Home \ semester
 

Håller barn på ett flyg.

 

Långa flygningar kan vara stressiga för små barn - och ännu mer om du inte har möjlighet att hålla ditt barn upptagen. Många föräldrar fruktar att spendera många timmar på planet med sina småbarn. Men det finns sätt att göra denna upplevelse så trevlig och avslappnad som möjligt för alla inblandade. Här är några tips om hur man gör det lättare att resa med barn.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Förbered dig på ditt flyg  ,

    
   
 1.            1      Lär dig några intressanta fakta om flygplan och flygning. Små barn är väldigt nyfiken och frågar mycket - så det skulle vara till stor hjälp om du kunde svara på ditt barns resefrågor enkelt och förståeligt. Tänk om du vill veta något om de enskilda delarna av flygplanet och till exempel Också, hur högt och snabbt flygplanet flyger. Under ditt flyg kan du sedan dela all din nya kunskap med ditt barn.       
 2.  
 3.             2      Berätta ditt barn i förväg om de regler som ska följas. Berätta för honom före flygningen hur allt fungerar och vad beteende du förväntar dig av honom på planet. Barn är lugnare och lyckligare när de vet vad de ska förvänta sig.  
    
  • Om det här är din första flygning för ditt barn, kanske köpa honom en barnbok om flygning. På så sätt kan du lekfullt visa honom i förväg vad som händer med honom. När det är dags att verkligen komma på planet, kommer ditt barn att hitta situationen mer bekant och kanske mindre skrämmande.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Se till att ditt barn får tillräckligt med sömn. När barn är trötta blir de ofta rastlösa, olyckliga och börjar snabbt gråta. Planera därför att ditt barn ska få sin vanliga sömn före flygningen, även om du måste avvika från sin normala sängtid.  
    
  • Du kan tänka dig att planera ditt flyg så att ditt barn är trött när det är dags att gå ombord så det sover under flygningen. Men den här planen kan också komma tillbaka, för all spänningen kan hålla barnen vaken, så att den är trött (och förmodligen mycket eländig).
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ta något att äta. Till och med hunger gör små barn grusiga. På vissa flygningar (särskilt långa) erbjuds snacks och mat, men du bör inte lita på det som erbjuds under flygningen. Ta därför med dig några tilltugg som du bara kan ta med dig och som ditt barn tycker om.  
    
  • Frukostflingor, müsli-barer, ostpinnar, äppelmos i burkar, bananer och nötter är bra för de flesta barn och du kan ta med dig i handväskan. Så om hälsosam kost är viktigt för dig behöver du inte tillgripa kex och potatischips.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Packa några av dina barns favoritleksaker i din väska. Böcker, småleksaker, färg och stoppade djur är bra att ta bort och kommer att vara praktiska under flygningen.        
 10.  
 11.             6      Ta även med dig en eller två nya leksaker. Förutom ditt barns mest älskade leksaker är det också en bra idé att låna eller köpa några nya leksaker som ditt barn kan återupptäcka under flygningen. Trevliga överraskningar kan göra underverk för ett litet barn och göra det lyckligt och kooperativt.        
 12.  
 13.             7      Gå på toaletten med ditt barn före flygningen. Om hon fortfarande har blöjor, ändra sedan henne igen innan du går ombord om det redan är torrt, gå sedan med honom till toaletten igen före flygningen. Detta kommer att minska antalet toaletter i flygplanet.                  
 14.  
             

  Del 2      Håll din pjokk upptagen under flygningen  ,

    
   
 1.             1      Ta ut böcker och leksaker. De böcker, leksaker, spel eller fyllda djur du tagit med dig kommer förmodligen att hålla ditt barn upptagen i minst en stund.  
    Tänk på om du hellre vill spendera saker en efter en än på en gång. Så du kan förlänga tiden då ditt barn är lycklig och upptagen. Du kan först läsa en bok tillsammans, sedan få något att leka med, då en snygg leksak för att krama, etc.  
  • Ditt barn blir lyckligare - och tiden går fortare - när du samlar böckerna tillsammans och leker med leksakerna tillsammans. Ge inte bara din son eller dotter en krita! Rita något tillsammans eller visa ditt barn hur man målar något nytt - hur är det med med ett flygplan?
  •  
         
 2.  
 3.             2      Var uppfinningsrik. Ta vad som helst - folie, papper, plastkoppar eller vad som helst - för att skapa en ny leksak och lite förändring för ditt barn.        
 4.  
 5.             3      Också överväga elektroniska sortiment. Om du har en bärbar dator kan du få ditt barn att titta på några teckningar eller handledningar. Har du en MP3-spelare, så låt ditt barn lyssna på lite musik.  
    
  • Om du använder elektroniska enheter, tänk på de andra passagerarna och låt ditt barn ha hörlurar så att ingen störs.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Erbjuder tilltugg. Ta ut några av de mellanmål du tog med dig och ge dem till ditt barn i sin tur. Att äta ett mellanmål håller spädbarn lyckliga ett tag och de är upptagna.  
    
  • Överdriv inte snacksen - speciellt om du tror (eller vet) att ditt barn blir sjukt snabbt. När allt kommer omkring vill du inte att han blir sjuk och måste kräkas.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Försök att kontakta andra barn ombord. När andra småbarn är omkring dig, låt dem leka med varandra. Du kan handla leksaker eller prata med varandra. Vad de än gör, kommer flygningen säkert att gå snabbare.        
 10.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Semester populär:
Flyger med barn eller småbarn.

Ändra pengar.

Lätt att packa.

Rengör och polera musslor.

Resa till Antarktis.

Hitta den sanna norra.

Pak som en tonårsflicka för en flygresa.

Lev på gatan.

Att vara kulturellt känslig under resan.

Rulla upp kläderna för att packa.

Rengör och polera musslor.

Ge anvisningar.

Camping på campingen.

Få ett bra säte på planet.

Klä sig ordentligt i Miami.

Undvik att drunkna.

Bestäm latitud.

Stå med flyg.

Använd en analog klocka som kompass.

Gör ett lägereld.

Kontakta Qatar Airways.

ako woman