär. <91112>               

Förfarande .

    

    1      Ha en charmig inställning  ,

    
   
 1.            1      Är du verkligen intresserad av människor. Du behöver inte älska alla, men du borde vara nyfiken och intresserad av allt. Om någon ogillar dig kan du vara intresserad av hur han känner. Eller du kan vara intresserad av hur folk ticker (psykologi) eller hur mycket de vet (om du är en konstant elev).  
    
  • Lär dig att ställa frågor som du är intresserad av medan du fortfarande är trevlig. Din motpart kommer att känna sig bra, och hans intresse är uppväckt.
  •  
  • Fråga fler frågor för att fortsätta visa ditt intresse. Den person du pratar med ska aldrig känna att du vill avbryta samtalet.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Kom ihåg namnet på personen när du träffar dem för första gången. För de flesta är detta mycket stressigt. Upprepa din motståndares namn när du presenterar dig själv. Till exempel: "Hej Reiner, jag är Susanne." Låt lite prata och upprepa personens namn. Upprepa namnet när du säger farväl.  
    
  • Det är inte bara att du memorera den här personen. Ju oftare du säger en persons namn, ju tidigare hon känner att du gillar henne och ju högre chanserna att du kommer att värma varandra.
  •  
  • När någon annan går med i en konversation introducerar de varandra med namn.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Var autentisk. Detta innebär helt enkelt att tala med en främling eller ny bekantskap så vänligt som om han var en förlorad vän eller släkting. Detta övervinner den ursprungliga strangenessen och värmer dig när du möter nya människor. Snart kommer människor att känna sig mer välkomna och bekvämare med dig.  
    
  • Vänlighet tillsammans med respekt ger den andra personen känslan av att han gillas och uppskattas. Detta är ett kraftfullt interaktionsverktyg.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Tala om ämnen som intresserar dem runt dig, även om du inte är så intresserad. Om du är i en sportig publik, prata om spelet för föregående natt eller meteorisk uppgång av ett nytt lag. Om du är i en grupp som delar samma hobby, pratar om sin hobby och gör anteckningar om fiske, stickning, bergsklättring, biograf mm  
    
  • Ingen förväntar dig att vara expert. Ibland kan du bygga upp engagemang genom att bara ställa en fråga, och du bryr dig inte om att vara naiv. Det finns människor som gillar att prata om sina intressen och förklara dem, och vem gillar det när du lyssnar på dem. Din intressen och din vilja att delta i ämnen gör dig intressant.
  •  
  • Öva en öppen tankegång. Låt de andra förklara. Om någon misstänker att du vet mer om ämnet, var ärlig och säg bara att din kunskap är begränsad, men att du hoppas kunna lära dig mer om det.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Dela information om dig själv. Att vara tyst om dig själv verkar överdrivande. Att ge lika mycket av dig själv som du förväntar dig att andra ska göra är att bygga förtroende. Du mår bra för att du vill prata om ditt liv, och snabbare än du vet att du har nya vänner.                  
 10.  
             

    2      Smidesfysik  ,

    
   
 1.             1      Gör ögonkontakt. När du ser människor i ögat, har du lite inflytande över dem. Detta uttrycker självförtroende och visar personen du pratar om som du är intresserad av att titta på dem. Håll ögonkontakt under hela konversationen. Oavsett vad du pratar om, titta på personen i ögat gör dig mer charmig.        
 2.  
 3.             2      Smile med dina ögon. Forskare har funnit över 50 sätt att le och forskning tyder på att det mest öppna leendet någonsin är det som draget på ögat. Anledningen till att det fungerar är att musklerna som behövs för att le med ögonen inte påverkas medvetet. De kommer bara till spel med ett riktigt leende, inte ett leende av artighet. Om du tittar på någon och ler, kommer det omedelbart att förtrolla dem.        
 4.  
 5.             3      Ge ett fast handslag. Att skaka hand när du möter dem är ett artigt sätt att berätta för personen att de är någon du vill prata med. Tryck hårt, men håll inte på - om du inte vill skada personens hand. Efter ett bra handslag ska du släppa andras hand.  
    
