Home \ semester
 

Ge anvisningar.

 

Det finns två sätt att förklara ett sätt för någon. En är baserad på det faktum att du förklarar vägen med hjälp av framträdande platspunkter, medan den andra orienterar sig enligt kardinalriktningen. Den typ som ger mest mening beror alltid på var du är just nu och vart personen vill gå. I de flesta fall är en kombination den mest användbara, men det viktigaste är att ge tydliga instruktioner och glömma inget viktigt.

                

Förfarande .

    
   
 1.   1      Förklara det enklaste sättet, även om det tar lite längre tid. Förkortningar är snabbare att köra, men du kan också flytta snabbare. Om personen du försöker förklara vägen har antingen förlorat sin väg eller inte har en bra känsla av riktning, gör sedan banan med så få varv som möjligt. Till exempel: Vid nästa möjlighet sväng vänster, sedan vid nästa trafikljus sväng höger och följ sedan vägen tills du når motorvägen.        
 2.  
 3.   2      Namnavstånd. Hur lång tid tar det att köra på en väg? Det finns olika sätt att ange avstånd:  
    
  • Till exempel passeras 4 vägar tills du måste vända. Det fungerar bättre i en stad än på landsbygden, eftersom avstånden är relativt stora och du kan enkelt räkna om du inkluderar skogs- och grusvägar.
  •  
  • Det finns 2 trafikljus innan du måste vända. Om du förklarar vägen måste du vara säker på att du har alla trafikljus i åtanke!
  •  
  • Avstånden i kilometer.
  •  
  • Ange hur lång tid det tar i minuter. Detta fungerar endast under 10 minuter. Annars kommer informationen vara mycket felaktig, eftersom en långsam förare kan behöva cirka 25 minuter för en 15-minuters resa som drivs av en väldigt snabb drivrutin. För korta avstånd påverkar detta knappast.
  •  
  • Namn ett distinkt stämpelmärke som en bensinstation eller en stor butik som berättar att de har gått för långt.
  •  
         
 4.  
 5.   3      Namn Vrider. Om det finns fler än tre eller fyra vägar vänder sig, bör du ge extra detaljer. Nämn trafikljus eller bensinstationer, där man kan orientera sig. Om du kan kan du också arbeta med kardinalpunkter. Innan du nämner gatunamn ska du säga var du måste gå, till exempel: "Sväng vänster in i Müllerstraße".     
 6.  
 7.   4      Beskriv hela banan som tidigare beskrivits. Ge bara så många detaljer som du behöver. Om det finns för många punkter som föraren kan följa blir det förvirrande.     
 8.  
 9.   5      Varna föraren när det finns förvirrande fläckar på banan. Till exempel, om det finns en böjning i huvudvägen, en dold liten väg som du måste omvandla till, eller om det finns några enkelriktningar, bör du nämna det för att undvika förvirring. Också, återigen, ge en punkt där du säkert vet att du har fel: "Om du kommer till bron, är du redan för långt och vänder dig om."     
 10.  
 11.   6     Berätta föraren vilken sida av vägen hans destination är.     
 12.  
 13.   7      Låt chauffören upprepa dina instruktioner igen. Så du kan vara säker på att du har beskrivit allt korrekt och att det har kommit rätt på föraren.               
 14.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  
Semester populär:
Resa runt om i världen gratis.

Transportkatter i flygplanet.

Transportkatter i flygplanet.

Packa kläder i en resväska.

Låt dig inte bli uttråkad under semestern.

Sova på flygplatsen.

Körtursturism.

Förnya ett grönt kort.

Flytta till USA.

Få amerikanska medborgarskap.

Att uppträda som en Londonare.

Camping på campingen.

Byxa byxor.

Från San Francisco flygplats körs till stadens centrum.

Resa med en pacemaker.

Förnya ett busspass.

Få en anslutningsflygning.

Gör en bra siffra på stranden.

Camping.

Resa spontant.

Använd en karta.

ako woman