Home \ semester
 

Att agera som en Londonare.

 

London är en av de mest spännande - om inte den mest spännande och mångsidiga staden på planeten. London är också en av de mest besökta städerna i världen. Använd den här guiden för att uppleva The Big Smoke som bosatt.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Ha rätt attityd
    
  • Glöm inte att du är gäst i deras stad. Kom inte dit som en bullriga turist. Försök hålla din röst vid en acceptabel ljudnivå och avstå från att locka uppmärksamhet genom att göra arroganta påståenden eller klaga på hur olika saker är från vad du är van vid.
  •  
  • Uppskatta din situation. Du är i ett unikt land med en vital och rik tradition som är helt annorlunda än din egen. Förvänta dig inte att saker är som ditt eget land. Du kommer att upptäcka att du ofta kommer att förlora ditt humör, kanske när du beställer något från menyn eller när du försöker gå till en pedikyr "utan tid". Ta det lugnt och njut av de kulturella skillnaderna.
  •  
  • Goda sätt är ett måste i brittisk kultur. "Vänligen" och "tack" hjälper dig mycket. Om du säger någon på gatan, be om ursäkt. Och guds skull göm inte i en kö (den så kallade "köen")!
  •  
         
 2.  
 3.             2      Lär känna folket i London
    
  • Förbered dig för mångfald. Sedan London var i hjärtat av det brittiska riket, när han flyttade till det tjugonde århundradet, fick han en stor tillströmning av indianer och indianer från Mellanöstern, som fortsätter till denna dag. Skalan av denna tillströmning var så stor att många ens lyckades behålla sitt eget språk och dialekter över generationer: två tydligen indiska individer som pratar med varandra på hörnaffären på sitt eget språk skulle kunna ha födt i England och har vuxit upp och har föräldrar som föddes och uppfostrades i England. I London, mer än i någon annan del av England, råder idéer över vilka stereotyper beskriver det perfekta att vara engelska, var därför försiktig så att inte hoppa till slutsatser där någon kommer ifrån. Till exempel talas över 350 språk i London (100 mer än i New York), och antalet svart och asiatiska barn i London är 2 till 1 jämfört med vita barn. Därför finns det ett stort antal religioner, från det typiska till det mer ovanliga, från agnostiker till hängivna och till och med fundamentalister. En enda vagn på en tunnelbana som innehåller endast engelska medborgare kan ofta ha ett fantastiskt antal olika kulturer. På senare tid har fler invandrare (förutom turister!) Kommit från Östeuropa och Kina. London är i ordets sanna bemärkelse en "världs" huvudstad.
  •  
  • Skrämmas inte av Londons reserverade karaktär. Liksom invånarna i någon stad med snabb rörelse, har Londonarna ett snabbt liv och fokuserar på vad de gör och var de går. De kan reserveras. En Londonare kan se dig misstänksamt om du ger honom för mycket personlig information vid det första mötet. Det kan vara svårt för den emotionellt uttryckliga besökaren att tolka en Londonare korrekt. De kan vara till stor hjälp - bara förvänta dig inte en konversation med en främling i tunnelbanan. Ta din tid och säg inte din livshistoria och personliga problem åtminstone, säg 15 minuter efter att mötet startat. När en god nivå av förtrogenhet har upprättats blir den reserverade briten mindre formidabel.
  •  
  • Om möjligt, ordna några sociala kontakter innan du anländer till staden (internet är bra för detta). På det här sättet har du redan några nya vänner innan du ens går bort, och med dessa nya vänner kan du till och med lära känna London genom Londons ögon. Även om Londonare är mycket upptagna i sitt dagliga liv, är vissa extremt sociala och gillar att träffas för middag och dryck, eller till och med visa sina London besökare.
  •  
  • Vara van vid Londons underbart torra, självförsvagande humor. De har förvandlat underdrift till en konstform. Regnet fick dig och du är våt mot benet? Du är lite våt, välsignad.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Klänning som en Londoner
    
