Home \ relationer
 

Underhålla ett förhållande.

 

Goda relationer är inte lätta, de kräver arbete. Men som alla i ett bra förhållande kommer att berätta för dig är arbetet värt det. Fortsätt läsa för att ta reda på vad du kan göra för att vårda, växa och vårda ett långsiktigt förhållande.

              

Förfarande .

    

    1      Älska din partner som han är  ,

    
   
 1.            1      Försök inte ändra din partner. Acceptera att du bara kan ändra dig själv, inte din partner. Detta är kanske det svåraste men också den viktigaste principen i ett förhållande. Du måste acceptera det faktum att din partner aldrig kan förändras - och det måste vara bra för dig. Allt annat är en garanti för frustration från din sida och utlänning från din partner. 
    
  • Du kan hjälpa din partner att göra positiva förändringar i hans liv. Men du bör aldrig försöka ändra det fundamentalt - eller behöver det.
  •  
  • Om du inte kan acceptera din partner som han är, måste du antingen ange gränser så att du inte kommer att bli skadad, eller lämna förhållandet helt och hållet.
  •  
  • Förstå att män och kvinnor är annorlunda. Eller förstå i detta avseende att olika män och olika kvinnor är olika. Ställ inte din partner några krav på ett gammalt eller idealiskt förhållande.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Kontrollera inte din partner. Vi vet alla att våld inte är ett acceptabelt sätt att kontrollera en partner. Men vet att användningen av skuld eller skam är lika skadlig. Att övertyga partnern till ett dåligt samvete eller att skämma honom för att kontrollera honom är emotionellt missbruk. Försök inte att kontrollera din partner. Detta är en förlängning av "Försök inte ändra din partner" från steg 1. 
    
  • Om du inte kan hantera kompromisser, lämna förhållandet, försök inte kontrollera eller ändra din partner för att den ska fungera.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Stötta sina intressen. Du behöver inte dela med dig av dina partner. Men du bör lyssna på din partner när han talar om hans intressen, och ge honom tid och utrymme för att driva sina intressen utan att ha ett skyldigt samvete.       
 6.  
 7.             4      Förlora inte din partners känslor. Medan inte alla känslor är önskvärda (som ilska, vrede eller frustration) är de alla normala. Om din partner är arg på någonting, kritisera inte honom för det - ingenting kan göras om det. Vad människor ansvarar för är hur de uttrycker sina känslor. Ilska kan vara konstruktiv eller destruktiv. Du kan med rätta kritisera hur känslor uttrycks och be att de delas på ett konstruktivt sätt, men kritisera inte känslan. Kritiserande känslor kan göra din partner känner sig skyldig, defensiv och känslomässigt förtryckt. 
    
  • Ett destruktivt uttryck för ilska skriker och kastar saker. Ett konstruktivt uttryck för ilska talar om sina känslor och kommer till en slutsats.
  •  
  • Exempel: Säg inte "Var inte arg" eller "Du ska inte vara arg". Om du säger att din partner inte känner något, kommer det att vara meningslöst och hindra ytterligare kommunikation. Din partner kan inte hjälpa till att han är arg. I stället säger, "Jag förstår att du är arg, kan du berätta varför?" Samarbeta i dialog för att komma till ondets rot och komma till en ömsesidigt överenskommen lösning.
  •  
                   
 8.  
             

    2      Var en bra lyssnare  ,

    
   
 1.             1      Lyssna. Njut inte bara huvudet och säg "ah ha", men lyssna aktivt. Vid aktivt lyssnande måste du ställa frågor och skriva om viktiga punkter för att visa att du är inblandad och intresserad. Du har aldrig lärt dig om din partner och han bryr sig inte om dig och lärandet börjar med bra lyssnande. En bra och djup relation kräver livslång vård och ansträngning, men det lönar sig för stöd, säkerhet och kärlek till någon som verkligen känner dig.       
 2.  
 3.             2      Respektera varandra. Lyssna när din partner talar. Respektera din partners åsikter genom att uttrycka dig helt, även om du inte håller med om det. Ta dig tid att verkligen förstå din partners åsikter genom att ställa frågor och försöka omformulera vad han berättar för dig.       
 4.  
 5.             3      Kom till roten till allt ont. Försök inte bara att maskera symptomen, men ta dig tid att utforska och förstå vad orsaken till problemet är och fixa det om din partner eller du är olycklig. 
    
