Home \ semester
 

resa gratis.

 

Vanlig resor kan kosta mycket pengar, men om du inte har pengar att resa på traditionell väg, finns det sätt att resa utan att spendera mycket pengar. Vissa resealternativ betalar även för boende och resor för dig. Och några gratis sätt att resa kan kombineras med annat gratis boende.

              

Förfarande .

    

    1      Fri resa i allmänhet  ,

    
   
 1.            1      Var beredd. Om du vill resa gratis måste du kompromissa med komfort, var så förberedd! 
    
  • Var beredd att möta problem och utmaningar. Detta sätt att resa är inte lätt och kräver samvetsgrad av mod och lugn. Men du kommer också att växa på dessa under resan. Fråga dig själv frågor som "Vad är min motivation?", "Varför gör jag det här?" och liknande.
  •  
  • Förlora inte syn på fördelarna och belöningarna. Varför reser du på det här sättet istället för att bara checka in till ett fint hotell? För att spara pengar lär du dig något nytt, ansikteutmaningar, se underbara ställen, för äventyrets skull, att träffa en vän eller släkting eller helt annat, inte mindre motiverande skäl. Om du fortsätter att påminna dig, kommer det att hjälpa dig att ha mod och styrka att fortsätta på din väg.
  •  
  • Ha alltid kul. Roligt är en mycket viktig punkt. Eftersom du nästan säkert möter några problem på din väg som du aldrig har stött på tidigare är det viktigt att ha kul med dem. Ett effektivt sätt att återupptäcka kul i svåra situationer är att utmana sig för att möta problemen. Om du inte har hittat en plats att sova för natten och känna paniken som stiger i dig, utmana dig själv. Säg något som "Jag utmanar dig att glömma din rädsla och lösa den här uppgiften!"
  •  
  • Bestäm var du vill åka och hur man kommer dit. Luft, väg, skenor, hav, flod? Eftersom du vill spara pengar, tänk på vad som skulle vara det billigaste sättet. Till exempel, om du vill resa från Hamburg till München, kan det billigaste sättet vara över vägarna. Då kan du välja en av metoderna nedan.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ta hand om små jobb på väg. Det kan finnas tider när du behöver lite pengar. Små eller större jobb som du kan göra på vägen kan ta lite ekonomiskt tryck av dig. Informera dig på internet om tillfälligt arbete längs din rutt, ta en titt på lokala tidningar eller fråga folk på gatan. Ett annat alternativ är helt enkelt att be om arbete direkt i butiker, restauranger eller andra serviceaffärer som betalas med mat eller lite pengar. Kom ihåg: Ofta föredrar människor att ge saker eller varor än pengar.       
 4.  
 5.             3      Var en gatukonstnär. Om du har de färdigheter du behöver kan du göra musik på en allmän plats eller underhålla människor med dina färdigheter och be om pengar. Du kan spela ett instrument, sjunga, utföra magiska trick, utföra ett komediprogram eller vad du än kan göra för att roa folk för lite pengar. Det finns människor som gör mycket pengar med det. Välj platsvis, ta till exempel ett centrum eller en marknadsplats.       
 6.  
 7.             4      Få på en segel eller ett kryssningsfartyg. På detta sätt kan du resa över vatten medan du får mat och logi. Bättre än, du kan till och med tjäna lite pengar på din resa. Att jobba på båtar är vanligtvis mindre av ett långtidsarbete än på kryssningsfartyg, men på kryssningsfartyg följer du alltid samma väg. Både båtar och kryssningsfartyg kräver utbildad personal. Detta alternativ är endast ifrågasatt om du har erfarenhet av frakt eller har kulinarisk, mekanisk eller navigerande träning. Sök online för jobbsökningar eller sök efter annonser i närmaste hamn.       
 8.  
 9.             5      Ansök om ett resebidrag. Om du för närvarande är student kan du vara berättigad till ett resebidrag eller ett utbytesprogram, vilket gör att du kan resa gratis. Detta är speciellt sant om du tar en internationell examen, men möjligheten finns också för andra studenter. Var noga med att kolla in EU: s ERASMUS-program. Alla resekostnader kan täckas och du kan studera gratis på ett partneruniversitet utomlands.       
 10.  
 11.             6      Sök efter tävlingar och tävlingar. Om du har en viss talang, till exempel kreativ skrivning eller fotografi, kanske du kan vinna en resa från en tidning eller utgivare. Men om du inte har någon speciell talang kan du fortfarande delta i tävlingar från flygbolag, kryssningsföretag, hotellkomplex eller andra resebyråer. Andra företag ger ofta resor, från matproducenter till möbelkedjor. Några av dessa vinster täcker hela resekostnaderna, andra bara en del.                 
 12.  
             