  •   Kvinnor: Londonkvinnor är vanligtvis klädda och jeans är ofta slitna. Naturligtvis kan de behöva bära något annat för arbete, men avslappnad kläder är regeln för fritid.
  •  
  •   Män: London-män klär också casual med jeans, pullovers, etc. Liksom kvinnor kan de behöva bära något mer elegant för sitt arbete - passar är normen. Även om de går till sådana "Posh" platser som Kungliga Operahuset, klä sig de vanligtvis. De enda undantagen är galahändelser (där priserna är enorma).
  •  
         
 6.  
 7.             4      Lär dig språket
    
  • Om du korsar dammen från Amerika till England kommer du att lära känna några ord för saker som är förknippade med mycket olika saker i Amerika. Du tar inte hissen; Du tar "hissen". Det är din "mobil" och inte din "mobil". Du frågar var "toaletterna", "loos", "damer" eller "herrar" är, och inte var "toaletten" är. "Röret" eller "tunnelbanan", inte "tunnelbanan". "Subway" är det som Londonare kallar en gångväg under en väg som leder från ena sidan av vägen till den andra, eller det är också en snabbmatskedja. Wikipedia har en lång lista över brittiska termer som i stor utsträckning är okända på amerikanska engelska. Du hittar dem här.
  •  I händelse av tvivel betrakta okända fraser som oskyldiga. Också överväga Rymdslangen hos Cockney-folket. Inte många människor pratar om denna cockney slang, men ibland gör vissa. Be dessa att förklara uttrycken och visa humor när de gör det.  
  • Förbered dig på ett stort antal olika dialekter. Med införandet av Europeiska unionen har London nu blivit ett hem för människor från hela världen, inte bara från Storbritannien. Det stora antalet och olika dialekter kommer att styra dig! Självklart, om du har problem med att förstå någon, kan du le och nicka, men vanligtvis är det bättre att fråga om personen kan upprepa det igen. Detta görs genom att säga "förlåt mig?" Och inte "Vad?" Som kan anses vara mycket oförskämd. Men som Nancy Mitford en gång sa, använde "Pardon" istället för "What?" skillnaden mellan arbetarklass och exklusivt samhälle. Försök, "Ledsen?" att säga mer och delta i samtalet med ditt huvud. Kulturer är komplicerade.
  •  
  • Vad du än gör, aldrig förfalska en brittisk accent. Detta är väldigt oförskämd, och lokalbefolkningen märker detta omedelbart.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Ta runt
    
  •   Kartor Även om det finns många gatukartor att köpa, är det bäst att köpa en liten karta (eller en "minikarta") från London AZ (A till Zed betonas) och är en kartonglas med kartor över London, som kan öppnas för ungefär 18 cm, från stadens centrum i varje riktning. Viktigast, han har en katalog över varje enskild "gata, gata, körfält och torg" i stan, så du kan alltid hitta den plats du är på. Och om det inte räcker, har hon också en karta över London Underground och annan användbar information. Det finns också en stor version som kan öppnas till ca 40 cm, men det här är inte särskilt användbart om du inte vill besöka förorterna. Biljetter finns tillgängliga vid alla stopp, vid de flesta busshållplatser och väntningsområden (det röda bokstaven på toppen av busshållplatserna visar dig var du är).
  •  
  • Om du ber om vägbeskrivning, förkorta inte gatunätet eller torget. Det kan vara normalt i USA att begära Madison Street som Madison, men det här är inte normen i Storbritannien. Det kan leda till förvirring, eftersom många gator och torg har samma namn som andra engelska byar och städer. Om ditt hotell t.ex. nära Liverpool Street (en av de viktigaste tunnelbanestationerna i London) och du ber om vägbeskrivning till Liverpool, då kan du få Liverpool till Liverpool. där Beatles kommer från (och glöm inte att många turister verkligen vill besöka Liverpool). Detsamma gäller Gloucester (Road), Leicester (Square), Oxford (Street / Circus), Lancaster (Gate) och även Buckingham (Palace).
  •  
  • stadsdelar. London är uppdelat i dussintals områden som kallas "stadsdelar". Chelsea, Kensington och Knightsbridge erbjuder bra shopping och fantastiska kaféer, vinbarer och pubar. Soho, Shoreditch, Camden och Clerkenwell har ett bra nattliv. St John's Wood, Maida Vale och Primrose Hill är lugna bostadsområden. Covent Garden, South Bank och West End är ett område fullt av street artister, teatrar, barer och restauranger.
  •  
  • Kollektivtrafik. London har ett av världens största (och dyraste) kollektivtrafiksystem ("kollektivtrafik" som det kallas på engelska engelska).  
     
