Home \ relationer
 

De andra gästerna i hissen irritera.

 

En hiss ger dig den perfekta miljön för att spela en ping. Det är lätt att irritera andra när du är knuffad i ett litet, trångt utrymme. Eftersom körning i hiss tar vanligtvis mindre än en minut, bör du se till att dina pranks är snabba och rena. Om du irriterar de andra gästerna i hissen, ska dina pranks vara ljuvliga och roliga istället för att vara medelvärda, så alla passagerare har en rolig historia att berätta.

              

Förfarande .

    

    1      Använd hissen för att spela bollen  ,

    
   
 1.            1      Tryck på alla knappar. Tryck på knapparna för varje våning så snart du är i hissen. Det betyder att resan tar längre tid för alla, även om det bara är några sekunder. Om du vill gå ett steg längre, titta på alla ifrågasätta om hissen stannar och ingen kommer ut.  
    
  • Om någon går upp, säg "Jag ska göra det!" Innan du trycker på alla knappar.
  •  
  • Du kan också trycka på alla knappar när du når ditt golv.
  •  
  • Om någon frågar dig varför du tryckte på alla knapparna, erkänner du ärligt att du ville spela ett skämt på dem.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Säg "sak" på varje våning. Varje gång hissen når ett nytt golv, skrika "Ding!" Högt. Du kan också sjunga ordet "sak" som noterna i skalan och göra en ton högre med varje våning.  
    
  • Du kan också göra andra ljud om du gillar dem bättre, till exempel Fågelskakan eller en explosion låter när en ny knapp trycks in.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Tala med din reflektion. Många hissar har speglar på väggarna. Ett bra sätt att spela ett knep på dina medresenärer är att ha en kontinuerlig soliloquy medan du tittar på dig själv i spegeln. 
    
  • Du kan se dig själv i spegeln från alla håll och säg högt högt "Inte illa, Mr. Woodpecker!".
  •  
  • Du kan också fortsätta räta upp din topp eller ditt hår när du gör en högtalare, självpresentation om hur du mår bäst.
  •  
  • Alternativt kan du stå vänd mot väggen i hörnet av hissen och inte säga ett ord under hela ritten.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Dansa till hissmusiken. Det finns många hissar i bakgrunden, mestadels mjukrock eller jazz. Om du är i en hiss med bakgrundsmusik svänger dansbenet. Först, bara rocka huvudet och flytta fötterna till musikens takt. Öka detta genom att flytta hela kroppen. Ta upp så mycket utrymme som möjligt medan du dansar, tills alla stirrar på dig.        
 8.  
 9.             5      Säg varje våning. Ange golvet på varje våning. Du kan säga något så här: "Alla som vill gå till nionde våningen, snälla gå ut nu! Ingen tid att röra sig! "  
    
  • Du kan låtsas att du alla tar hissen genom att skrika "Kom in, snälla!"
  •  
         
 10.  
 11.             6      Ring till att du har förlorat ett farligt djur. Om hissen går från bottenvåningen till övervåningen, ring då din tarantula, orm eller scorpion när dörrarna är stängda. Se till att djuret är någonstans i hissen. 
    
  • De flesta kommer förmodligen inse att du bara skojar. Men om någon är allvarligt orolig eller till och med panik, måste du rensa upp det hela direkt.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Bygg eller lek i hissen. Till exempel i mitten av hissen kan du bygga en Lego® City eller lägga en Twister®-folie på golvet och fråga andra gäster om de vill spela.       
 14.  
 15.             8      Prata med de andra gästerna. Om många människor är i hissen, säg "Du kommer säkert att undra varför jag kallade er alla här idag."                 
 16.  
             

    2      Var högt  ,

    
   
 1.             1      Sjung en repetitiv låt. Att vara högt är ett av de enklaste sätten att irritera andra. Att sjunga en sång är ännu bättre, för att verkligen komma på nerverna, eftersom det här lätt kan leda till en catchy melodi. Syng en kort sång som "Brother Jakob" om och om igen för att irritera de andra.  
    Vad är ännu mer irriterande än att höra någon som sjunger samma låt igen och igen är när den som har fel i texten är fel. Bestäm på en välkänd sång, men ändra texten lite för att komma på nerverna hos de andra gästerna.  
         
