Home \ semester
 

Kontrollera i bilsäte på flygplatsen.

 

Flyga med spädbarn och småbarn kan vara en utmaning. Med blöjförändringarna, missad tupplur och mycket bagage kan det vara lite knepigt. Ett sätt att göra din resa lite enklare är att kolla in en bilstol. Planera i förväg och informera dig om möjligheterna att underlätta för dig på resans dag.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Förberedelse för flygningen  ,

    
   
 1.   1      Bestäm om du vill ta hela bilsätet med dig. Först bestämmer du om du vill ta hela bilsätet eller bara sätesplattan. Bakåtvända säten och spädbarnstolar är anslutna till basstationer som är säkrade i bilen. Vissa bilstolar fungerar utan basstationen och andra är väsentliga.  
    
  • Bestäm om du vill ta basstationen med dig. Det är ett extra krångel och en stor sak att se upp för. Men det kan vara säkrare om du tänker spendera mer tid i bilen.
  •  
  • Med konvertibla bilstolar för äldre barn har du vanligtvis inget annat val än att ta det hela med dig.
  •  
         
 2.  
 3.   2      Ring flygbolaget i förväg om din resa för att ta reda på din bilsitspolicy. En representant för flygbolaget ska kunna svara på dina frågor och lägga fram förslag.  
    
  • Vissa flygbolag hanterar bilstolar som handbagage. Vissa har dem incheckade gratis och andra ser dem som en del av det normala incheckade bagagebidraget och tar ut en avgift.
  •  
  • Många flygbolag ser bilstolar som bräckliga föremål och tar inget ansvar för skador. Sök flygbolags policy gällande bilstolar på Internet och ta en tryckt kopia till flygplatsen så att du inte har några problem vid problem.
  •  
  • Baserat på varje flygbolags riktlinjer finns tre sätt att checka in på en bilsits: Deponera vid räknaren, släpp den vid räknaren eller ta den ombord på planet.
  •  
         
 4.  
             

  Del 2      Placera bilstolen som bagage  ,

    
   
 1.   1      Kontrollera din bilstol för bagage för att spara extra arbete. Ett populärt alternativ är att checka in bilsätet på boknings huvudströmbrytaren och hämta upp det på löpbandet i ditt bagagefordringsområde. Att checka in i bilbarnstolen för bagage är en enkel lösning, eftersom du inte behöver oroa dig för att dra den genom flygplatsen eller passera den genom säkerhetsdetektorn vid metalldetektorn.     
 2.  
 3.   2      Observera att det finns risk för att bilbarnstolen kan skadas. Nackdelen är att incheckat bagage kan skjutas runt och ett speciellt format bilsäte kan lätt skadas, vilket gör det mindre säkert och effektivt för dina barn att använda.  
    
  • Skydda bilsätet genom att förpacka det i bubbla eller placera det i en stor låda. Åtminstone bör du lägga den i en stor plastpåse för att skydda den från fukt och (förhoppningsvis) från repor.
  •  
         
 4.  
 5.   3      Märk bilsätet med din kontaktinformation. Om du lämnar din bilsits som bagage följer du flygbolagets policy och kontrollerar det med ditt kvarvarande bagage. Se till att det är märkt med dina kontaktuppgifter och klistermärken så bräckliga.     
 6.  
             

  Del 3      Ge upp din bilsits vid porten  ,

    
   
 1.   1      Fördelarna och nackdelarna med att ge upp bagage vid porten. Om du checkar in din bilstol i porten, kan du ta den till porten och kontrollera den innan du går ombord på planet. De flesta flygbolagen tillåter dig att checka in babyartiklar på porten gratis. Men du bör kontrollera med ditt flygbolag innan du är säker.  
    
  • Vid porten kan du bara checka in för inrikesflyg. Den är idealisk för mindre barn, där bilbarnstolen kan monteras på barnvagnens ram.
  •  
  • Detta minimerar eventuell skada på bilsätet, eftersom det är en av de sista föremålen ombord och är en av de första objekten som ska lossas. Och det undviks att gå igenom bagageanspråk.
  •  Incheckning vid porten innebär dock att man måste ta det genom säkerhet, vilket kan vara plågsamt.  
         
