Home \ semester
 

Hitta festivaler och evenemang i New York.

 

När man reser till en utländsk stad vill man göra allt som lokalbefolkningen gör där. New York är en spännande och livlig stad. Varje år äger många olika festivaler och evenemang där du kan delta och lära känna den sanna New York. Följ stegen nedan för att hitta de bästa händelserna för dig och gör din resa till New York till en minnesvärd.

                 

Förfarande .

    
   
 1.   1      Läs mer om stadens webbsidor. Webbplatser är alltid aktuella och berättar vilka händelser och festivaler som äger rum när och var. Använd en sökmotor för att hitta webbplatser med lokala kalendrar, evenemangslistor och säsongsinformation. För att förfina din sökning bör du begränsa dig till de typer av händelser som passar dig mest och söka efter det.        
 2.  
 3.   2      Fråga på TKTS biljettbåtar. TKTS biljettbåtar har ett stort antal återstående biljetter. De har billiga sista minuten erbjudanden med 20% till 50% rabatt. Dessa biljettbåtar ligger i New York Midtown och en i Lower Manhattan och Brooklyn. För att få dessa erbjudanden, bör du vara flexibel i din schemaläggning och kan vänta på långa rader. Eftersom dessa biljettbåsar är ett populärt alternativ för återstående biljetter, kan du behöva vänta flera timmar i köen.  
    
  • Med New York Pass kan du få många rabatter.  
  •  
         
 4.  
 5.   3      Öra punkt och ögon öppna. Fråga lokalbefolkningen eller turister som är deras favoritevenemang i New York. Även servitörer i restauranger eller taxichaufförer kan ge tips. Det bästa sättet att ta reda på händelser och händelser är att prata med någon som har varit på några av dessa händelser.     
 6.  
 7.   4      Sök tidningar och tidskrifter. Festivaler och andra evenemang annonseras ofta i lokala tidningar. Välj den senaste utgåvan för att ta reda på vilka händelser som för närvarande äger rum i New York. Många lokala tidningar erbjuder även en speciell evenemangsutgåva i slutet av veckan som visar händelserna under de kommande dagarna.     
 8.  
 9.   5      Fråga på din hotellmottagning.  
    
  • Det är personalets jobb att hjälpa hotellgästerna med evenemangsfrågor. Därför informeras de alltid om aktuella händelser och kan också ge insider tips. Ibland kan du även köpa biljetter till evenemang direkt i receptionen, och om du inte gör det kommer du säkert att få veta var biljetterna är tillgängliga
  •  
  • Hotell receptionister känner från två olika perspektiv vilka händelser och evenemang som är mest värda att se. För en, de är New Yorkers som troligen har varit på många av händelserna själva. Å andra sidan har de kontakt med många turister och vet vilka händelser som kan intressera dig.
  •  
                   
 10.  
                
Semester populär:
Gör en vägresa.

Prenumerera på prislarm på kajak.

Överlev en vulkanutbrott.

Överlev utan verktyg på en öde ö.

Packa en strandpåse.

Resa till Japan på en budget.

Paket för en camping resa.

Hitta vandrarhem i Europa.

Få det bästa priset när du bokar ett hotell.

Hitta billiga hotell.

Åka ensam.

Packa dina väskor.

Tippa en taxichaufför.

Klä sig ordentligt i Miami.

För att få ut det mesta av en semester på vandrarhemmet.

Köp en pistol i Michigan.

Led ett liv i det vilda.

Boka hotellrum.

Planera en semester.

Förbered dig på en långflygning.

Packa en strandpåse.

ako woman