Home \ relationer
 

Få någon att bli kär i dig.

 

Ibland träffar vi någon och vi vet bara: det är kärlek. Ibland ser vi inte de underbara egenskaperna hos människor runt oss, men inte vid första anblicken. Därför gör det inte ont för att lära sig en strategi som kan öka sannolikheten för att någon blir kär i dig. Tänk på att du inte kan tvinga någon att bli kär. Du kan bara försöka skapa rätt förutsättningar och vänta och se vad som händer.

              

Förfarande .

    

    1      Var älskvärd  ,

    
   
 1.            1      Ta hand om dig själv. Det yttre utseendet spelar en stor roll när det gäller att hitta någon som är attraktiv för dig. Andra människor kan snabbt se hur bra du ser efter din hälsa och utseende. Så det är klokt att investera lite tid och energi i dig själv om du vill att någon ska göra dig attraktiv. Om du släpper, kommer din förälskelse att komma ihåg det och förlora intresset för dig. 
    
  • För att du ska se ditt bästa ut, sporta, äta bra, ta hand om dig själv och ha på sig rena och smickrande kläder.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Gå ut och gör något. Om du bara går bort de flesta dagar, leta efter något som ger ditt liv mening och riktning. Starta en ny hobby, bli medlem i en sportsklubb eller ta en kurs. Om du föredrar att spendera tid ensam hemma, skriv då en bok om ett ämne som intresserar dig, gör konstnärligt arbete, till exempel keramik, teckning eller skulptur, eller delta aktivt i ett online-samhälle. 
    
  • Oavsett vad du väljer, borde det berika ditt liv. Det gör dig väldigt attraktiv när du är passionerad om något som snart kommer att märkas av andra.
  •  
  • Var stolt över vad du redan har uppnått och lita på dina förmågor. Självförtroende är något som många människor beundrar, så var tyst om saker du har gjort.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Var vänlig. Behandla andra så som du vill bli behandlad. Det låter ostlikt, men det är sanningen. Om du vill att andra ska behandla dig med välvilja och respekt, bör du göra detsamma. Människor blir lätt kär i någon som har en bra personlighet och är artig och vänlig mot andra.        
 6.  
 7.             4      Visa din fläck. Låt din partner se dina fördelar, men ge dem inte hemlighet om du inte alltid har dem. Om du är fit och friidrott idag, men brukade vara en mulesloth, berätta sedan om din omvandling. Genom att erkänna tidigare svagheter tillåter du andra att se din sanna personlighet och att uppskatta dig ännu mer.                  
 8.  
             

    2      Var beredd på känslomässiga hinder  ,

    
   
