Home \ relationer
 

Ta reda på om någon gillar dig.

 

Du tycker att någon tycker om dig, men du vill vara säker? Ibland kan det vara mycket svårt att ta reda på det utan att den person som berättar dig direkt. Men det finns sätt där du bättre kan mäta sannolikheten för att någon har en förälskelse på dig. I den här artikeln får du tips för det.

              

Förfarande .

    

    1      Stillbilder  ,

    
   
 1.            1      Känn tecknen på att någon är intresserad av dig. Om en person gillar dig kan du märka att hon stirrar på dig, ler på dig eller försöker få ögonkontakt med dig. Om någon är på dig, kommer han eller hon troligen att hitta ursäkter att röra dig så ofta som möjligt. Om personen är blyg, kommer de att visa sin kärlek genom att avsiktligt undvika dig. Men om hon är mer självsäker och direkt, kommer hon att visa sin kärlek genom att ägna mer uppmärksamhet åt dig.        
 2.  
 3.             2      Ta en titt då och då under klassen. Om dina ögon möts oftare är detta ett gott tecken. Står personen upp till ögonen i några sekunder? Ser hon blyg? Ler hon på dig? Alla dessa är tecken på att hon tycker om dig.  
    
  • Försök läsa i personens ögon. Om hon gillar dig och stirrar på dig i klassen, så förmodligen inte med en tom look i ögonen. Försök att se till att personen verkligen kontrollerar dig eller bara stirrar ut i rymden.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Se till att personen skrattar mycket. Om någon skrattar åt dina skämt, även om de inte är så roliga, det är en indikation på att han eller hon är på dig. Det behöver inte innebära att personen har fallit huvudet över klackar som är kär i dig, men det är en indikation på någon form av attraktion.        
 6.  
 7.             4      Var uppmärksam på hur personen uppträder i din närvaro. Om någon gillar dig, kommer du också att märka små förändringar i hans eller hennes uppfattning. Personen kommer omedelbart att märka när du går in i ett rum och hon kommer att göra allt för att få ett bra intryck på dig. Hon kommer förmodligen att springa händerna genom håret, stampa eller försöka vara speciellt roligt. Personen kommer att skratta mycket eller göra en extra insats för att vara trevligt för dig. 
    
  • Om personen reser med vänner, ignorerar hon dig eller bjuder dig att umgås med henne och hennes vänner? Om hon bara släpper ner dig är hon nog inte på dig. Men om hon bjuder in dig i rundan, kommer hon troligen att hitta dig intressant - och kanske till och med på dig.
  •  
  • Om hennes vänner skrattar och viskar när du passerar dem, är chansen att personen är på dig. Om han och hans vänner plötsligt blir tysta, om du skickar dem vidare, kanske för att de pratade om dig!
  •  
         
 8.  
 9.             5      Dra inte snabba slutsatser. Om du fångar en person en eller två gånger stirrar på dig, borde du inte omedelbart anta att de "gillar" dig. Om du bedömer för hastigt, är du bara utsatt för besvikelse. Du kan bara vara säker om du hör det direkt från källan: så om personen berättar dig direkt att hon gillar dig. Du kan använda dina observationer som ett verktyg för att mäta situationen, men bara till viss del.                 
 10.  
             

    2      Probe situationen  ,

    
   
 1.             1      Flörta med personen och se deras reaktioner. Om personen flirar med dig i gengäld är chansen att de är intresserade av dig. Om hon bara nickar och inte utarbetar, kanske hon inte riktigt betalar dig hennes fulla uppmärksamhet - eller hon är rädd för att säga fel sak. Om hon blir väldigt nervös och rastlös kan hon verkligen vara upptagen och orolig för att du kan ge henne en korg, men kan också leta efter ett sätt att försiktigt ge dig en korg. Lita på din tarmkänsla! Det kan ibland vara svårt att bedöma, men din första intuition borde peka dig i rätt riktning.  
    
  • Kom ihåg, vissa människor gillar bara att flörta naturligt. Så flirta med en sådan person betyder inte nödvändigtvis att de gillar dig på det här sättet - det kan bara signalera en viss attraktion eller att han / hon är speciellt extroverted.
  •  
  • Försök att röra personen tillfälligt och var uppmärksam på deras reaktion. Sätt handen på armen eller axeln när du pratar med personen och sitta så nära henne som dina lår och axlar berör. Om personen svarar positivt på din beröring kan det vara ett gott tecken.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Stäng vänskap. Många starka relationer har börjat som enkla vänskap. Om du gör vänner med personen kommer du lära känna dem och de kommer att känna dig bättre. Om du båda passar ihop, kommer du snart att njuta av varandra. Det kan också bidra till att personen känner sig mer bekväm runt dig. 
    
