Home \ semester
 

Hitta en bostad.

 

Du kanske vill skicka ett kort eller en inbjudan och kunde inte hitta adressen, eller du kan ha smugit in i en väns hus för ett överraskningsbesök för att hitta en annan person som bor i huset. Det här är bara några anledningar till varför människor behöver adresser. Oavsett om det är letat efter förlorade adresser eller gamla vänner, kan du enkelt ta reda på var någon bor.

              

Förfarande .

    

    1      Hitta en adress på Internet  ,

    
   
 1.            1      Använd sökfunktioner bakåt för telefonnummer. Webbplatser kan hjälpa dig att skriva in ett telefonnummer och hitta en potentiellt lämplig adress för den person du söker. Både de gula sidorna och de vita sidorna erbjuder denna tjänst. 
    
  • Om du letar efter personers personliga information på Internet går du in i sekretessfrågor. Att hitta någons adress och uppträda oladdad kan ses som en stalking eller invasion av privatlivet.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Sök i de vita sidorna. Med vita sidor kan du söka om du känner till namnet på personen och den ort eller det land där personen bor. Om du använder det här verktyget kan du också ta reda på hennes telefonnummer. Genom att få sitt telefonnummer kan du kontakta dem och be om deras adress. 
    
  • Om du försöker hitta någon internationellt, kan du prova White Pages International eller Numberway. Det erbjuder detaljer för att söka information på 6 kontinenter och i mer än 33 länder.
  •  
  • Om du letar efter någon online kanske du måste försöka hitta sina namn på olika sätt. Försök leta efter dem genom smeknamn, flicknamn och flicknamn.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Använd sociala nätverk. Sociala nätverkssidor listar vanligtvis staden där människor bor. Många webbplatser, som Facebook, Twitter och Instagram, använder GPS för att posta en persons plats när de skickar in. Även om de här sociala medierna inte får ge dig den direkta adressen, kan de erbjuda dig ett sätt att komma i kontakt med personen och fråga dem själv. Prova webbplatser som Facebook, Reunion.com, Batchmates, Classmates.com, Pipl.com och Linkedin.ut.  
    
  • Många av de sociala medierna kräver att användarna skapar konton och loggar in för att visa andra medlemmars information. Några av sidorna, som Facebook, kräver att vänförfrågningar accepteras av personen innan du kan se deras personuppgifter.
  •  
  • Letar du efter personer på sociala medier kan betraktas som cyber-stalking. Cyber-stalking definieras som "användning av Internet eller andra elektroniska medel för att trakassera, skrämma, hota, övervaka eller göra oönskade överföringar till en annan". Detta inkluderar e-post och interaktioner via sociala medier som Facebook; Dessutom kan hemlig observation eller insamling av information om en person också betraktas som cyber-stalking. Många cyberstalkers börjar spåra sina offer via Internet, ofta via sociala medier. Om du letar efter människor genom sociala medier, var försiktig så att du inte överskrider gränserna.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Använd sidan Lost Friends. Sidor som Lostfriends.org är speciellt utformade för att hjälpa människor att hitta personer som har förlorat syn på dem. Du kan skicka ett meddelande på webbplatsen eller gå igenom webbplatsen för att se om någon letar efter dig.       
 8.  
 9.             5      Betala någon för att hjälpa dig. Om dessa lediga sätt inte ger dig några resultat, finns det många webbplatser som ger dig ett mer detaljerat konto om en person till en liten avgift. För sökning av personer i Tyskland hjälper dig sidor som att hitta adresser eller Suchnanny. Det finns också tjänster som utför internationella sökningar. Dessa platser inkluderar offentliga bibliotek, Publicius, People Finder och Instant Checkmate. 
    
  • Var försiktig när du använder den här webbplatsen. Dessa webbplatser säger att de har tillgång till offentliga poster, men det här steget att undersöka någons personliga information kan betraktas som en allvarlig invasion av privatlivet.
  •  
                   
 10.  
             

    2      Hitta en adress utan internet  ,

    
   
 1.             1      Använd en telefonbok. Starta sökningen genom att använda en lokal telefonbok för att välja ett namn och en adress. Många människor och företag kan hittas med sitt listade telefonnummer och adress. Du kan också använda telefonnumret för att kontakta personen och bekräfta adressen. 
    
  • Om du vet namnet på den plats där personen arbetar kan du välja adress eller telefonnummer på ditt jobb. Du kan eventuellt kontakta personen på jobbet för att be om deras adress.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Använd alumni kataloger. Kontakta din skola och / eller universitet för att hitta en adress eller köpa en kopia av en katalog. 
    
  • Många skolor har även databaser, anslagstavlor, sociala medier och e-postlistor. Du kan nå människor genom dessa medel för att hitta information om personen.
  •  
  • De flesta alumniföretag har presidenter eller representanter som kan kontaktas för information. De kan kanske visa dig rätt riktning. Om du har lyssnat på en organisation med personen kan du försöka kontakta denna organisation för att se om de har kataloger eller e-postlistor.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Lyssna. Ett av de enklaste sätten att ta reda på var någon bor är att fråga gemensamma vänner eller familj. Prata med människor som fortfarande kan bo i sin hemstad, eller som är i regelbunden kontakt med honom. De kan ha en ny adress till personen eller ett telefonnummer där de kan vara placerade.       
 6.  
             

Varningar .

                     
Semester populär:
Körtursturism.

Förpacka en kostym.

Paket för en festival.

Förbered dig på en långflygning.

Återhämtning från jetlag.

Överlev en Ripström.

Resa med tåg från London till Peking.

Säg hej på vietnamesiska.

Kolla in ett hotell.

Billiga mat i Las Vegas.

På svenska jag älskar dig säger.

Grab bras.

Förnya ett busspass.

Överlev utan verktyg på en öde ö.

För att återta ett förlorat föremål från en Lyft bil.

Resa gratis.

Rengör och polera musslor.

Använd en toalettstol.

Byta pengar i Ryssland.

Lämna en recension på Airbnb.

Ringa internationella telefonnummer från USA.

ako woman