 1.   1      Verka inte som om det inte skulle störa dig. Många tycker det. Att låtsas att det inte stör dig i relationen eller du bryr dig inte om det är INTE HJÄLP och gör den andra personen känner som om han är en börda.     
 2.  
 3.             2      Var känslomässigt tillvägagångssätt. Förhållanden är svåra. Var säker på att du är redo för ett förhållande innan du insisterar på att någon blir kär i dig. Om du fortfarande lurar för mycket för ett tidigare förhållande, vill du helst gå ut med någon annan, eller helt enkelt inte vilja knyta dig hårt, gör det inte att någon blir kär i dig.        
 4.  
 5.             3      Var säker på att han eller hon är den ena eller den rätta personen. Lyssna på dig själv, hur dina känslor är för den andra personen. Älskar du honom eller henne? Du måste vara säker på att du verkligen är kär i de andra, och att det inte bara är starka och vänliga känslor. Skillnaden är inte alltid lätt att ta fram. Om du inte är säker på dina känslor börjar sakerna mycket långsamt. Om du är avsedd för varandra kommer känslor att utvecklas mellan dig.       
 6.  
 7.             4      Bli medveten om dina motiv. Tänk på varför du vill ha ett förhållande. Om du bara söker efter någon som älskar dig, så att du kan komma över trasig kärlek eller göra någon annan avundsjuk, är det en mycket dålig idé att använda en andras känslor för det. Det skulle vara väldigt orättvist och hänsynslöst mot det andra. Om du vill att någon ska bli kär i dig, för att du vill vara med honom länge och vill ha ett uppriktigt och uppriktigt förhållande, ta tag i honom!        
 8.  
 9.             5      Förstå vad dina mål är. Tänk noga på dina långsiktiga mål för detta förhållande. Om du knappt kan föreställa dig, eller ens föreställa dig, en gemensam framtid, då kommer det inte att göra dig bra om den andra blir kär i dig. Det skulle vara känslomässigt grymt mot varandra och för dig själv. I grund och botten finns det inget fel med icke-bindande dating. Om du vill tillbringa trevligt med någon, men du ser inte en bra framtid för dig båda, gör det inte till en seriös sak. Du behöver inte vara förälskad att älska någon.       
 10.  
 11.             6      Tro att det finns någon där ute för dig. Ibland utvecklar vi känslor för någon som tyvärr inte återger sig. Det händer och är helt normalt. Det är inte världens ände och det betyder inte att du aldrig kommer att hitta någon. Det finns ett otroligt stort antal människor på denna planet. Om en av dem inte kan återfå dina känslor, så bör du inse att det bara inte borde vara och att du aldrig skulle ha varit lycklig ändå. Innan du vet det, har du också hittat någon, och då kommer du att undra hur du tvivlade på det. 
    
  • Försök inte vara någon du är, för en annan person ska bli kär i dig. Den person du väljer att hamna med bör passa dig som du är.  
  •  
         
 12.  
             

    3      Bygg ett band  ,

    
   
 1.             1      Lär känna den andra personen bättre. Det första steget att bli kär i någon känner honom bättre och låter honom träffa dig. Det tar tid och ansträngning att känna någon riktigt bra, för att du inte bara behöver ställa rätt frågor, men måste också lyssna bra. 
    
  • Fråga din förälskelse, vad han ville bli som barn och vad hans planer för framtiden är idag. Så du får reda på vad som är viktigt för personen, vad de förväntar sig av livet och vad deras förhoppningar och drömmar är.
  •  
  • Fråga om gillar, ogillar, intressen, hobbyer och mål.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Dela andras passioner. Visa intresse för de saker som din förälskelse älskar och lär dig att uppskatta saker som gör honom eller henne lycklig. Gör inte bara ditt intresse, för det är alltför ofta sett igenom väldigt snabbt. I stället ser de andras intressen genom hans eller hennes ögon och förstår verkligen och delar passion. Detta ger dig något som kan koppla dig och kanske få dig på kärleksvägen.  
    
  • Om din förälskelse till exempel är en stor fan av en sport som du knappt eller ingenting vet, be dem att berätta mer eller ens lära dig. Om din förälskelse är galen om en viss genre, lyssna du på den här musiken och hitta åtminstone några sånger du gillar.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Behandla din förälskelse som en hjälte. Gör den andra som en hjälte när han är med dig. Låt läxan hjälpa dig (så att den andra personen kan känna sig klok), be om personlig rådgivning (så att den andra personen kan uppleva livet) och be om hjälp eller råd om ett ämne som är mycket viktigt för den andra personen (så att han kan hjälpa till) Expertkunskap kan lysa). Om du ber om hjälp att välja dina kläder eller fråga om den andra personen kan hjälpa dig att nå något på den övre hyllan, kommer han eller hon att känna sig användbar och kompetent.        
 6.  
 7.             4      Bygg tillit. Tillit är en av de viktigaste pelarna i ett fungerande, långt och lyckligt förhållande. Bygg tillit med din partner och visa honom med ord och gärningar som du litar på honom. Var helt säker på att den andra personen känner att du är lika trovärdig också.  
    
