Home \ semester
 

Var en bra Airbnb-värd.

 

Om du äger ett Airbnb-konto och har bokat din lägenhet där, kommer det inte vara länge innan du får övernattningsförfrågningar från andra medlemmar. När du har kommit överens om villkoren måste du förbereda ditt hem och dig för din gästs ankomst. En nådig värd garanterar att gästerna känner sig välkomna och har en underbar vistelse.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Förbered ditt hem  ,

    
   
 1.            1      Informera de personer du bor med. Om du inte är den enda som bor i ditt hem, är det mycket viktigt att du informerar dina rumskamrater om dina planer. Helst låt dem veta att du vill ställa in ditt hem på Airbnb. Under alla omständigheter berätta i alla fall att du förväntar dig gästerna på grund av din registrering hos Airbnb. Så det händer inte oväntat när din familj eller vänner med vilka du bor, när gästerna anländer. Det skulle vara ännu värre om dina gäster inte var välkomna.        
 2.  
 3.             2      Gör din lägenhet ren. En lägenhet är en spegel av ägaren, så om du har det glittrande får du ett bra första intryck. Se till att möblerna inte är dammiga, mattor och golv sugs, trasiga saker repareras och att allt som ser ut som sopor hamnar i soptunnan.       
 4.  
 5.             3      Uteslut personliga saker som inte är avsedda för användning. Var noga med att ta med personliga tillhörigheter som du verkligen vill att de inte berörs eller används av dina gäster till ditt (personliga) område eller till ett säkert ställe, som din egen. sätt i ett låst skåp eller säkert.                 
 6.  
             

  Del 2      Välkommen dina gäster  ,

    
   
 1.             1      Kompletta avtal som du har kommit överens om. Om du har kommit överens om att hämta dem på flygplatsen / hamnen / tågstationen, var du vid terminalen under alla omständigheter när dina gäster anländer. Plocka upp den på den överenskomna dagen vid den överenskomna tiden. De har en lång resa och är förmodligen ganska utmattad.       
 2.  
 3.             2      Vänligen förklara alla husregler. Kanske har du redan diskuterat detta innan båda parter har gått med på bokningen. Ändå tillåter dina gäster att ställa frågor och hjälper till att undvika missförstånd när du personligen förklarar deras gör och inte gör dem.       
 4.  
 5.             3      Ta hand om dina behov. Eftersom dina gäster betalar kunder, se till att deras behov uppfylls som lovat. Naturligtvis bör toalett- och personliga hygienprodukter vara tillgängliga i tillräcklig mängd. 
    
  • Om bokningen inkluderar måltider, fråga dina gäster i förväg om de har särskilda lokala rätter i åtanke. Om du frågar det, fråga henne om matallergier, om någon. En del av att ta hand om dina gäster är också att se till att du följer villkoren för bokningen.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Var så artig och lyhörd som du kan. Gör bara ditt bästa. Bara för att du inte kör ett hotell betyder inte att du inte kan vara en bra värd. Små uppmärksamhet för dina gäster och få dem att känna sig hemma kan också vara mycket givande för dig. 
    
  • Om dina gäster beter sig på ett sätt som du finner oförskämd eller gränsöverskridande, tala dessa saker konfidentiellt. Håll alltid lugnet och kom ihåg att det mycket väl bara skulle vara en fråga om kultur. Om du inte ger problem, kommer detta att bidra till en bra vistelse för både dina gäster och dig som värd.
  •  
         
 8.  
             

Tips .

                  

Källor .

      

<91112>         

Semester populär:
Planera en vägresa.

Hitta festivaler och evenemang i New York.

Sova i planet.

Läs en karta.

Planera din semester och vandra genom naturen med din ryggsäck.

Planera en vägresa.

Förhindra rörelsesjukdom.

Gör ett vattenfilter.

Smidigt komma igenom säkerhetspunkten vid flygplatsen.

Se bra på ditt passfoto.

Hitta festivaler och evenemang i New York.

Skriv en recension om ett hotell.

Rulla upp kläderna för att packa.

Undvik att bli attackerad på gatan.

Överlev en vulkanutbrott.

Resa genom Europa.

Boka ett flyg.

Flyga förgäves.

Körtursturism.

Tippa en taxichaufför.

Förbered dig på en strandresa.

ako woman