  • Om din fru Om du är arg att du har spenderat för mycket tid med pojkarna och inte vill gå ut, kan du behandla symtomen och bara inte träffa pojkarna längre. Men det här är inte en hälsosam, långsiktig lösning. Istället bör du undersöka de många anledningarna till att hon inte tycker om att vara med pojkarna. Ställ frågor och lyssna på dem utan att fördöma dem för att få sina känslor till ljus. Kanske får du reda på det:  
     
   • A) Hon är avundsjuk på andra kvinnor i staplarna du går till med pojkarna. Lösning: Ändra mötesplatsen eller bjud in dem att sluta och se till att inget är fel.
   •  
   • B) Hon tycker att du inte vill tillbringa tid med henne och inte tycker om henne. Lösning: Ta med regelbunden kvalitetstid med henne och försäkra henne om att du tycker om hennes företag också.
   •  
   • C) Hon tycker att ditt möte med killarna är orättvist skadligt för henne. Detta gäller särskilt om du har barn, för det betyder att hon måste ta hand om barnen ensam när du är ute. Lösning: Bjud henne att hon också kan ha en kväll med sina tjejer. Och se till att du inte står bakom i hushållssysslor när du går ut.
   •  
    
  •  
         
 6.  
             

    3      Var snäll  ,

    
   
 1.             1      Ilska är slöseri med tid. Ditt mål i ett förhållande är att ansluta och arbeta igenom problemen tillsammans. Om du är arg kan du ha en känsla av självrättighet, men det hjälper inte på något sätt att utveckla ett förhållande till en lösning. Släpp din vrede, även om du är "rätt".       
 2.  
 3.             2      Quarrels rättvis. Det finns oenigheter i varje relation. Det är normalt. Men hur man hanterar dessa meningsskiljaktigheter tyder på förhållandet mellan hälsan och relationen. Ojämnheter är inte dags att diskutera eventuella rättegångar som någonsin har kommit upp. Skillnader är inte heller dags att "sluta" med din partner genom att skada honom emotionellt. Ojämnheter är en tid att diskutera dina olika åsikter när de relaterar till problemet och för att arbeta för en gemensam lösning.       
 4.  
 5.             3      Gör ansträngningar för att etablera fysisk kontakt. I ett tidigt skede av ett förhållande är det naturligt och regelbundet att uttrycka din kärlek. Du kan inte vänta med att hålla händerna, stjäla en kyss från den andra eller mer. Men efter några år eller årtionden avkyler även det hetaste förhållandet vanligtvis. Hållande händer, massera ryggen och kyssa är inte lätt, speciellt om du har barn. Ta tid för dessa saker. Sträva efter att medvetet dagligen skapa en kärleksfull fysisk kontakt med partnern.       
 6.  
 7.             4      Säg tack. Uttryck din uppskattning för din partner varje dag. Även om din partner bidrar med "hans del" är det fortfarande viktigt att tacka honom. Om din man tvättar disken, säg "Tack för att du tvättar disken". När din fru lägger barnen till sängs, säg, "Tack för att du tagit över barnen idag." Det kan verka dumt, men de här lilla nicetierna gör mycket för din partner. Och den känslan av uppskattning kan avvärja ånger eller ilska som kommer från att känna sig oförskämd.       
 8.  
 9.             5      Säg "tack". Fråga inte något från din partner. Fråga vänlig, även om det är något du förväntar dig av honom. Istället för att säga "Få barnens juice", men hellre säga "Vill du snälla få barnens juice?". Att säga "snälla" gör en begäran en tjänst och hjälper till att skapa ett respektfullt, samarbetsförhållande.       
 10.  
                
Relationer populär:
Känner igen om du gillar en tjej.

Slå in en tjej.

Hantera omöjliga människor korrekt.

Subtly flirta.

Hitta en bästa vän.

Kommunicera bättre i ett förhållande.

Håll en ramman vid polen.

Ta över en otrogen vän.

Uppmuntra någon med textmeddelanden.

Så gillar pojken i skolan dig.

Hantera emotionellt missbruk.

Förbered dig för en kärleks död.

Behandla en anställd med narkotikaproblem.

Var en feminist.

Skydda dig mot mobbarna.

Vet när ditt förhållande är över.

Var populär.

Släpp en man försiktigt.

Var en bra ledare.

Hantera vanliga människor korrekt.

Som en pojke vara bra med en tjej.

ako woman