 2.  
 3.             2      Kör hög musik. Använd din telefon eller en bärbar radio för att höra samma låt upp och ner vid höga volymer. Du kan till och med sjunga med att vara särskilt irriterande, eller dansa till det, som att vara i ett disco.        
 4.  
 5.             3      Spela ett musikinstrument dåligt. Ta ett musikinstrument (till exempel en gitarr eller ett dragspel) in i hissen. Börja spela på den, men spela bara godtyckliga anteckningar och ackord, utan att en sång är igenkännlig. Detta är ännu mer irriterande när instrumentet är väldigt högt eller avstängt.        
 6.  
 7.             4      Läs högt högt. Ta en bok i hissen och börja läsa högt i den. Agera som om du inte märkte de andra stirrar på dig och bete sig som om det var helt normalt        
 8.  
 9.             5      Rensa halsen några sekunder. Även om det inte är högt kan det vara mycket irriterande om någon rensar halsen om och om igen. Höj din hals när du går in i hissen. Vänta några sekunder och rensa halsen igen. Upprepa detta tills du lämnar hissen.       
 10.  
 11.             6      Var inte meningsfull. Mellan en harmlös joker och en gemensam troublemaker ligger en bra linje. Gör det som ditt mål att de andra gästerna med ett leende från hissen stiger, snarare än att ta dem till den sista nerven. Gå långsamt, och om människor verkar tycka om att trivas, fortsätt med din prank. Stoppa så fort passagerarna är irriterad eller irriterad.        
 12.  
             

    3      Att vara galen  ,

    
   
 1.             1      Stare på de andra gästerna. Det är särskilt läskigt att stirra på passagerarna i hissen eftersom du är så nära. Titta inte bort när personen märker att du stirrar på honom. Istället öppnar du dina ögon bred och lutar på huvudet för att se ännu galenare ut.  
    
  • Om det bara finns en person i hissen med dig, ge henne bara en klapp på ryggen och låtsas att du inte var.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Beta som om du har en imaginär vän. Ha en upphetsad soliloquy med en imaginär vän. Paus för konversation varenda några sekunder som om du lyssnade på hans svar och låtsas att svara på hans fråga eller kommentar.  
    
  • Stoppa dörren som om du väntade på en vän. Efter några sekunder hälsar du din imaginära vän med orden "Kom igen, Jonathan, varför tog det så lång tid?".
  •  
  • Sätt din arm på en imaginär persons axel, och om någon kommer nära dig, säg, "Du har bara brutit min blåskompis!".
  •  
         
 4.  
 5.             3      Behave som en främling. Låt som om du alla tittade i hissen i ett utomjordiskt experiment. Fortsätt mumlande med intervaller "Intressant, dessa människor" medan du skriver något på ett anteckningsblock. 
    
  • Göra som om du pratade med en inspelningsenhet och säg något som "Dag 34. I en liten rektangulär låda, kallad en hiss. Det verkar vara en mycket långsam metod som folk använder för att komma runt. "
  •  
  • Rulla över och krypa in i ett hörn när du mumlar störande saker som "du kommer!" Eller "du är nästa, du är nästa!".
  •  
         
 6.  
 7.             4      Gå runt. Håll dig i rörelse hela tiden, istället för att stanna stilla och vänta på att hissen når ditt golv. Håll dig på ett ställe i några sekunder, skaka sedan huvudet och huvudet på andra sidan hissen. Gå fram och tillbaka som om du letade efter det perfekta stående utrymmet.       
 8.  
 9.             5      Tryck passageraren på axeln. Stå bakom någon och tryck på honom på axeln. Om han vänder sig om så titta bara på honom frågan. När han har vänt sig bort från dig, vänta några sekunder och upprepa det hela.        
 10.  
 11.             6      Berätta för alla i slutet att du har tillåtit dig ett skämt med dem. Om du inte berätta för andra att det bara var ett skämt, kan ditt roliga beteende skrämma dem - speciellt om du stirrade på dem eller höll på att reta dem på baksidan. Säg i slutet av turen, till exempel "Jag ville bara att du skulle veta att det var bara ett skämt. Ha en trevlig dag! ".       
 12.  
             

Tips .

                Läs mer... (9)      
Relationer populär:
Flörta online med en tjej.

Upplev en oförglömlig första kyss.

Låt en tjej rodna.

Gå ut med en introvert.

Ursäkta mig.

Starta en vänskap med vissa fördelar.

Berätta en tjej i ett brev som du gillar henne.

Ta reda på om din vän är rätt för dig.

Få en lesbisk flickvän.

Erkänn tecken på din mans otrohet.

Ta reda på om någon är pålitlig.

Tilltala sin förälskelse.

Hitta en man.

Träffa en tjej.

Kyssa försiktigt en tjej utan risk för avslag.

Utflykter framför föräldrarna.

Lär dig förförelsen.

Träffa pojkar.

Skapa vänner.

Var försiktig med en korg till någon.

Rippa upp en homosexuell man.

ako woman