Home \ relationer
 

Gör en skorpionkvinna bli kär i dig.

 

Den kvinnliga skorpionen är efter påverkan av planetpositionen och andra astrologiska element en av de mest kraftfulla tecknen på stjärnzonen. Att woo henne måste du visa henne att du är disciplinerad, avgörande, framåtriktad och passionerad. Vi täcker här hur du gör det, så du kommer att vinna dem över på lång sikt.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Titta in i en kvinnlig scorpion när du pratar om dina känslor och avsikter, eller bara när du pratar med henne. Hon kommer att ha en piercing look. Lätta handen är bra. Skjut en hårsträng bakom hennes öra, håll hennes hand, sitta bredvid henne, viska i örat. Håll dig nära.       
 2.  
 3.             2      Planera, stärka och bekräfta din framtid med denna starka signal. Hon älskar det när hon vet att du bryr dig om henne, står bakom henne, håller henne och skyddar henne, och att hon kan vara dominerande samtidigt.        
 4.  
 5.             3      Säg något sött och positivt och hon kommer att älska dig för det. Skorpionkvinnor älskar komplimanger när de är i sin bästa form och även när de inte är. Se till att du menar det ERNST.        
 6.  
 7.             4      Visa genom dina handlingar att du har egenskaper för att locka kvinnliga scorpions. Skorpionkvinnor gillar disciplin, lydnad, ordning, renhet, engagemang, entusiasm och självförtroende. Låt henne veta att du är i stånd till intensiva känslor. Skorpionkvinnor lever av känslor, även om de inte visar dem genast. Mest sannolikt är skorpionkvinnan du är intresserad av, en person som är emotionell - men på ett starkt sätt. En person som är i stånd till intensitet och passion.        
 8.  
 9.             5      Förstå att materiella saker kan eller inte är viktiga för detta tecken. Medan de älskar pengar och makt, välkomnar de också äkta kärlek, känslor, romantik, ärlighet, passion, allvar, vänskap, hängivenhet och inte minst sexuell intensitet.                  
 10.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Relationer populär:
Hitta en imaginär vän.

Närmar sig varandra på ett besök på bio.

Hantera konflikter i ett förhållande.

Be om ursäkt.

Slå på en pojke via SMS.

Äldre kvinnor datum.

Hantera homofober.

Kyssar en främling.

Som en flicka flirta med en tjej.

Erkänn när en tjej inte återger dina känslor.

Lär känna din vän bättre.

Återställ förtroende.

Flörta med din vän.

Hantera besvikelser i interpersonella relationer.

Behaga rätt efter en uppbrott.

Hitta vänner.

Adressering främlingar.

Flörta med din älskade.

Var sexig men snygg.

Hantera stress i relationer.

Rörande en pojke.

ako woman