  • Gå till exempel med en grupp vänner och bjuda personen att gå med. Om du är omgiven av människor du gillar är allt väldigt trevligare.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gör insiderskämt med honom. Du behöver inte tvinga det, men var beredd om det gäller det. En eller två dagar senare, fixa det inre skämt och ta reda på om han / hon kommer ihåg det. Detta kan vara ett bra sätt att ta reda på hur viktigt personen är för din interaktion.       
 6.  
 7.             4      Se om han eller hon lyssnar på dig. Det kan signalera kärlek om personen lyssnar på dig vördnadsfullt när du pratar om dig själv. Han / hon kan också fråga dig frågor om ditt liv. När du lär dig varandra bättre över tiden kan du också hitta dig själv om att tala om personliga attityder och erfarenheter som du inte annars skulle associera med någon så snabbt. Om han / hon lyssnar på dig och kommer ihåg detaljerna timmar eller dagar senare, är chansen att han kommer att gilla dig.  
    
  • Återigen, även med den här metoden kan du inte vara säker på om någon gillar dig. Men det kan vara en bra indikator.
  •  
  • Försök att berätta för en särskilt lång historia och var uppmärksam på om personen lyssnar på dig - men gör inte en tråkig saga ut ur den. Om han / hon hänger sig på var och en av dina ord kommer han / hon förmodligen att hitta dig intressant.
  •  
         
 8.  
             

    3      Var direkt  ,

    
   
 1.             1      Fråga personen för deras telefonnummer. Gör det självklart. Om du föredrar att ta det lugnt, ta din smartphone och text personen. Fråga förresten i samtalet, "Hej, [namnet på personen], vad är ditt telefonnummer?" Det bästa sättet att fråga om en anledning: arrangemang för studiegruppen, till exempel eller samordning av en fest. Om personen är mer än villig att ge dig sitt nummer betyder det inte nödvändigtvis att de är mer än bara platoniska om dig - men det tyder på att han / hon är bekväm med nya kommunikationsmöjligheter öppen. 
    
  • Fråga inte en tredje person för telefonnummeret till din förälskelse. Om du vill göra det ska du vara direkt och fråga personen personligen.
  •  
  • Var försiktig när personen frågar ditt nummer eller ger dig sina utan att du behöver fråga dem. Dessa steg kan innebära att personen är på dig. Se det som en inbjudan att skriva till personen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Prata med personen utanför skolan. Lägg till personen som vän på Facebook, Snapchat, Instagram eller något annat socialt nätverk. Skriv hennes meddelanden när du har sitt nummer. Börja med något enkelt: fråga om läxa om du inte vill vara så enkel eller bara säga "Hej, hur mår du?" Men kom ihåg, det kommer att känna dig mycket mer naturligt för dig både när du pratar personligen har.       
 4.  
 5.             3      Bjud in personen till ett datum. Om du är relativt säker på att personen gillar dig, fråga dem om ett datum. Bjud in dem till en filmkväll, en konsert eller en promenad i parken. Håll dig lugn och säker och försök att vara helt naturlig. 
    
  • Se till att du har en viss dag, händelse eller plan i åtanke innan du bjuder in personen. Undvik att fråga om personen vill "gå ut med dig". Att gå ut innebär att gå till vissa platser tillsammans och genomföra vissa planer.
  •  
  • Om personen ger dig en korg, försök att se den i rätt ljus. Som sagt säger "andra mödrar har vackra döttrar" och att springa efter någon som helt enkelt inte gillar dig är vanligtvis inte värt det. Kanske har personen avvisat dig av andra orsaker: kanske kan han / hon inte gå ut ännu, eller han / hon tror inte att du är riktigt seriös.
  •  
         
 6.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Relationer populär:
Håll goda relationer.

Ta reda på förhållandet mellan din förälskelse.

Fråga en tjej om hon vill vara din flickvän.

Gör en tjej le.

Ta reda på om en vän är gay.

Tänk på att din ex är bra efter uppbrytningen.

Vet om du har hittat din valda.

Undvik någon.

Jag älskar att uttrycka dig på olika sätt.

Ha en konversation med din vän.

Styr en narcissist.

Ha ett religiöst förhållande.

Respektera äldre människor.

Fråga någon till en tjänst.

Var singel.

Få en pojke att kyssa dig.

Ta över ett förhållande på mindre än en vecka.

Som en tjej, gör en pojke förlåt dig.

Gör ett dåligt första intryck.

Ta reda på om en man är på dig.

Hitta någon.

ako woman