    2      Fri resa från A till B  ,

    
   
 1.             1      Hitchhiking. Detta betyder inte bara att du står på sidan av vägen, håller upp tummen eller håller upp en skylt till destinationen, men frågar också personer på bensinstationer, spärrar och liknande platser att köra. Glöm inte att det finns bilpoolar, inte bara i bilen utan även på båtar, i flygplan, på fraktfartyg och på andra transportmedel. Självklart är utredningen annorlunda, men den grundläggande tanken är fortfarande. De är alla olika typer av trampning. 
    
  • Hitchhiking i bilen är förmodligen den vanligaste. Men glöm inte att det inte är säkert det säkraste sättet att resa och det är inte lämpligt att göra det om du inte kan försvara dig fysiskt mot potentiella angripare. Flertalet hitchhikare kommer emellertid till sin destination helt oskadad. Hitchhiking med en partner garanterar lite mer säkerhet, och du bör bara prova lyckan under dagen. Om din känsla säger att föraren av ett långvarigt fordon kan orsaka problem, lyssna på det och kom inte in i bilen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Carpools. Du kan också besöka en webbplats som gör att du kan planera turer i förväg. Det finns många platser där användarna kan avslöja sina reseplaner. Du kan kontakta dessa personer och ge dem din hjälp, det är som navigatör om du har GPS på din mobiltelefon, till exempel, eller läs kartor bra, som en förare över en del av rutten eller bara som en samtalspartner, eftersom många förare ofta är uttråkad när de måste köra ensam i många timmar. Naturligtvis kan du också offentligt be om en åktur och nämna hur du gör dig till nytta. Ange så många alternativ som du kan tänka dig.       
 4.  
 5.             3      Be om gas. Du kan gå till en bensinstation med en gasburk och fråga bensin för andra människor som bränner sina bilar. Men det här kommer mycket nära att tigga. Om du har en bil men inga pengar att betala för den gas du behöver, kan du åtgärda det. Psykologiskt är det fördelaktigt att begära bensin direkt vid bensinstationen, eftersom man vid bensinstationen redan är mentalt förberedd att betala pengar för bensin, och därmed är deras hämningströskel lägre för att betala lite mer för bensin. Det är ännu effektivare om du frågar dem direkt under tankningsprocessen. Kom ihåg, om du inte godkänner sådant beteende, gör det inte.       
 6.  
 7.             4      Cykling. Om önskad destination inte är för långt i avståndet kan du också välja cykeln. Att resa på cykel kan ta lite eller till och med betydligt längre och du måste packa mycket vatten, men resan är helt fri och säkrare än hitchhiking. För att säkerställa din säkerhet är det fortfarande lämpligt att resa i par eller i en liten grupp och att köra huvudsakligen i dagsljuset. Det kan vara till hjälp om du beräknar en cykelväg för din resa innan du reser på Google Maps, eftersom ett sådant alternativ erbjuds. ,       
 8.  
 9.             5      Köra fordon från andra. Människor som reser till en avlägsen plats föredrar ofta att flyga till sitt nya hem. Det betyder att de behöver någon att köra sin bil efter dem. Fråga om eventuella jobb med borttagningsföretag eller biluthyrningsföretag. Sök i tidningar och på Internet för sökannonser för sådana frågor. Men var medveten om att du ofta måste skapa ett polisbevis för att säkerställa att bilen är i goda händer. Trots allt vill varken företag eller privatpersoner riskera att ge bilen i händerna på en tjuv.       
 10.  
             

