Home \ relationer
 

Behave när din vän berättar att du är vacker.

 

Så du hör specifika ord! Nej, de är inte "Jag älskar dig" utan istället "Du är vacker". En stor och rolig paus dominerar konversationen eftersom din vän väntar på det perfekta svaret, och du går hem och visar bara hur vacker du är. Du har ingen aning om hur man ska reagera. Du vill inte låta conceited, men inte mindre självsäker än du är. Du stämmer "ledsen" och rusar av - lämnar din vän i regnet. Är ditt förhållande dating? Nästa gång det här händer vet du hur man svarar på den ljuva men knepiga komplimangen.

              

Förfarande .

    

    1      Hur du inte ska svara  ,

    
   
 1.            1      "Jag är inte!" "När du säger" Jag är inte ", visar det bara människor som du saknar självkänsla eller du letar efter uppmärksamhet. Även om du tror att du är ful, så accepterar den här personen självklart inte så komplimangen. Protestera inte, annars säger han inte det igen.       
 2.  
 3.             2      "Vad är jag? " Om du säger "Vad är jag?" Då är det bara Fiske för komplimanger. Han gjorde dig en sak. Var inte girig. Han kommer att känna sig pressad för att svara på dig, tänka att du är förvånad, känner att du vill ha en ökning, och om han inte kan svara dig korrekt, är du skadad. Tro mig, säg inte det!        
 4.  
 5.             3      "Jag vet! " "Jag vet" är ett annat svagt svar. Du tackar honom inte alls och det visar honom hur självklart du är. Självkänsla är bra, men ingen tycker om självkänsla.        
 6.  
 7.             4      "Du är söt, men." "Du är söt" är bra att säga, men då "Jag är inte" för att fortsätta eller protestera eller fråga hur, eller till och med bara fortsätt, som komplimangen skulle aldrig ha gjorts är dålig. Han kommer inte känna sig värderad och är osannolikt att komplimangera dig igen.                  
 8.  
             

    2      Hur man svarar  ,

    
   
 1.             1      "Oooh, tror du? " Tror du det? " det är bra att säga. Det betyder inte att avvisa det och inte vara självklart. Så länge du fortsätter med något som "du ser inte så illa ut", "Jag älskar dig" eller "du är så söt", kommer han inte att känna sig pressad att svara på dig, och du tackar honom och ger honom en komplimang tillbaka. Det betyder att det är ok att säga "Tror du det?" eller "verkligen?"        
 2.  
 3.             2      rodna. Ibland lämnas de bästa sakerna osynliga.        
 4.  
             

Tips .

    
   
 • Kom ihåg att komplimera honom en gång.
 •  
 • Tack bara och ge honom ett komplimang som beskrivits ovan är bra.
 •  
 • Kom ihåg att vara tacksam.
 •  
             

Varningar .

    
   
 • Säg aldrig något som i introduktionen! Lyssna inte på självklart eller som om du inte hade tillräckligt med självkänsla!
 •  
             

Vad du behöver .

    
   
 • Modesty
 •  
 • Klocka
 •  
 • Röst
 •  
        
Relationer populär:
Led en relation med en läkare.

Kom väl med kvinnor.

Var försiktig med en korg till någon.

Ta reda på om exen fortfarande vill ha det.

Hantera ett kontorsförhållande.

Så här hittar du ut om en tjej är på dig.

Sluta skjuta människor bort.

Läser en person som en bok.

Lura en blyg kille ur reserven.

Glömde en kille som du inte kan ha.

Rädda ett brutet förhållande.

Rörande en tjej.

Hantera homofobi.

Så en tjej medger att hon gillar dig.

Få din förälskelse att kyssa dig.

Hantera en sarkastisk person.

Hitta en partner.

Var försiktig.

Var inte mainstream.

Återuppbyggnad av förtroende.

För att vinna en man över.

ako woman