Home \ relationer
 

Glad att leva till slutet av sitt liv.

 

Svärdet är tillbaka i skeden och draken är slagen. Du tar tag i den räddade prinsessan, virvlar henne runt (eller grips av den strålande hjälten och virvlar runt) och rider med henne till solnedgången. Och nu? I vår kultur, som förhärligar "att bli kär" långt mer än den verkliga kärleken, är det lätt att förlora de saker som är väldigt viktiga. Namngerligen för att utveckla ett hälsosamt förhållande som säkerställer lycka på lång sikt.

 

<91112>                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Definiera lucka. För ofta sprider folk sig i relationer med överdrivna förväntningar. Lycka är främst en inre känsla, varför en partner bara kan göra oss lyckliga i viss mån. Som Eleanor Roosevelt sa, "Lycka är inte målet, det är en biprodukt". Om du förväntar dig att hitta en partner som låter dig skjuta de lyckliga hormonerna genom din kropp bara genom att titta in i hans ögon, så blir du besviken. Prata med din partner om vad som gör dig lycklig och lär dig vad som gör honom lycklig.       
 2.  
 3.             2      Undersök ditt förhållande. Det här kan vara lite knepigt eftersom ingen relation är perfekt och de tar alla ansträngningar, men det är ganska möjligt att du bor i ett förhållande som kostar mer än vad det skulle kosta att hitta en ny partner Sök. Det kan vara mycket svårt att ta en objektiv titt på saker eftersom det är lite mer personligt än ett förhållande. Så här är några objektiva kompatibilitetspunkter:  
    
  • Tro - det kan vara otroligt svårt att hålla ett förhållande levande om du inte värderar samma värden. Det betyder inte att människor med olika trosförhållanden inte kan vara nöjda med varandra, men som regel måste de göra mer ansträngning.
  •  
  • Politik - Av samma skäl kan man också hitta ett gemensamt förhållande lättare om de delar samma politiska åsikter. Våra politiska övertygelser är som regel en fortsättning på vår innersta grundläggande moral, varför olika politiska åsikter ofta leder till olika världsutsikter och uppfattningar. Återigen betyder det inte att det inte är möjligt att ha ett hälsosamt förhållande bara för att de politiska åsikterna är olika, men det gör det svårare.
  •  
  • Socialt liv - Om en person i relationen gillar att gå ut varje dag och den andra hälften föredrar att koka upp i sängen med en bra bok, blir det svårt att hitta gemensamma intressen som främjar ett förhållande.
  •  
  • Finans - Det sägs att mer än hälften av alla skilsmässor är baserade på tvist över finanser. Om en partner i relationen insisterar på att bli multimillionär, men den andra är lyckligare med ett litet hus och har tillräckligt med tid att gå, kommer det definitivt att leda till konflikter förr eller senare. Som med alla punkter är detta inte nödvändigtvis fallet, men vissa konfliktkällor kan förutses i förväg, så att du kan bli bättre förberedd.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Var realistisk. En klok person sa en gång att vi spenderar en procent av våra liv som fattar beslut, fyra procent irriterar dem och femtiofem procent lever med dem. Troligtvis är du inte i sagans relation som du alltid har velat ha som barn, precis som du nästan inte gör det jobb som du skulle ha velat i åldern 10 år. Stora relationer uppstår inte av sig själva, och ju mer tid du spenderar som önskar att din partner var annorlunda än han är, desto mindre tid har du lämnat ditt förhållande att göra vad du vill att han ska göra.        
 6.  
 7.             4      Stanna inte i det förflutna. För ofta säger folk något som "vi pratar inte så som vi brukade göra" eller "han är bara inte mannen jag gifte mig längre." I ett långsiktigt förhållande måste du anta att din partner växer och mognar. Vi mognar alla våra liv, och du kan inte be någon att göra detsamma som han gjorde för ett decennium sedan, hur du förväntar dig att personen ska se ut som de gjorde för tio år sedan. Så istället för att fokusera på de saker du har upplevt i det förflutna, ta en titt på de människor du är idag och fokusera på vad som ligger i din framtid.        
 8.  
 9.             5      Tjäna alltid din partners kärlek. När romantik kryper ut ur relationen beror det på att en av parterna - eller inte ens - investerar tillräckligt med insatser i den. Ofta blir du så van att vara med din partner och älskas av honom att vi faller i fällan och tar honom för givet. Å andra sidan kan du börja med en enkel mental träning. Agera som om du bara hade blivit förälskad och led din partner på ett datum, som om du ännu inte hade vunnit sin kärlek        
 10.  
 11.             6      Kommunikation är nyckeln till ett arbetsförhållande. Om du är olycklig, diskutera det med din partner i en atmosfär där ingen skyller på den andra. Kom ihåg att lyssna på din partner samt att dela dina egna tankar är lika viktigt. Kanske får du reda på att din partner plågas av samma bekymmer, så att de nu kan bekämpas effektivt.        
 12.  
 13.             7      Letar efter gemensamma intressen. De bästa relationerna är också baserade på gemensamma intressen och aktiviteter. De flesta börjar med en eller två gemensamma intressen, men de kan förångas över tiden, så det är viktigt att alltid prova nya saker och hitta de som passar dig som ett par.        
 14.  
 15.             8      Ge aldrig upp. När du kommer in i ett förhållande är det alltid lätt att kasta in handduken så snart du stöter på de första stora problemen. Men innan du gör det, inser vad ditt förhållande är med varandra, och undrar om dessa problem inte är tillfälliga eller baserat på vanor som kan kasseras. För att uttrycka det på ett annat sätt, är du alltid olycklig eller går du bara igenom en hård tid? Om du lyckas upprätthålla ditt förhållande även på svåra dagar och hitta dig tillbaka till glädjevägen kommer du båda att bli starkare från den.                  
 16.  
             

Tips .

             
Relationer populär:
Vad tycker du om mig svara på fråga (för män).

Godkänn sexuell läggning hos en nära vän.

Ta reda på om en man är på dig.

Bjud in en tjej i femte klassen till ett datum.

Älska någon med zodiakvågan.

Hantera en liggande vän.

Flirta med en tjej.

Att vara med en Aquarius kvinna.

Glömde en kille.

Gör flickan du gillar saknar dig.

Hantera stigmata.

Att uppträda ordentligt mot en ex.

Hitta en sexig tjej.

Prata med din förälskelse om han vet att du är på honom.

Du kommer ut som en transgender.

Kramar en pojke.

Komplimanger en man.

Gör det klart för en pojke som du gillar honom.

Försona efter en strid.

Uppmuntra någon som har fallit genom en tentamen eller ett test.

Vet när ditt förhållande är över.

ako woman