  • I regioner där det inte är vanligt att skaka hand, använd en annan lämplig fysisk gest för att visa intresse för en konversation. En kind puss, en båge eller andra fysiska gester är ett bra sätt att starta en konversation.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Var uppmärksam på ditt kroppsspråk. Titta på personen du pratar med så det ser inte ut som att du bara väntar på att lämna så fort samtalet är slut. Under konversationen kan det vara lämpligt att använda lätt beröring för att bibehålla flödet. Till exempel kan du lätt röra personens axel för att betona en punkt. Bestäm i slutet av konversationen om en snabb kram eller ett annat handslag är lämpligt.        
 8.  
 9.             5      Notera din röst. Din röst är kritisk. Din röst borde vara mild och fredlig. Articulate, tala tydligt och med tydlig röst. För att ge komplimanger, spela in den och spela upp den. Låter det ärligt?        
 10.  
             

    3      Charm människor med ord  ,

    
   
 1.             1      Lägg märke till hur du uttrycker saker. Vara mogen och använd smart, artigt språk. Tror du inte att folk också är mycket mer charmiga, säg hej än människor som Hej! säg ? Ett annat exempel: förändring i det här är inte hans öl! så han bör inte bry sig om . Naturligtvis överdriv det inte, men försök att vara artig och vända allt negativt till positiva. Det gör dig väldigt charmig.        
 2.  
 3.             2      Gör generösa komplimanger. Detta ökar självförtroendet för den andra. Välj något som slår dig i en situation. Om du gillar något eller någon, sök ett kreativt sätt att säga det och säg det omedelbart. Om du väntar för länge kan det anses vara oärlig och dålig timing, särskilt när andra har uppmanat dig att göra det. Eftersom du har väntat kanske du inte är säker på vad du säger. Väntar leder till ett mindre entusiastiskt uttalande.  
    
  • Om du hittar någon som försöker svårt att komplimentera, även om du tror att det finns utrymme för förbättringar.
  •  
  • När du märker att någon har förändrats något (hårklipp, klädstil, etc.), märka och säg något om det. Om du blir frågad direkt, var charmig och distrahera frågan med en allmän komplimang.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Elegant acceptera komplimanger. Vänna till att en komplimang görs utan ärlig avsikt. Även om någon gör en föraktlig komplimang finns det alltid en sann kärna i den. Övertag när du accepterar komplimangen. Gå utöver ett enkelt tack , men svara Jag är glad att du gillar det eller trevligt att se dig . Så du ger tillbaka en komplimang.  
    
  • Elegant acceptera komplimanger. Vänna sig till att en komplimang görs utan ärlig avsikt. Även om någon gör en föraktlig komplimang finns det alltid en sann kärna i den. Övertag när du accepterar komplimangen. Gå utöver ett enkelt tack , men svara Jag är glad att du gillar det eller trevligt att se dig . Så du ger tillbaka en komplimang.
  •  
  • Undvik att avvisa komplimang. Det finns inget värre än att säga till någon som komplimangerade dig, jag önskar att jag var så mycket som du är i den här situationen. Det betyder tvärtom: Nej, jag är inte vad du säger, din dom är fel.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Lova andra i stället för hädelse. Om du pratar med någon eller pratar med en grupp människor, och ämnet för en annan person visas på ett positivt eller negativt sätt, var den som nämner något om den personen du gillar. . Trevlig hearsay är det mest kraftfulla sättet att vara charmigt, eftersom det alltid anses vara 100% ärligt. Det skapar också förtroende för dig. Tanken att du aldrig kommer att säga ett dåligt ord om någon kommer att komma runt. Alla kommer att veta att deras rykte med dig är säkert.        
 8.  
 9.             5      Var en bra lyssnare. Ibland är det charmigt, lätt att lyssna på. Charm är inte alltid ett uttryck för utsidan, men också till insidan. Låt den andra personen berätta mer om dig själv, om något du gillar, om dina lustar, om dig själv. Det gör det lättare för den andra personen att dela med dig och uttrycka sig.        
 10.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Relationer populär:
Återstå i hans minne.

Håll dig från att slå en hatad person.

Bor hos en person med en dissociativ identitetsstörning.

Håll en ramman vid polen.

Be om ett datum.

Ge kärlek till någon som behöver dem.

Prata med en kille som inte gillar dig längre.

Vinn din ex tillbaka.

Hitta vänner i en ny skola.

Avsluta en olämplig förälskelse.

Levande avhållsamhet.

Undvik konflikter.

Separera dig själv från någon med stil och känslighet.

Att göra en tjej attraherad till en.

Få tillbaka en gammal kärlek.

Eliminera skuld.

Har en fin flickvän.

Hantera negativa personer.

Uppmuntra någon.

Känn en tvångssyndrom.

En medelålders tjej imponerar.

ako woman