Home \ semester
 

Skapa en resebroschyr.

 

En kreativ och väl utformad resebroschyr ger en känsla, en historia eller presenterar läsaren med vad han eller hon skulle förvänta sig i en viss destination. Lär dig hur man skapar ett häfte som exakt matchar de här målen och övertygar slutligen dina läsare att spendera tid och pengar på en resa till din destination.

                

Förfarande .

    
   
 1.   1      Tänk på den berättelse du vill dela med din resebroschyr. Berättelsen ska passa destinationen. Så du berättar om en passande berättelse när du skapar en resebok för en historisk by eller ett museum och en helt annan historia om en storstad eller utväg.        
 2.  
 3.   2      Skriv ner huvudfunktionen för din destination som du vill markera i din broschyr. Du kan inte berätta allt om orten i broschyren. Detta är särskilt svårt om du vet mycket om platsen och vill reproducera så mycket och så detaljerat som möjligt.  
    
  • Om du beskriver alla sorters saker om denna plats eller attraktion, varför borde besökaren resa överallt? Välj några särdrag (inte mer än 10) som du vill markera.
  •  
  • Om broschyren är överbelastad med för mycket information är det mer troligt att besökaren inte ens kan läsa den.
  •  
  • För broschyrer som marknadsför en stor stad eller utväg, bör du dela upp informationen till intressanta områden. Historiska data i ett område, information om sport och rekreation i ett annat område, samt boende och mat & amp; Dricka. I det här fallet bör du bara lista namnen på museer, historiska platser, sportfält, golfbanor, stränder, skidhytter eller liknande. Inkludera också en plats i broschyren för webbplatsen för turistinformationscenter och telefonnummer. Där kan besökare ta reda på den senaste informationen om attraktioner på din utväg.
  •  
         
 4.  
 5.   3      Skriv korta exakta meningar. Var uppmärksam på korrekt interpunktion, stavning och grammatik. Medan det här låter som en onödig påminnelse är inget värre än att förlora din trovärdighet genom stavning och grammatik. Har ditt färdiga häfte från 2 till 3 personer kontrollerat för fel.  
    
  • Om du skapar häftet för din egen organisation, en annan institution i ditt samhälle eller en klient, borde du ge institutionens ledare den slutliga behandlingen av häftet. Detta gör att du kan göra några ändringar i text, layout och design innan häftet skrivs ut.
  •  
         
 6.  
 7.   4      Samla bilder för resebroschyren. Dessa ska vara aktuella och visa personer som tycker om din semester. Visa inga tomma rum eller sceniska bilder av en strand eller pool utan människor. För en broschyr om en historisk by, välj foton som visar besökare hur man tar en guidad tur eller försöker historiska kläder, eller hur anställda arbetar på en väv eller gör hästskor i en smedsaffär.  
    
  • Dina bilder ska stödja den berättelse du säger i din text. Kom också ihåg att folk älskar att titta på bilder som visar andra människor. Välj så många foton med ansikten som möjligt.
  •  
         
 8.  
 9.   5      Ange färgtema i häftet.  
    
  • Om du vill visa en avkopplande, lugn miljö, som ett spa eller en naturskön fristad, välj dämpad pastellfärg. Om destinationen är en barns attraktion, nöjespark eller barnvänlig anläggning, bör färgerna vara ljusa och livfulla. Sepia och jordiska toner är precis vad du behöver i ett häfte för en historisk plats.
  •  
         
 10.  
 11.   6      Välj en iögonfallande omslagsdesign som gör din destination visuellt intressant. Bildet eller målningen var tänkt att berätta en semesterhistoria - ett foto av en delfiner som skrattar delfinföreställning, en pojke i en historisk by som visar hur man skjuter med en pil och en kvinna i en mjuk vitrock i ett spa.     
 12.  
 13.   7      När du sammanställer häftet ska du ordna transkript, bilder och annan grafik i en logisk ordning. Låt dina anställda och medlemmar i organisationen för vilken du skriver häftet läsa häftet Sample Again.     
 14.  
 15.   8      Skicka broschyren till ett tryckeri. Välj en butik för pålitlighet och kostnader.               
 16.  
        
Semester populär:
Packa en resväska.

Beräkna en växelkurs.

Se bra på ditt passfoto.

Hur packar du på din plagg väska ordentligt.

Bilstopp.

Packa ryggsäcken ordentligt för en vandringstur.

Resa med flyg.

Camping på campingen.

Emigrera till Kanada.

Urinera på en vägresa.

Undvik att drunkna.

Resa med flyg.

Packa väskor eller resväskor effektivt.

Överlev en flygkrasch.

Ta reda på en bostad.

Packa en resväska.

Lev på gatan.

Förnya ett grönt kort.

Behandla Sandflea bites.

Resa runt om i världen gratis.

ako woman