 2.  
 3.   2      För att kolla in bilbarnstolen vid porten bör du informera personalen vid porten på ditt flyg. Detta kommer att skriva ut en etikett för ditt bagage och en färgkodad flygbiljett. Sedan tar du bilbarnstolpen till botten av ombordstigningsporten och lämnar den i slutet av rampen innan du kommer på planet.     
 4.  
 5.   3      Vänta i slutet av rampen tills babysitsen är lossad. Föremål som är incheckade vid porten kommer att tas till botten av rampen (samma plats som du lämnade den) när du når din destination. De flesta flygbolag är väldigt snabba att lossa de incheckade objekten vid porten. Men det kan hända att du måste vänta några minuter om du går av planet mycket snabbt.     
 6.  
             

  Del 4      Hämta bilbarnsäten ombord  ,

    
   
 1.   1      Du borde förstå att du måste köpa en biljett till din baby. Om du vill undvika att kolla in din bilsits och inte veta om den kan bli skadad, kan du ta den ombord. Den största nackdelen med detta är att du måste köpa en biljett till en baby under två år för att du ska ha ditt eget säte för bilbarnstolen.  
    
  • Om du inte köper en biljett till ditt barn och låt det sitta i ditt varv ombord, måste du vänta på att se om det finns lediga platser innan du kan använda bilbarnstolen.
  •  
         
 2.  
 3.   2      Fördelarna med att ha bilbarnstol ombord. Fördelen med att ha en bilsits ombord är att den är säkrare, speciellt för småbarn.  
    
  • Det skapar också utrymme och låter föräldrarna njuta av flygningen eller hjälpa andra barn istället för att ha en bebis på knäet.
  •  
  • Dessutom har du redan bilsätet när du kommer till din destination och du behöver inte oroa dig för eventuella skador.
  •  
         
 4.  
 5.   3      Kontrollera om bilsätet är godkänt för FAA (US Federal Aviation Administration) och markerad som sådan när du reser inom USA. Att ta bilbarn ombord på ett flygplan ska vara tydligt märkt som FAA-godkänt. Oroa dig inte. Nästan alla större bilstolar faller i denna kategori.     
 6.  
 7.   4      Försök vara flexibel om din plats. Var flexibel och var medveten om riktlinjerna för att ta med bilstolar ombord. Så småningom kommer en flygvärdinna be dig att flytta till ett annat säte.  
    
  • Generellt får inte bilstolar i rader vid utgången eller fönstret förhindra att andra passagerare hindras.
  •  
         
 8.  
             

  Del 5      Anländer till din destination  ,

    
   
 1.   1      Se till att du tar med rätt bilsits. Om du har övergett din bilsits vid porten eller med ditt bagage, bör du ha första gången med att ta med bilsätet när du går ut. Många bilstolar är likartade. Så du bör se till att det verkligen är din bilsits innan du tar den med dig.     
 2.  
 3.   2      Vid skador informera flygbolaget omedelbart. Du borde inte förvänta dig skador. Om ditt bilsäte har skadats på något sätt, försök informera flygbolaget om det. Tyvärr kan flygbolaget i de flesta fall inte hållas ansvarigt för skador på bräckliga föremål som bilstolar och barnvagnar.     
 4.  
             

Tips .

      

<91112>               

Semester populär:
Säg hej på vietnamesiska.

Överlev en flygkrasch.

Överlev en tsunami.

Packa ryggsäcken ordentligt för en vandringstur.

Amsterdam billig upplevelse.

Lär känna andra kulturer.

Ringa internationella telefonnummer från USA.

Resa gratis.

Förberedelser för internationell resa.

Resa med en pacemaker.

Lär känna andra kulturer.

Köp en resväska.

Packa en resväska.

Kontrollera i bilsäte på flygplatsen.

Boka hotellrum.

Rulla upp kläderna för att packa.

Packa en toalettpåsar permanent för konstant körning.

Kontakta Qatar Airways.

Ta reda på en bostad.

Ge anvisningar.

Byta pengar i Ryssland.

ako woman