Home \ semester
 

Var en bra soffsurfing värd.

 

Medlemmar som erbjuder alternativt boende i soffsurfing är oftast vanliga människor som bara vill dela med sig av vad de har och träffa andra resenärer. Detta innebär att du inte bör förvänta dig en hotellservice som soff surfare. Att vara på andra sidan värden betyder att du inte är ett hotell, inte att du är lättad för en värds uppdrag att ge en underbar upplevelse för soffbryggaren du får , Med rätt mix av människor är det inte så svårt att bli en nådig värd, som det låter.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Diskutera ditt beslut att acceptera någon med de personer du bor med. Innan du skickar in din lägenhet på soffsurfning, först lyssna på åsikterna från din familj eller vänner du bor med. Om de håller med din stora plan att underhålla, berätta vad de kan förvänta sig. 
    
  • Du vill inte uppleva några obehagliga överraskningar när dina soff surfare redan är på dörren. Det finns ingen sämre hälsning än att inte vara välkommen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Lägg in reglerna för din lägenhet på webbplatsen. Det är sällan lätt att dela ditt personliga utrymme med andra människor, särskilt om du är en trädgårds fanatiker eller har allergier eller något annat. Gör det mindre stressigt för alla som är involverade genom att tydligt kalla regler och förbud för dina gäster. Lägg in dessa regler på din soffsurfingprofil för att informera potentiella soff surfare i förväg. 
    
  • Ange vilket kön som ska ha de gäster du vill spela in, om husdjur är tillåtna och hur många soff surfare är en för många. Var så specifik som du kan. Sådan information är alltid till hjälp och bidrar till en ömsesidigt tillfredsställande vistelse.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Var ärlig. Detta innebär inte att du förvränger dig själv eller tar falska bilder av ditt hem på din sofsurfningsprofil. Det är alltid bättre att klargöra förväntningarna innan du och din soffbryggare håller med om villkoren. 
    
  • Ge inte falska intressen att låta enkelt, bra, intressant. Kom ihåg att dina soff surfare inte bara bor i din lägenhet - de spenderar också tid med dig.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Rengör din lägenhet. Även om du inte är ett hotell eller ett offentligt vandrarhem, håll ditt hem rent och städat. Damm av möbler, rena mattor, torka av golvet, ge rena lakan och kasta allt som ser ut som sopor i behållaren. Rensa helst en dag före din gästs ankomst, inte lite senare. 
    
  • Lås saker och personliga saker som dina soff surfare inte ska använda på ett säkert ställe.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Var en nådig värd. Välkommen dina gäster när de anländer, och försök att vara riktigt glada att se dem och fråga dem om resan. Visa dem sina rum och förklara sina husregler igen om de glömmer dem i spänningen. Visa dem badrum, toalett och kök som de kan använda. 
    
  • Var uppmärksam, även när du är hemma. Om du har personliga vanor som inte är avsedda för allmänheten, sakta ner dig i några dagar tills friheten härskar - dvs. tills gästerna är borta igen.
  •  
  • Kom ihåg, din gästfrihet kan vara att koppla dina gäster med ditt land. Låt dem gå med ett leende i ansiktet och glada historier som de kan berätta hemma. Du hjälper turistindustrin i ditt land!
  •  
                   
 10.  
             

Tips .

                  

Källor .

             
Semester populär:
Checka in på ett hotell.

Snabbt få igenom säkerhetskontrollen på flygplatsen.

Förhindra rörelsesjukdom.

Resa genom Europa.

Hitta den sanna norra.

Emigrera till Schweiz.

Resa med en pacemaker.

Transportvätskor i ditt handbagage.

Se bra på ditt passfoto.

Resa billigt.

Grab bras.

Emigrera till Australien.

Förhindra rörelsesjukdom.

Från San Francisco flygplats körs till stadens centrum.

Snabbt få igenom säkerhetskontrollen på flygplatsen.

Packa ryggsäcken ordentligt för en vandringstur.

Lätt att packa.

Amsterdam billig upplevelse.

Packa ryggsäcken ordentligt för en vandringstur.

Planera en semester.

Använd en karta.

ako woman