Home \ relationer
 

Hitta den rätta.

 

Dricker, fest hjälte, hemligt drogmissbrukare, fuskare. Du känner dem alla: männen du daterar. Men vill du äntligen träffa andra män? Med rätt inställning till förhållande och karaktär, liksom några enkla tips om hur man beter sig korrekt och hur man hittar den perfekta killen, kan wikiHow hjälpa dig att hitta din Mister Right. Börja med steg 1!

              

Förfarande .

    

  Del 1      Hitta rätt platser  ,

    
   
 1.            1      Du måste hitta honom själv, så vänta inte på honom. Det viktiga är att du inte bara sitter och hoppas att han hittar dig en dag. Du måste gå ut och hitta honom själv. Även Cinderella gick till en boll för att se hennes drömman, eller hur?       
 2.  
 3.             2      Du borde ta reda på vilken typ av man du letar efter (framtida läkare, framgångsrik affärsman, äventyrare, hipster med konstnärlig sträng, etc. ) och sedan stanna i din lunchpaus eller kaffe på platsen exakt var Män går runt. Naturligtvis betyder det också att du inte ska vara rädd för att prata med främlingar!        
 4.  
 5.             3      Du kan delta i olika kurser och lektioner. Du bör självklart välja ett ämne som intresserar dig också, men du kommer att hitta det lättare att träffa män när du registrerar dig i en kurs som är speciellt intressant för män. Kurser på företag, investeringar och andra färdigheter är ofta populära bland männen. Om du är intresserad av andra aktiviteter kan du kolla in sportklasser, ligor eller andra hobbyer på ditt universitet eller lokalsamhälle som mestadels är män.        
 6.  
 7.             4      Du bör också överväga internet. Många kvinnor hittar nu sin man via internet och det betyder inte att det är ett äckligt sätt att hitta sin själsfrände. Det finns många gratis webbplatser på internet där du kan träffa personer som matchar din profil. Du kan också registrera dig för betalda tjänster som erbjuder ännu mer extrafunktioner.        
 8.  
 9.             5      Du kan också delta i många möten och konferenser. Särskilt på dessa ställen möter du förmodligen många ensamstående män. Men du bör först informera dig lite om ämnet, så att du har ett ämne av konversation.  
    
  • Du vill nog inte ha en nörd som en själsfrände, men kanske har du fel. Speciellt freaks och vid första anblicken tråkiga nördar älskar vanligtvis ärlig och lojal. Ge dem en chans!
  •  
         
 10.  
 11.             6      Du kan bara fråga dina vänner. Det bästa sättet att hitta din Mister Right är att fråga dina vänner. Du behöver inte skämmas, för de flesta par lär känna varandra genom vänner och vänner älskar att se sina vänner lyckliga! De kommer inte att oroa sig, tvärtom kommer de troligen fortfarande att njuta av det, eftersom de kan hjälpa dig att hitta din lycka. Berätta bara för dina vänner att du är trött på att alltid leta efter din drömman och fråga dem om de känner någon som passar dig. På så sätt möter du många män som du aldrig skulle ha träffat annars.  
    
  • Om dina vänner bara vill koppla dig till dåliga män, bör du tänka på din vänskap en gång. Egentligen har bra människor bara kontakt med bra människor och om dina vänner medvetet vill ansluta dig till en absolut förlorare eller någon som är värre då är något fel med dem.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Ta en titt på ditt jobb. Visste du att 20% av alla gifta par lär känna varandra på jobbet? Om du inte har tittat runt, borde du våga. När du träffar någon på jobbet, är några frågor redan besvarade. Någon som arbetar hårt och behandlar sin personal bra kan vara en bra partner.                  
 14.  
             

  Del 2      Rätt Approach  ,

    
   
 1.             1      Var uppmärksam på vad som är viktigt för honom. Din herr Rätt bör vara det viktigaste, vilket är viktigast för dig. Han borde betona att du är glad och inte vad hans anställda, vänner och familj tycker om honom. Om han är rädd att han inte kommer att få dig att se så maskulin eller cool, då är han inte rätt person. Du borde också dela samma åsikter om arbete, ekonomi, utbildning, karaktär etc.  
    
