Home \ semester
 

Planera en kryssning.

 

Det är spännande att planera din egen kryssning, eftersom förväntan ökar med varje dag som passerar. Det finns några saker att tänka på när du reser på ett kryssningsfartyg, eftersom valet är bra och du är bortskämd för val. Tidtidsplanering och en detaljerad lista gör det möjligt att få allt gjort innan du lämnar, så hela familjen kan ha en underbar resa.

                 

Förfarande .

    
   
 1.   1      Beslut om ett mål. Det finns kryssningar till alla destinationer du kan tänka dig. Karibien, Alaska, hela Europa och även Australien, kan du resa under tiden. Ta reda på vad exakt du vill se och göra på din resa och därmed begränsa ditt val av destinationer.        
 2.  
 3.   2      Fix din resebudget. De tillgängliga pengarna bestämmer också väsentligen ditt resmål och resans varaktighet. Om du inte har tillräckligt med pengar för din drömresa för tillfället, vänta bara på nästa år och du får tillräckligt med pengar då.     
 4.  
 5.   3      Ställ in varaktigheten för resan. Du kan bara resa i 3 eller 4 dagar, men lika bra för en månad. Det beror bara på din budget och din semesterdag.     
 6.  
 7.   4      Välj ett fraktföretag. Det finns många olika företag som erbjuder kryssningar och du borde välja den som bäst passar dina behov.     
 8.  
 9.   5      Välj rumsvariant för din resa. Detta beslut är svårt, eftersom det finns fördelar och nackdelar att vägas. En inuti stuga är billigt, men du har högst ett litet fönster, om det. En uteservering med fönster eller balkong är dyrt, men ger dig friheten att tillbringa trevliga timmar i din privata värld istället för att alltid vara bland människor.     
 10.  
 11.   6      Beslut om utflykter och fritidsaktiviteter som du vill ta på skeppet och i hamnarna. De erbjudna aktiviteterna är naturligtvis beroende av de hamnar där du investerar och även på företagen själva. Planera tillräckligt med pengar för extrafunktioner som cocktails, utflykter, souvenirer och liknande.     
 12.  
 13.   7      Boka din resa. Du kan boka hos en resebyrå, men även online eller via rederiet själv. Tidiga bokningar rekommenderas eftersom du fortfarande har hela utbudet och låga priser tillgängliga. Avbeställningsförsäkring kan vara meningsfullt för långtidsresor.     
 14.  
 15.   8      Dra nytta av tidigare passagerares upplevelser och läs recensioner om skepp på Internet, till exempel: på Schiffskritiken.de eller på http://www.kreuzfahrt-sonne.de/Schiffsbewertung_Reiseberichte/schiffsbewertungen3.php4                  
 16.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Semester populär:
Flyger med barn eller småbarn.

Använd en kompass.

Bor i Thailand.

Använda Star Alliance Navigator för iPad.

Kontrollera i bilsäte på flygplatsen.

Boka ett flyg.

Planerar en Disney semester.

Att släcka eld i friluft.

Japanska medborgaren blir.

Åka ensam.

Övervinna en post semesterdepression.

Hos ett barn på ett flyg.

Packa en strandpåse.

Att segla världen.

Packa dina väskor.

Få amerikanska medborgarskap.

Sova i planet.

Ta av med solbränna snabbt.

Simmar säkert framför Prianhas.

Ta av med solbränna snabbt.

Vik en kostym för resan.

ako woman