   • London Underground (även kallad "Tube") är särskilt lätt att förstå när du pratar engelska. Köp ett Oyster-kort på ett tunnelbanestation. Att resa obestämt i sju dagar med röret i zoner 1 och 2 kan du få en rimligt prissatt fast pris. Om du vill ta reda på om någon av tunnelbanelinjerna är nere eller om ett stopp är tillfälligt stängt, kolla London Underground webbplats för den senaste informationen. Om du är i stationerna själv, notera att vänster sida av rulltrapporna endast är för personer som vill gå: om du inte planerar att gå upp eller ner i rulltrappan, stanna på höger sida.
   •  
   • Kontrollera alltid systemfel eller linjelåsningar innan du går in i stationen. Dessa är vanliga och kan tvinga dig att omplacera. Observera att det inte finns någon luftkonditionering på sommaren i Undeground, utom i Metropolitan Line och de nya stationerna i Circle, District och Hammersmith & amp; City-linjerna.
   •  
   • DLR (en akronym för D ocklands L ight R ailway) är ett annat tunnelbanesystem i London som inkluderar Docklands, East End och City of London levererar. Dess tåg, som är lättare än Undeground-tågen, har ingen förare - deras turer styrs från station till station med dator. Till skillnad från tunnelbanan ligger detta system huvudsakligen över jorden med endast 4 stationer som ligger under jord.
   •  
   • Det finns två olika typer av taxibilar - "Black" och "Minicabs". Svarta hytter är de traditionella, kända London taxibilarna, men inte alla svarta hytter är svarta dessa dagar. Svarta hytter är vanligtvis det dyrare alternativet, tack vare att London Black Cab-förarkostnaderna regleras. En svart hytt, lagligen känd som "Hackney Carriage", kan hämta passagerare från en taxistation eller någonstans på en gata. När du viftade en svart hytt, berätta föraren genom passagerarfönstret där du vill gå Efter att ha kommit till din destination, lämna taxi och betala föraren genom passagerarsidfönstret, ett blygsamt tips kommer att uppskattas, vanligtvis blir biljettpriset avrundat för att göra betalning med kontanter bekvämt och snabbt kan gå.
   •  
   • Alternativet, Minicab, måste alltid bokas i förskott och kostar nästan lika mycket som Black Cab för längre resor. De besparingar som kan göras genom att beställa en taxi i förväg kan vara betydande, speciellt för längre avstånd såsom vägen till flygplatsen. Minicabs kan erkännas av deras särpräglade "Private Hire" TfL (Transport för London) klistermärke, som finns på bakrutan, samt identifieringskortet för kollektivtrafikkontoret inuti. Minicab-företag brukar vara i drift 24 timmar om dygnet / 7 dagar i veckan, och deras telefonnummer finns i de gula sidorna. Ett större antal Minicab-företag tillåter bokningar via deras hemsida (antingen sina egna webbplatser eller via online taxi portaler, som nu finns mer och mer att hitta), vilket gör det väldigt bekvämt för resenärer från andra länder att boka en resa, innan de anländer till London.
   •  
   • Liksom många andra städer har London också en oerhört upptagen rusningstid, som går från 8:00 till 9:30 och igen från 4:30 till 6:00. Undvik att resa på gatan vid denna tidpunkt om möjligt, och om du måste gå någonstans är det bättre att resa mot trafik - från London under morgonhastigheten och till London på eftermiddagen. Tåg, tunnelbanor och bussar är också extremt trånga, långsamma och obehagliga under rusningstid.
   •  
    