  • Något annat är viktigt för varje människa, så du kan inte säga vad som är viktigast för dig. Allt som händer är att du har samma åsikter.
  •  
  • Tänk alltid på att du inte borde fråga honom mer än du själv frågar.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Se hur han pratar med dig och om dig. Om han introducerar dig till andra människor presenterar han dig inte som sin flickvän? Vill han fortfarande inte presentera sig för sina föräldrar, även om du har sett varandra en stund nu? Det här är dåliga tecken. Också uppmärksamma hur han pratar med dig. Han förolämpar dig och gör dig ledsen? Då är han definitivt inte rätt person eftersom han inte skulle säga det till dig.  
    
  • Ibland kommer din man att kritisera dig mycket. Det kan vara bra, men också dåligt, beroende på hur han säger det. Om han verkligen är orolig för dig och vill hjälpa dig, kommer han aldrig att trycka på dig eller ge dig ett ultimatum. Han kommer att ta hand om dina känslor och stödja dig så mycket som möjligt.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Det är också viktigt att din man är mogen för dig. Precis som människornas prioriteringar skiljer sig, gör också nivåerna av mognad. Du borde bara ta reda på vad som är okej med dig. Om du vill ha någon som fortfarande är mycket lekfull och sorglös i världen, så är det bra. Men om du behöver någon som växer upp, förtjänar du någon som beter sig så. Du borde inte bara uttrycka det på så sätt kommer pojkar förmodligen alltid att vara pojkar. Om du känner att du bara måste ta hand om honom hela tiden, kommer din relation inte att hålla länge.        
 6.  
 7.             4      Du bör känna dig fri när du reser med honom. Du borde inte känna sig skyldig i att pröva nya saker eller upptäcka världen. Världen borde vara öppen för dig. Han borde uppmuntra dig och inte hålla dig tillbaka. Om han skrämmer dig eller berättar vad som är okej och vad som inte är, är han definitivt inte den rätta.        
 8.  
 9.             5      Han måste vara ärlig, speciellt för dig. Förtroende är en av de viktigaste sakerna i ett förhållande, oavsett vilket förhållande. Han borde alltid vara ärlig med dig och med andra människor i hans liv. Han borde uppträda så ärligt att du inte behöver oroa dig för din framtid tillsammans.        
 10.  
 11.             6      En trogen man är allt. När han lurat på dig, kan förtroende aldrig återställas som det var förut. Det finns alltid möjlighet att han kommer att fuska på dig igen. Det är inte vad du vill ha. En sådan händelse gör ett helt lyckligt förhållande nästan omöjligt. När en man fuskar på dig är det ett tydligt tecken på att du förtjänar bättre och måste lämna honom.  
    
  • Om han verkligen älskade och respekterade dig, kunde han bara prata med dig istället för att lura dig. Du borde inte be om ursäkt som "Vi hade problem, men jag skulle vilja lösa dem tillsammans med dig" nu.
  •  
         
 12.  
             

  Del 3      Hur presenterar du dig själv  ,

    
   
