Home \ semester
 

Resa och arbeta i Australien.

 

Australien är ett populärt resmål för emigranter. Många människor gillar klimat, kultur och samhällen så mycket att de letar efter en tillfällig eller permanent position i landet. Om du vill arbeta i Australien måste du hitta en arbetsgivare som sponsrar din arbetsvisum. Det finns flera alternativ, beroende på din nationalitet. När du ansöker om viseringen kommer du att tjäna poäng baserat på dina kvalifikationer, vilket kommer att avgöra om du får visum. Processen kan ta mellan 3 och 18 månader, så under tiden kan du få en turistvisum för att besöka Australien. Ta reda på hur du reser och arbetar i Australien.

              

Förfarande .

    

    1      Resealternativ för Australien  ,

    
   
 1.            1      Besök ditt lokala medborgarbyrå för att ansöka om pass. Ansök om det så tidigt som möjligt, eftersom det kan ta några veckor att äntligen ta emot den.        
 2.  
 3.             2      Gå till www.immi.gov.au/skilled för att se de australiensiska invandringsreglerna för utländska arbetstagare. Gå till www.immi.gov.au/translated-info/_pdf/rights-obligations-workers/english.pdf för att se vilka rättigheter invandrare är tillåtna.       
 4.  
 5.             3      Ansök om ett ETA besökarvisum. Detta krävs för en kortare resa till Australien och du måste bevisa att du har en ETA innan du kan gå ombord på ett flygplan till Australien. Den gäller i upp till tre månader. 
    
  • Denna visering kostar ca 20 €. Du kan ansöka om det på www.eta.immi.gov.au. Om du för närvarande har en annan visering eller ansöker efter att ETA löper ut, kanske du måste visas personligen hos en australiensisk ambassad för att ansöka igen.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ansök om en eVisitor-visum om du besöker Australien för resor och arbete och kommer från ett godkänt europeiskt land. Detta gäller maximalt tre månader och du måste ansöka om det utanför Australien. 
    
  • Gå till www.immi.gov.au/e_visa/evisitor.htm för att ansöka om en eVisitor. Det finns avgifter.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Ansök om turistvisum om du vill förlänga din resa till mer än tre månader. Du kan ansöka om visum inom eller utanför Australien. Det kan beviljas till dig för resor upp till tolv månader. 
    
  • Gå till www.ecom.immi.gov.au/visas/app/uu?form=VSS för att ansöka om turistvisum. Vissa nationaliteter kan inte lämna in en onlineapplikation. I så fall måste du gå till en australiensisk ambassad.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Ansök om en arbetsvisum. Denna visum är endast tillgänglig för personer från vissa länder mellan 18 och 30 år. Detta gör att du kan resa, öka din inkomst med arbete och / eller studera upp till tolv månader. 
    
  • Människor från vissa länder, däribland Storbritannien och många europeiska länder, ska ansöka om ett visum på 414 visum för att få ett korttidsjobb i Australien. Med detta visum kan du stanna och arbeta i upp till tolv månader, studera upp till fyra månader och arbeta under den här tiden. Gå till www.immi.gov.au/visitors/working-holiday 417/how-to-apply.htm för att hitta programmen och lära dig hur du fyller dem.
  •  
  • Människor från olika asiatiska och sydamerikanska länder och i USA kan ansöka om ett visum för subclass 462. Restriktionerna för denna visum är likadana visumet underklass 415; Du kan dock bara arbeta för en arbetsgivare i upp till sex månader. Gå till www.immi.gov.au/visitors/working-holiday/462/usa/how-to-apply.htm för att ladda ner programmen och ta reda på hur du skickar in ansökan.
  •  
                   
 12.  
             

    2      Australian Employment Opportunities  ,

    
   
 1.             1      Hitta en arbetsgivare som sponsrar din visum. Om du är en erfaren arbetare bör du leta efter en sponsor tre till sex månader före din resa till Australien. Det finns flera sätt att göra detta. 
    
  • Kontakta en rekryteringsbyrå i Australien för hjälp att hitta en position. Rekryterare kan hittas genom en sökning på Internet och du kan behöva betala för deras service. Det här är en bra idé om du har ett högt specialiserat jobb i SOL.
  •  
  • Anmäl dig till en gratis online-utbyte på jobb i Australien. På dessa sidor, z. Till exempel, jobs4travellers.com.au och liveinaustralia.com/home/employment_in_australia.asp du måste registrera dig och då kan du söka jobbbrädorna.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Kontakta den skickliga yrkeslistan (SOL). Om du är expert på ett av de angivna områdena, är du mycket mer benägna att få en sponsrad eller självständig arbetsvisum. Medicinska, tekniska och yrkesverksamma hör till de vanligaste uppgifterna i detta dokument. 
    
  • Gå till www.immi.gov.au/skilled/_pdf/sol-schedule1.pdf för att se senaste SOL.
  •  
  • Forskning internationella företag med kontor i Australien. Om du ansöker om ett av dessa företag kan du kanske träna i Australien eller jobba på ett australiskt kontor.
  •  
  • Letar efter lämpliga jobb i större australiensiska företag. För mycket stora företag är de mycket mer benägna att anställa internationella anställda eftersom de har råd med viseringskostnaden. Håll kontakten med dessa företag och leta efter nya jobb.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ansök om företagsvisum. Det finns flera typer av företagsvisum, vanligtvis för företagare eller investerare som vill stödja den australiensiska ekonomin. Du kan också ansöka om visum under en kort tid för att ge utbildning eller göra affärer i Australien. 
    
  • Om du planerar ett företagsbesök måste du ansöka om ett visum för ETA eller eVisitor Visitor innan du får ett visum för visum under 956, 977 eller 651. Gå till www.immi.gov.au/skilled/business/business-visit-visa-options.htm för att få reda på hur man ansöker.
  •  
  • Du måste ansöka om ett företagsvisum för en kortare vistelse om du inte är berättigad till ETA eller eVisitor-visum. Besök länken ovan för att ansöka om ett visum för underklass 456.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Gå med i en händelse i Skills Australia Needs. Den australiensiska regeringen söker personer med speciella förmågor som de som anges i SOL. Resa till en av dessa evenemang för att leta efter ett jobb. Kanske behöver du resa till England eller ett annat land för att delta i denna personalmässa. 
    
  • Gå till www.immi.gov.au/skillevents/upcoming-events.htm för att se en lista över dessa händelser.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Få en permanent bostad med visum för kvalificerade personer (permanent uppehållstillstånd). Visummet är endast tillgängligt för personer under 50 år som talar engelska och kan visa att de har den förmåga som behövs i Australien. Människor på det medicinska området är särskilt eftertraktade för denna typ av visum. Det kan ta upp till 18 månader att få.       
 10.  
             

Vad du behöver .

                  
Semester populär:
Få en anslutningsflygning.

Packa en toalettpåsar permanent för konstant körning.

Få amerikanska medborgarskap.

Packa kläder i en resväska.

Betalas för resor.

Komma till Nordpolen.

Åka ensam.

Ett flygplan är ombordstigning.

Resa med tåg från London till Peking.

Förbered dig för Wikimania.

Planera en resa till New York City.

Förbered dig för Wikimania.

Som tonåring, överlev en lång semesterresa i bilen.

Planera en resa till London.

Kontrollera i bilsäte på flygplatsen.

Hitta festivaler och evenemang i New York.

Boka ett flyg.

Förbered dig på en strandresa.

Överlevande på en ensam ö.

Läs tidvatten tabeller korrekt.

ako woman