Home \ semester
 

Boka billiga flyg.

 

Priserna på flygningar varierar inte bara från flygbolag till flygbolag, men är också föremål för stora fluktuationer från en dag till nästa. Var och när du köper en biljett bestämmer också priset du äntligen betalar. Ibland fluktuerar flygpriserna så mycket att vissa människor hävdar att det inte finns några platser på planet som kostar samma, om inte de har bokats tillsammans av samma person. Spara pengar vid bokning och gör det rätt.

                

Förfarande .

    
   
 1.   1      Leta efter erbjudanden på internet. Några erbjuds via auktionssidor på Internet, andra via flygbolaget själv. Det är en bra idé att anmäla dig för att få ett meddelande via e-post när det finns nya erbjudanden.  
    
  • Sök resewebbplatser på Internet som cheapflights.com, expedia.com, weg.de, swoodoo.com, opodo.de etc. (Det finns många fler, nya visas regelbundet på internet). Kontrollera minst tre innan du bestämmer dig för att transportpriserna kan skilja sig åt flera hundra euro.
  •  
  • Kolla flygbolagets webbplats. Innan du köper på en resewebbplats, gå till den verkliga webbplatsen för flygbolaget. Ibland kan bokning via flygbolaget själv ge dig ett billigare flyg.
  •  
         
 2.  
 3.   2      Titta noga på erbjudanden från auktionssidor på internet. Några av dessa platser kommer att erbjuda mycket billiga flyg eftersom människor inte kan resa på en resa de betalat för och kommer inte att få ersättning.     
 4.  
 5.   3      Använd frekventa flyger miles där du kan. Försök inte förstärka på ett flygbolag, men använd dina miles när det är värt det.               
 6.  
             

    1      Jämför priser mellan flygbolag  ,

    
   
 1.   1      Leta efter flygbolag som är kända för sina låga priser. Ofta underskrider de sin tävling, men läs noga små bokstäver. Många billiga flyg inkluderar inte frakt och det finns många villkor som gäller för att missa ett flyg (vilket vanligtvis betyder att om du saknar flygningen måste du betala för nästa). Ibland är billiga flygningar inte värda den ansträngning du måste spendera, så var försiktig.        
 2.  
 3.   2      Ring flygbolaget så fort du känner till datum och destination så att du kan få de billigaste flygningarna.  
    
  • De flesta flygbolag erbjuder ett begränsat antal platser på varje flyg till deras billigaste biljettpris och dessa bokas vanligtvis först.
  •  
  • Tidsramar och priser varierar med varje flygbolag, men många rabatter och erbjudanden gäller till en eller två veckor före flygningen.
  •  
         
 4.  
 5.   3      Resa i den lägsta klassen. Det här betyder ingen första klass eller premium ekonomi klass. Du fynd jägaren visste vara knäppt med knäna framför hans ansikte. Men så vad? Om du anländer i ett stycke står det: Ett fynd är ett fynd!     
 6.  
 7.   4      Håll dig flexibel med avresedatum och -tider för att få den billigaste flygningen. Om din resanresa varar mindre än en vecka måste du kanske resa från en dag i veckan till en dag i veckan. Många rabatter kräver en vistelse över lördag.     
 8.  
 9.   5     Boka flyget i god tid, eftersom du hämtar erbjudanden från flera flygbolag.     
 10.  
 11.   6      Gå igenom alla möjligheter om priset är för högt för dig. Tänk på att flyga till eller från en alternativ flygplats eftersom biljettpriserna varierar mycket beroende på var du flyger eller landar. När du beräknar besparingarna, ta hänsyn till kostnaderna för att komma till den andra flygplatsen.  
    
  • Ibland är det billigaste sättet att resa att ta bussen eller tåget för en del av resan.
  •  
  • Om dina planer inkluderar en hyrbil kan avgifterna för detta på den alternativa flygplatsen vara högre eller lägre. Du kan hitta hyran på internet genom att gå till flygplatsens webbplats och följa länkarna till de lokala hyrbolagen.
  •  
         
 12.  
             

    2      Hitta billiga flyg med Last Minute  ,

    
   
 1.   1      Kontrollera flygbolagens webbplatser för att se vilka erbjudanden de erbjuder.  
    
  • Om förhandlingen av platser i ett flygplan inte leder till den förväntade kapaciteten, erbjuder flygbolagen ofta de återstående platserna billigare.
  •  
  • Sista minuten rabatter kan vara tillgängliga upp till tio dagar före flygningen. De billigaste priserna är tillgängliga fram till några dagar före avgång.
  •  
         
 2.  
 3.   2      Se under rubriken till din lokala tidning. Många flygbolag annonserar i tidningar med billiga flyg från lokala flygplatser som går varje vecka.     
 4.  
 5.   3      Ring omgivande flygplatser och fråga om flygavbeställningar har gjort billiga biljetter tillgängliga. Fråga om du kan ange ditt namn på en lista för att bli informerad om framtida flygavbeställningar om priset skulle vara bra.     
 6.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Semester populär:
Resa genom Europa med din ryggsäck.

Ändra pengar.

Överlev en Ripström.

Hitta norra utan kompass.

Undvik att drunkna.

New York City tunnelbanestation.

Få det bästa priset när du bokar ett hotell.

Sova i planet.

Byxa byxor.

Kontrollera flygbokningar.

Ringa internationella telefonnummer från USA.

Få det bästa priset när du bokar ett hotell.

Ett flygplan är ombordstigning.

Resa med ett vapen på ett plan.

Rulla upp kläderna för att packa.

Resa billigt.

Förbered dig på en långflygning.

Ta en ryggsäck.

Betalas för resor.

Packa en resväska.

Planera en resa till Bangkok.

ako woman