Home \ semester
 

Boka hotellrum.

 

Om du är borta i mer än en dag och inte kan stanna med släktingar eller vänner, är det bäst att boka hotell. Det finns hundratals av dem i de flesta städer, och i vissa, som New York eller Orlando, finns det tusentals. Men om du vill ha de bästa priserna och den trevligaste tiden, följ dessa tips.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Välj ett hotell. Passar den i resebudget? Finns det en extra kostnad om barn delar ett rum? Vilken typ av rum krävs? Alla dessa är frågor som bör besvaras när du hyr ett hotellrum.       
 2.  
 3.             2      Sök efter hotellbjudanden på större reseider såsom HotGuzzi.com, Travelocity, Priceline, ShortStay-Holiday.com etc. Du kan också jämföra hotell på varje sida genom att kryssa i rutorna bredvid hotellen du gillade och klicka sedan på knappen Jämför . Så du har en sammanfattande sida av tre hotell sida om sida, som du också kan skriva ut för senare jämförelse. Vissa hotell erbjuder inte gratis internet, frukost etc. Detta kan ses med funktionen jämförelse .        
 4.  
 5.             3      Kolla hotellets webbplats, om tillgänglig, eller kolla in hotellrecensioner på resebyråer. Fråga ditt resebyrå för boende.        
 6.  
 7.             4      ring direkt till hotellet. Även om du sannolikt kommer att få en bättre affär på rabatterade resebyrå webbplatser, kommer de säkert inte att berätta om exklusiva erbjudanden. Be høfligen om några rabatter, de kommer att berätta om det finns några eller inte.        
 8.  
 9.             5      Fråga receptionisten alla frågor du har när du bokar hotellet. Om du gör det nu kommer du inte bli frustrerad senare. Du bör fråga om parkering, husdjur, rökning, om det är på brant sluttning etc.        
 10.  
 11.             6      Begär ett hotellinformationspaket eller en broschyr för att du verkligen vet vad du kan förvänta dig.        
 12.  
 13.             7      Bekräfta bokningen och skriv ner bokningsnumret.        
 14.  
 15.             8     Bekräfta hotellets avbokningsregler                 
 16.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Semester populär:
Smidigt komma igenom säkerhetspunkten vid flygplatsen.

Tvätta kläder när du reser.

Packa en strandpåse.

Hitta den sanna norra.

Förnya ett grönt kort.

Airbnb kommer vara värd.

Planera en resa till Bangkok.

Ringa internationella telefonnummer från USA.

Kommunicera med människor från andra kulturer.

Hitta den sanna norra.

Att vara kulturellt känslig under resan.

Undvik att drunkna.

Kommunicera med människor från andra kulturer.

Köp en Florida Sunpass.

Få en anslutningsflygning.

Kontakta Qatar Airways.

Pak som en tonårsflicka för en flygresa.

Kontrollera i bilsäte på flygplatsen.

Flyga förgäves.

Camping.

Packa en resväska.

ako woman