 1.             1      Respektera honom och alla andra människor. Du vill imponera på din herre, så du måste visa honom att du kommer att bli hans framtid Mrs. Right. Det enklaste sättet att visa det för honom är att bevisa för honom att du är en bra person. Betala honom respekt, men också andra, det är mycket viktigt. Du kan lära dig mycket om ett människa genom att observera hur han behandlar andra människor, och om du behandlar trevliga människor behöver du inte vara snäll med det, det är ett gott tecken.        
 2.  
 3.             2      Du bör också respektera dig själv. Din drömman vill ha en kvinna som tycker väl om sig själv, så visa honom att du är nöjd med dig själv. Gör inte dig själv dålig, säg din åsikt, klä dig själv (inte för undergiven, inte för sublim, inte för avslöjande osv.), Var uppmärksam på en bra kroppshygien, en hälsosam kost och regelbundna fysiska aktiviteter.        
 4.  
 5.             3      Var dig själv. Din Mister Right är inte riktigt den rätta för att förändra sig helt för honom. Du måste vara sant mot dig själv, det är det viktigaste. Om han inte gillar dig som du är, är han heller inte värd det. Godkänn dig själv som du är och erkänner också dina misstag. Du bör aldrig försöka låtsas, för du kan inte stå på lång sikt och din relation är då inte lycklig.        
 6.  
 7.             4      Du borde göra vad du tycker om. En passionerad, entusiastisk person ser väldigt attraktiv ut. Gör allt du gillar, gå ut och prova nya saker. Din herr höger kommer att hitta denna entusiasm sexig.        
 8.  
 9.             5      Du ska kunna prata normalt och öppet. Män värdesätter en tydlig kommunikation i förhållandet, så visa dem att du är rätt person att tala öppet med dem. Detta är också viktigt, för då kan du lösa små problem innan de blir allvarliga, stora problem, vilket kan äventyra ditt förhållande.        
 10.  
 11.             6      Du får inte spela spel. Du vet hur det fungerar: du retar honom, han tycker du är intresserad och då avvisar du honom kallt. Du vet exakt när du ska ringa honom och hur mycket tid du måste ge honom, så vill han ha mer. Detta är väldigt manipulativt beteende och får dig inte på väg till Mr. Right. Var ärlig mot honom och visa honom att du verkligen menar det. Om han är en bra kille, behandlar han dig på samma sätt.        
 12.  
 13.             7      Du måste ta initiativet. Du borde inte vara rädd för att ta initiativ till att hitta och döma Herr Höger. Fråga bara honom. Du kan välja var du träffas. Du kan också erkänna hans ärliga känslor. Så han kommer att se att ditt förhållande är viktigare för dig och glömmer din blyghet helt och hållet.        
 14.  
             

  Del 4      Ytterligare tips  ,

    
   
 1.             1      Du kan hjälpa honom att älska dig. När du har blivit kär i honom vill du att han ska älska dig också, eller hur? Det är inte så svårt.        
 2.  
 3.             2      Du borde veta hur man lockar bra män. Ibland är det som att stavas och du lockar bara rogues, men de goda männen betalar dig ingen uppmärksamhet. Det kan vara relaterat till ditt beteende! Du borde byta lite och du får bättre män än du någonsin drömde om.        
 4.  
 5.             3      Din mästare bör vara medveten om dig. Ibland är allt du behöver är din uppmärksamhet. Kom ut ur skalet och presentera dig själv genom att följa några enkla knep och arbeta med dig själv.        
 6.  
 7.             4      Du måste lära dig att vinna det själv. Om du vill att han ska bli kär i dig permanent måste du göra en insats. Det betyder inte att det är omöjligt. Ibland behöver du bara rätt tips och den perfekta metoden och hjärtat av Mister Right är ditt.        
 8.  
            

Tips .

                  

Varningar .

      

<91112>         

Relationer populär:
Håll dig cool nära din förälskelse (för tjejer).

Förför en tvilling.

Använda olika värden i samarbetsprojekt.

Ovilja din man att ta hand om andra kvinnor.

En tjej känner sig vacker.

Vet om en tjej inte är intresserad av dig.

Bli av med honom om 10 dagar.

Fråga en tjej om hon vill umgås med dig.

Var där för din flickvän när hon inte mår bra.

Gör en man förälskad i dig.

En tjej går runt.

Vet om någon ljuger.

Sluta vara rasistisk.

Lämna en kvinna.

Svara på falska anklagelser.

Låt en manlig vän på ett trevligt sätt veta att du inte är romantiskt intresserad av honom.

Gå ut med en introvert.

Den första kyssen.

Återhämta kärlek i ditt liv efter att ha lurat på det.

Få någon att lämna dig ensam.

Planera ett bröllop på en snäv budget.

ako woman