  • Om din partner tilldelar dig en hemlighet, behåll den själv. Om du får reda på honom som är pinsamt för honom, ignorerar du det helt enkelt och använder det inte för att irritera eller irritera din partner.
  •  
  • Innebär din partner i hemligheter och visa honom sidor som ingen annan vet. Låt dig vara sårbar för din partner och låta din partner trösta dig.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Var där för din partner i svåra tider. För att äkta kärlek ska utvecklas mellan två personer måste man stödja varandra. Faktum är att många människor går in i relationer eftersom de vill att någon ska stödja dem och lita på. Om du kan vara där för din partner och visa honom att du vill stödja honom under alla omständigheter, kan det få den andra personen att bli kär i dig.  
    
  • Ibland räcker det att helt enkelt lyssna på någon och krama honom. Sedan finns det situationer där lite mer praktiskt stöd behövs. Till exempel, om din partner har svårigheter i skolan, kan du behöva hjälpa honom eller henne att motivera honom eller henne.
  •  
         
 10.  
             

    4      Älska din partner  ,

    
   
 1.             1      Respektera din partner. Respekt är oerhört viktigt i ett kärleksfullt förhållande. Ge alltid din partner möjlighet att tala öppet och lyssna när han talar. Att respektera din partner betyder också att du aldrig får ge honom någon anledning att tro att du kan vara otrogen. Det är kul att flörta med andra, men om din partner fortsätter att se dig flirta vid varje tillfälle, behöver du inte bli förvånad om han så småningom ger dig passet.        
 2.  
 3.             2      Var en bra vän. Du bör behandla din partner med så mycket hänsyn och uppmärksamhet som en nära vän. Var alltid där för din partner och vara osjälvisk i dina handlingar. Var en bra vän för din partner så att han är glad och gör det inte för att du förväntar dig något i gengäld.       
 4.  
 5.             3      Kom ihåg, du är fortfarande två separata människor, med all din kärlek. Ingen vill känna sig fast i ett förhållande. Därför är många människor, även i relationer, alltid kvar på avstånd. Men om du ger din partner friheten att göra saker han älskar, då kommer han att må bra om att älska dig. Respektera din partners oberoende Försök aldrig ändra någon och aldrig invadera sin integritet. Din partner har rätt till hemligheter som bara hör hemma till honom.        
 6.  
 7.             4      Ta din partner som han är. Prissätter sina goda egenskaper och accepterar de saker som irriterar dig. Försök aldrig göra någon förändring för dig.  
    
  • Du bör till exempel inte prata din partner i hans kost eller personliga stil. Om du gör ett välvilligt förslag och din partner avvisar det, respektera beslutet och starta inte ämnet igen.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Respektera andras behov av utrymme och tid för dig själv. Det är viktigt för er båda att du kan vara ensam då och då och ha vila, så tryck aldrig på varandra för att ge upp den platsen för varandra att spendera mer tid tillsammans. Också respektera den andra personens utrymme. Dröm inte om att ändra din partners rum eller snooping runt i dina personliga tillhörigheter.  
    
  • Gör något ensam eller med gamla vänner ett par gånger i veckan. Tvinga inte din partner att spendera varje minut i sin tid med dig, eller du kommer att ta andan.
  •  
         
 10.  
             

    5      Fortsätt att älska  ,

    
   
 1.             1      Gissa din bättre hälft. Ta aldrig en person som älskar dig för givet. Om någon blir kär i dig, måste du göra något för att hålla fast vid den kärleken. Och det bästa du kan göra är alltid att vara tacksam för den här personen och aldrig ta dem för givet. Visa personen varje dag hur mycket du uppskattar dem.  
    
  • Det börjar med mycket små saker. Säg tack om den andra gör något bra för dig. Se till att detta tack låter uppriktigt och tydligt relaterat till en viss sak. Till exempel: "Tack för att du tar bort disken och gör mig kaffe i morse! Det sörjer mig verkligen hela dagen! Jag uppskattar verkligen det. "
  •  
         
 2.  
 3.             2      Medvetet spenderar tid tillsammans. Du är kär, och ditt förhållande kan tyckas vara stabilt och oförstörbart för tillfället, men det betyder inte att du kan luta dig tillbaka nu. Fortsätt tillsammans, gör små gåvor och arbeta med ditt förhållande. Så du visar att du är viktig för varandra och du vill upprätthålla relationen.  
    