  •  
         
 10.  
 11.             6      Ät ut
    
  • Restauranger i London är olika och konkurrerar med några av de större amerikanska städerna som New York och San Francisco. Om du går till en brittisk restaurang kan du vara säker på att du hittar typiska livsmedel som lammben på de flesta menyer. Restauranger av detta slag är ett relativt nytt fenomen och deras standarder har ännu inte nått de flesta av mellanklassernas restauranger.
  •  
  • Om du gillar utländsk mat är London platsen för dig. Urvalet är fantastiskt - allt från kebab takeout på gatan hörnet till de bästa indiska restaurangerna. Queensway är en bra gata för att prova allt som rör marockansk och afghansk mat. Edgware Road är känd för sitt Mellanöstern kök. För kinesisk mat, gå bara till Kina Town i Soho.
  •  
  • Weekendbrunch är mycket populära i London och erbjuder ett bra sätt att prova olika hörn. Det sparar också lite pengar, eftersom brunch är billigare än middag. Det finns några bra bloggar med insider tips om var du kan gå till brunch, till exempel londonbrunchreviewsbyarea.blogspot.com och londonreviewofbreakfasts.blogspot.com.
  •  
  • Det är inget vanligt för dig att vänta flera minuter för att en av personalen ska hämta dig. Bara i de bästa restaurangerna ser personalen ständigt ut till dig för att se om du behöver något. Mer sannolikt måste du placera din beställning, få din mat och sedan få någon att vifta dig för att beställa räkningen eller mer. Om du beställer vatten att äta, kom ihåg att du sannolikt måste betala för en flaska vatten, såvida du inte specifikt begär kranvatten.
  •  
  • Ett tips på 10% för bra service - och bara för bra service - är den allmänna regeln. Se till att du kontrollerar räkningen, eftersom ett tips redan kan inkluderas, kommer det vanligtvis att rapporteras som en "serviceavgift". Om du äter regelbundet i en viss restaurang eller café, var generös. De kommer att komma ihåg dig och behandla dig i enlighet därmed.
  •  
  • Det är en bra tumregel att kontrollera räkningen som du borde ha i någon restaurang. Servitören kan ibland göra misstag.
  •  
  • Det finns vanligtvis inga fria påfyllningar. Amerikaner tror att varje restaurang har gratis mjukdryckspåfyllnad, och det är ovanligt att det inte är gratis. I London är emellertid motsatsen fallet. Merparten av restaurangerna tar med dig en burk eller en flaska läsk som inte kan fyllas på. Vissa restauranger har gratis påfyllnad, till exempel Pizza Hut eller Skördare, men majoriteten gör det inte.
  •  
  • Termen "läsk" används inte för läskedrycker (det finns "natronkryddor och sodakristaller som används för rengöring).
  •  
         
 12.  
 13.             7      Kolsyrade drycker är bättre kända som "kolsyrade drycker"; burken, kartongen eller flaskan kommer att avvisa detta som "fortfarande eller mousserande".  
    
  • Det finns oftast ett bra utbud av läskedrycker som du kan köpa på kiosker och små livsmedelsbutiker.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Fizzy / Sparkling "Läsk du letar efter och du ska försöka: Rubicon, Fanta, Ribena, Lucozade, Sanpellegrino, Gamla Jamaica Ginger Beer, Tango, Rio, Irn Bru, Vimto, Lilt, Molnig Lemonade, Orangina. Dessutom har de flesta fortfarande olika smaker. 
    