    3      Gratis boende  ,

    
   
 1.             1      Couchsurfing. . Detta är ett utmärkt sätt att få en fri plats att sova på dina resor. Det handlar inte bara om att ha en plats att tillbringa natten gratis utan också lära känna trevliga människor som låter dig sova i sitt hus eller lägenhet. Om du har vänner eller bekanta i en stad på väg, fråga dem om du kan stanna hos dem för natten. Om det inte går, kan du gå med på plattformar på Internet där värdar erbjuder sina soffor. I gengäld måste du oftast erbjuda din soffa för andra när du är hemma.       
 2.  
 3.             2      Camping. Det är inte alltid lätt att hitta en plats att sova på soffsurfing, så du måste förbereda dig för alternativ. Camping är ett sådant alternativ. Även om det inte finns några riktiga campingmöjligheter i många städer, hittar du vanligtvis ett litet hörn någonstans om du letar efter nog. Till exempel i kyrkans bakgård (folk som besöker dessa platser är vanligtvis vänliga) eller ett litet område med massor av träd och buskar. Du behöver inte mycket utrymme, kanske bara ett område som storleken på din sovsäck. Glöm inte att camping inte bara sätter upp ett tält, men det är också möjligt att campa i husvagnar, campare, små stugor, tillfälliga skydd (till exempel gjorda av kvistar och grenar) eller utan skydd. En sovsäck ensam kan redan vara tillräckligt i städerna.       
 4.  
 5.             3      Tillbringa tid med människor. Hitta platser som barer eller andra mötesplatser där du kan träffa människor. Prata med dem för att få förtroende och vara öppen och ärlig, göm inte något. Eftersom du är en resenär, behåll din väska med dig, annars kommer du att vara otroligt och människor kommer naturligtvis att hjälpa dig, om du är ärlig. Om du gillar någon och de är trevliga nog kan personen ge dig en plats att sova för natten.       
 6.  
 7.             4      Offentliga platser. Platser som tågstationer eller flygplatser kan också erbjuda skydd. Var självförsiktig och låtsas vänta på ditt tåg eller flyg.       
 8.  
 9.             5      Hemlösa hem. Dessa är också ett bra sätt att hitta en plats att sova. I många städer finns hemlösa skydd, särskilt i religiösa institutioner, som kyrkor. Google är bäst för "hemlösa skydd" ("Hemlösa hyllor" på engelska, för utländska länder) på din telefon. Om du inte kan ansluta till Internet medan du är utomlands på din mobiltelefon, hittar du nästan säkert en öppen Wi-Fi-hotspot någonstans. Om du reser i städer hittar du många hotspots, även om de flesta är säkrade. Om du söker tillräckligt länge hittar du öppna hotspots. Platser som McDonalds, BurgerKing eller otaliga restauranger erbjuder öppna Wi-Fi-hotspots. Om du hittar en, men det är säkrad med ett lösenord, fråga en medarbetare för det. Om du känner dig obekväm med att komma in på ett sådant ställe för att bara använda Internet, stanna bara en stund, leta efter vad du letar efter och gå tillbaka. Om du fortfarande har problem med att ansluta till Internet (eller om du inte har en internetaktiverad telefon) fråga personer på gatan om de kan söka efter dig. Tänk på att vissa hemlösa bostäder bara kommer att hämta sökare vid ett visst datum, så ta in det.       
 10.  
 11.             6      Övergivna byggnader. Om du inte kan hitta ett hemlöst skydd, leta efter övergivna byggnader. Naturligtvis hamnar de inte i Motell / Hotell, men de erbjuder dig fortfarande ett tak över huvudet om du letar efter det. Det är troligt att hitta gamla byggnader och lager i en stad som varit ledig i åratal och erbjuda sig som skydd. Det är dock inte särskilt lämpligt att besöka dem eftersom de ofta lockar brottslingar och junkies. Först och främst observera vilka människor som är i och runt byggnaden innan du letar efter boende där.       