  • Det viktiga är att du säger varje dag "Jag älskar dig".
  •  
         
 4.  
 5.             3      Håll ditt förhållande spännande och spännande. Faller inte i vardagliga rutiner. Rutin kan vara roligt, avkopplande och hemtrevligt, men nu och då måste du bryta ut och prova något nytt och spännande tillsammans. Så du visar varandra att det fortfarande finns saker i ditt förhållande som du kan glädjas åt, och att dina liv inte stagnerar omedelbart eftersom du inte längre måste erövra varandra. Kanske på det här sättet kan du återuppleva magiken i din första förälskelse.  
    
  • Kombinera fina saker som fallskärm eller bergsklättring. Gå till danslektioner eller en teckningskurs.
  •  
  • Lär dig något, till exempel möbelsnickerier, vad du kan göra för att bygga upp ditt gemensamma liv tillsammans.
  •  
  • Gör en matchnatt tillsammans. På det här sättet kan du ha kul tillsammans och ibland även tävla.
  •  
         
 6.  
             

    6      Starta en romantik  ,

    
   
 1.             1      Hitta någon precis rätt för dig. Om du hittar rätt person kommer du att bli kär och bli älskad, och det kommer att förbli så länge. Denna speciella person behöver vara redo för ett stabilt förhållande som kan hantera känslomässig stress i ett förhållande och helt enkelt passar dig. Om någon inte uppfyller dessa kriterier slösar du bort din tid och riskerar att bli skadad.  
    
  • Tänk på om de passar ihop: Gillar du samma saker? Har du liknande mål i livet? Människor som arbetar bra tillsammans tenderar att likna på många områden, till exempel deras livsprioriteter och hur de hanterar problem och drama.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Gör ett datum. Tala inte om busken, fråga bara din förälskelse för ett datum. Föreslå ett specifikt företag som kan göra dig båda roligt och erkänna ärför varför du vill träffa honom eller henne. Om du helt enkelt tar situationen aktivt i handen visar du självförtroende, vilket i sin tur är väldigt attraktivt för andra.  
    Till exempel, berätta för din förälskelse: "Jag skulle gärna vilja gå till zoo i helgen, och jag skulle gärna vara mitt datum!"  
         
 4.  
 5.             3      Var en bra dag själv. Från ditt allra första möte borde du visa att det är kul att spendera tid med dig. Redan före ditt första datum, ordna "slumpmässiga" situationer där du spenderar tid tillsammans för att visa hur bra du är. 
    
  • Kom upp med saker för dina datum som du både tycker om. Om du inte känner varandra väl, borde det vara något som ger dig både ett samtal, som en film. Om du redan känner varandra väl kan du prova något nytt och ovanligt tillsammans. Så kanske den andra kan se dig i ett helt nytt ljus.
  •  
  • Vad sägs om ett riktigt spännande datum? Titta på en actionfilm i 3D eller besök en temapark tillsammans. Sådana aktiviteter har visat sig positivt påverka den ömsesidiga attraktionen mellan två personer.  
  •  
         
 6.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Relationer populär:
Planera ett perfekt datum.

Var en bra gäst.

Var romantisk med din vän.

Gör en man känner sig älskad.

Slå på en pojke via SMS.

Behave charmigt.

Att vara sexig nära din vän.

Bli populär i skolan.

Vara vänner med någon som är suicidal.

Behave när din vän berättar att du är vacker.

Hitta en bra man.

Berätta för en man att han skadade dig.

Att bygga förtroende i ett långdistansförhållande.

Hantera mindre intelligenta människor korrekt.

Behave när din vän berättar att du är vacker.

Ha kul med mina tjejvänner.

Hantering av äktenskapskonflikter.

Låt en tjej rodna.

Ändra en kvinnas åsikt om dig.

Starta en konversation med drömmen.

Skriv ett brev till din bästa vän.

ako woman