Home \ semester
 

Wrap dina byxor.

 

Paketerar du din resväska för en resa och vill få dina byxor rynkfria för en gång? Om du packar byxor korrekt kan du komma undan utan att stryka dem. Tricket är att sätta dem ihop längs sömmarna så att du inte slutar med en otrolig kink. Unrolling byxor är också effektiv, speciellt för jeans och casual casual byxor.

              

Förfarande .

    

    1      Klädesplagg  ,

    
   
 1.            1      Bestäm vilka byxor som ska vikas. Arbetsbyxor och andra byxor gjorda av tyger som vika något bör vikas i stället för att de rullas, eftersom vikning minskar rynkor. Om du reser till ett affärsmöte eller annat evenemang som kräver kostymer, borde du lägga dem upp för att förhindra att de blir helt täckta i rynkor när du når din destination. 
    
  • Byxbyxor ska alltid vikas upp och aldrig rullas upp, eftersom påfyllning kan få dem att få fula rynkor.
  •  
  • Byxor av 100% bomull bör också vikas.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Börja med strykbyxor. Om du packar krusiga byxor ser de bara värre ut efter att ha packats i ditt bagage i flera timmar. Om du stryker dina byxor innan du packar dem, desto mer sannolikt är det att du bär dem rakt ur din resväska när du anländer.       
 4.  
 5.             3      Sätt byxorna på en plan yta. Gör det på golvet eller annan hård yta för att se till att ditt veck blir snyggt.       
 6.  
 7.                  4      Sätt byxorna i mitten så att benen överlappar varandra. Ta ett ben över det andra för att lägga i mitten. Se till att vikten är rätt i mitten över sömmen vid byxans kant. Räta benen för att ta bort eventuella rynkor vid denna tidpunkt.  
    
  • Om du har passande byxor som har ett veck eller veck i mitten, lägg byxorna längs steget för att hålla kinken.
  •  
         
 8.  
 9.                  5      Lägg dem ihop vertikalt i mitten. Lyft snören till midjan. Återigen räta upp byxorna så att den inte viks i veckan. Håll dina händer över tyget för att försäkra dig om att rynkorna är fina och plana.        
 10.  
 11.                  6      Vik det igen i mitten. Ta ner kanterna på byxorna, midjan och manschetterna så att de slår på undersidan av vecket. Dina byxor är redo att vara inslagna nu. Om du vikar byxorna i mitten på det här sättet hamnar du med en kink över knäna och en annan över dina lår. Att placera kinks strategiskt är bättre än att ha många veck, men om det är perfekt att se perfekt ut, kanske du behöver stryka dem.                  
 12.  
             

    2      Rulla byxor  ,

    
   
 1.             1      Du måste veta vilka byxor som ska rullas upp. Tyger som inte klättrar lätt kan rullas upp. Det är ett snabbt och enkelt sätt att packa byxor som du inte har något emot att smula lite mer. Rullande saker ger dig mer lagringsutrymme i din resväska, eftersom rullade saker tar upp mindre utrymme än kollapsade. Det här är de typer av byxor du kan rulla upp: 
    
  • Jeans
  •  
  • Leggings
  •  
  • Sportbyxor
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Sätt byxorna på en plan yta. Börja med strykbyxor om du vill att de ska vara så rynkorfria som möjligt. Lägg dem ut och släta dem genom att köra händerna över benen för att ta bort eventuella kinks.        
 4.  
 5.                  3      Vik byxorna i mitten. sätt ett ben över det andra för att lägga det perfekt i mitten. Rynka rynkorna med händerna. Se till att det inte finns några ställen där tyget är skrynkligt.        
 6.  
 7.                  4      Börja rulla i midjan. Rulla byxorna ner med fingrarna från midjan ner som om du rullade upp en svamprull eller sovsäck. Fortsätt rulla tills du når markeringen. Din byxa kommer att hamna en anständig roll som du enkelt kan lägga i din resväska.  
    
  • Titta på tygfri, när du rullar. Släta kinks medan du rullar.
  •  
  • Rulla ganska löst än tätt som tätt valsade tyg i slutet.
  •  
         
 8.  
             

    3      Pack Byxor Effektivt  ,

    
   
 1.             1      Packa de finaste byxorna i en kostym. Om du är orolig för skadliga byxor, eller om du behöver komma fram till din destination och ha dem utan tid att stryka dem, använd en kostväska som låter dig packa dem vertikalt utan dem i mitten att vikas Detta är det bästa sättet att hålla dina byxor rynka fritt. 
    
  • Fäst byxorna på en byxa som inte skadar tyget. Några byxband kräver att du vikar byxorna i halva på knäet och draper dem över hängaren.
  •  
  • Sätt det snyggt i din väska, var försiktig med att hålla den helt rak så att den håller rynkor fri.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Packa upp dina rullade byxor längst ner. Om du äntligen hatar några uppvuxna byxor, packa dessa lediga saker under saker som behöver vara rynkfria. Lägg den i bagageutrymmet längst ner, eftersom det inte är så illa om de krossas.        
 4.  
 5.                  3      Sätt dina vikade byxor på den. På så sätt kommer de inte att krossas och krympas när du reser. Lägg det på andra saker du har packat när din resväska är i stort sett full. Lägg inte skor eller andra tunga saker på dina vikade byxor.        
 6.  
 7.                  4      Lägg saker i en rengöringspåse för att förhindra rynkor. Detta extra skyddslag skyddar dem från att glida. Det är ett bra sätt att hålla färskt strykade byxor från att få massor av kinks när de är i din resväska.        
 8.  
             

Tips .

                     
Semester populär:
Pak som en tonårsflicka för en flygresa.

Grab bras.

Klä sig ordentligt i Miami.

Få en anslutningsflygning.

Resa gratis.

Från San Francisco flygplats körs till stadens centrum.

Förnya ett amerikanskt pass.

Resa med ett vapen på ett plan.

Checka in på ett hotell.

Pak som en tonårsflicka för en flygresa.

Camping på campingen.

Ansök om amerikansk medborgarskap.

Hitta de bästa biluthyrningsavtalen.

Organisera världsresa.

Ansök om amerikansk medborgarskap.

Gör rätt när du hamnar på kryssningsfartyg.

Bor på en ensam ö.

Flytta till Florida.

Få ett bra säte på planet.

New York City tunnelbanestation.

Använda Star Alliance Navigator för iPad.

ako woman