  • "Silent" läsk du kan smaka är Ribena, J20, Oasis och olika frukt- och kokosdrycker.
  •  
         
 16.  
 17.             9      Det finns också ett bra utbud av sport- och energidrycker.        
 18.  
 19.             10      Planera din resväg
    
  • London Eye erbjuder utmärkt utsikt över centrala London. Det är särskilt vackert vid solnedgången.
  •  
  • Themsen: London byggdes på Themsen. På båda sidor av floden bombarderas du med sevärdheter som har historiska, konstnärliga, arkitektoniska och politiska betydelser - Big Ben, parlamentets hus, London Eye, Tate Modern, Tower Bridge och Shakespeare's Globe Theatre - för att nämna några ,  
  •  
  • Londons museer är några av de bästa i världen och, med undantag för några speciella utställningar, är gratis för allmänheten. Victoria och Albert Museum i Knightsbridge är full av föremål som används i vardagen i England och går tillbaka tusentals år.
  •  
  • Att titta på en show i London är ett "måste"! Allt ligger i West End, Theatreland ligger strax utanför Great White Way. Medan de största visarna lockar de flesta turister, vet lokalbefolkningen att det är värt att titta på produktioner av etablerade teatergrupper som The Old Vic. För billiga biljetter, kolla TKTS-räknaren (den mest kända är Leicester Square).
  •  
  • Dra nytta av den fantastiska musikscenen i London. Det är ett underbart tillfälle att titta på de senaste Brit-band innan de blir kända i USA. Camden och Londons trendiga East End är bra ställen att göra detta.
  •  
  • Vill du spela sport? Londons parker och gröna utrymmen är några av de bästa i världen. Gå med i Londons för en kvällsrunda på Regent's Park, Primrose Hill, Kensington Park eller Hyde Park. Var och en av dessa har utmärkta vägar och ett vackert landskap.
  •  
  • London har några av de finaste butikerna i Europa. Många anser att det är Europas mode huvudstad. Se till att du har möjlighet att se de avancerade butikerna. Många är belägna på Bond Street, Regent Street och Knightsbridge. Dover Street Market i Mayfair är särskilt känd på Londons modescene.
  •  
         
 20.  
 21.             11      Titta på [1].  
    
  • Om du reser med tunnelbana eller går runt platser med massor av människor, var vaksam. Håll din väska och andra prydnadar nära dig. Du kommer att varnas till låsfickor i dessa turistområden med skyltar. Du kan få din väska stulen och ficklådan kan vara osynlig innan du ens märker, var så försiktig. Men du behöver inte oroa dig - det är vanligtvis säkert att använda kollektivtrafik och gå runt på natten.
  •  
  • Lämna aldrig din väska på sätet bredvid dig i röret eller i restaurangen eller ute på ett café. Dessutom, om du hänger din kappa i restaurangen, se till att du inte har lämnat någonting värdefull i dina fickor, till exempel din mobil.
  •  
  • Var alltid uppmärksam på din miljö och uppför dig i enlighet med detta. Gräva inte runt i din väska eller räkna pengarna i plånboken när du är i tunnelbanan eller står i mitten av vägen.
  •  
  • När du flyttar dig från de vanligaste platserna kommer du att hitta dig i vildare och fattigare områden istället för att besöka de mer turistiska platserna. Var uppmärksam och använd ditt sinne.
  •  
                   
 22.  
             

Tips .

      

<91112>             

Varningar .

                  

Vad du behöver .

      

<91112>          Läs mer... (8)      

Semester populär:
Överlev en tsunami.

Bygg ett kupoltält.

Uttala Nevada.

Förnya ett busspass.

Charge Salik.

Körning i Storbritannien.

Ange USA med ESTA.

Kontrollera i bilsäte på flygplatsen.

Planeringsturer.

Rengör och polera musslor.

Att uppträda som en Londonare.

Rulla upp en sovsäck ordentligt.

Rulla upp en sovsäck ordentligt.

Resa med ett vapen på ett plan.

Planera en resa till Bangkok.

Klä sig ordentligt i Miami.

Planera en resa till New York City.

Ta en ryggsäck.

Pak som en tonårsflicka för en flygresa.

Ge anvisningar.

Rulla upp kläderna för att packa.

ako woman