 12.  
 13.             7      Bytesbyte. Om du kan göra vänner med att låta någon annan i ditt hus, kan du anmäla dig till ett bytesprogram som gör att du kan byta ditt hus i utbyte mot att kunna spendera lite tid i någon annans hem lev, erbjudande. Bostadsbyte finns på regional, nationell och internationell nivå. Det enklaste sättet att hitta en partner för det är att söka på Internet för relaterade webbplatser och samhällen. Några av dessa platser är gratis, andra kräver en liten registreringsavgift. Längden och villkoren för bostadsutbytet förhandlas fram av de två berörda parterna.       
 14.  
 15.             8      Husets sittande. Husägare som planerar en längre vistelse hemifrån letar ibland efter någon att ta hand om huset medan de är hemma. Husmontering är ofta helt enkelt för att hålla huset rent och upptaget, att vattna blommorna och få posten i huset. Sök på nätet för nationella och internationella hemanpassningsförfrågningar, eller besök webbplatser som specialiserar sig på hemmetjänster och ta reda på hur man bjuder på dem. Här krävs också i polisintyg för god sed.       
 16.  
 17.             9      Arbeta i ekologiska gårdar. De organiska jordbrukarnas budget är ofta för kort för att anställa professionella arbetare och letar efter frivilliga som vill arbeta i deras företag. Du kommer nog inte att betala för arbetet, men åtminstone får du en plats att sova på ett konstigt ställe. Många företag erbjuder inte bara en plats att sova, men också mat. Den största och mest kända organisationen inom detta område är WWOOF (World Wide Opportunities on Organic Farms), men det kräver en liten medlemsavgift. Helt gratis alternativ du kan hitta på Internet i lämpliga, fria forum.       
 18.  
 19.             10      Anmäl dig till långsiktiga volontärbyråer. Det finns många frivilliga organ som låter dig hålla kontakten med din personal på platser runt om i världen. Det kan hända att du behöver utföra fysiskt arbete, till exempel att hjälpa till med att bygga hem eller utföra mer akademiska uppgifter, som att undervisa engelska eller konst. De flesta av dessa program kräver att du skickar in en portfölj eller återupptar och skickar ett drogtest. Återigen krävs vanligtvis ett intyg om god sed.       
 20.  
 21.             11      Betala med arbete för en säng på vandrarhemmet. Vandrarhem är redan kända för att erbjuda billiga sovplatser för internationella resenärer, men vissa vandrarhem erbjuder mat och logi i utbyte mot resenärens förmågor. Du kan behöva laga mat, städ eller trädgård, men i utbyte får du en plats att sova och, om du har tur, till och med gratis måltider. Kontakta vandrarhem i det område som intresserar dig och fråga om detta är möjligt.       
 22.  
             

Varningar .

                Läs mer... (1)      
Semester populär:
Använd en analog klocka som kompass.

För att återta ett förlorat föremål från en Lyft bil.

Hitta festivaler och evenemang i New York.

Vik en kostym för resan.

Körtursturism.

Få rätt vaccination för en resa till Thailand.

Undvik att drunkna.

Köp en pistol i Michigan.

Camping på campingen.

Adress ett vykort.

Dressing i Italien.

Upptäck gift ek.

Kontakta Qatar Airways.

Ansök om Schengenvisum.

Få ett bra säte på planet.

Sova på flygplatsen.

New York City tunnelbanestation.

Packa väskor eller resväskor effektivt.

Gör ett vattenfilter.

För att få ut det mesta av en semester på vandrarhemmet.

Planera en semester.

ako woman