Home \ semester
 

Planera en resa till New York City.

 

New York City kan vara en överväldigande plats vid ditt första besök. Det bästa sättet att planera ditt besök och göra det mesta av din tid är när du har en budget och prioriterar de platser du vill besöka.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Gör en lista över platser du vill se eller besöka. Innan du lämnar bör du ta lite tid att undersöka specifika platser, sevärdheter, museer eller till och med Broadway visar som intresserar dig och du kan behöva köpa biljetter i förväg.       
 2.  
 3.             2      Resa under veckan. Ge dig själv minst två resedagar.        
 4.  
 5.             3      Var organiserad! Om du är oorganiserad har du bråttom och senare mycket utmattad i staden. Det är bäst om du tar dig tid att njuta av den vackra staden.        
 6.  
 7.             4      Ta kartor över staden med dig när du kommer till ditt hotell och be om förslag. Berätta hotellpersonal som du aldrig har varit i staden innan och de leder dig i rätt riktning. Om ditt hotell inte är till hjälp så finns det många trevliga människor framför de trevligare hotellen som är redo att hjälpa dig.        
 8.  
 9.             5      Resa enkelt. Gå inte runt med en stor väska med onödigt innehåll. Allt du behöver är en liten plånbok, din telefon, en karta och en kamera.        
 10.  
 11.             6      Köp små mellanmål för din väska. Chansen är att du vill se så många platser som möjligt och bli hungrig från allt detta. Det är viktigt att du dricker mycket vatten för att undvika uttorkning, så köp några drycker.        
 12.  
 13.             7      Använd mysiga skor under dagen. Du kommer gå mycket!        
 14.  
 15.             8      Ta mer än en karta över tunnelbanan. NYC har ett riktigt förvirrande tunnelbanesystem. Var inte för blyg för att be om hjälp.        
 16.  
 17.             9      Se till att du alltid har pengar med dig. Ditt vanligaste transportmedel på din resa blir taxi, såvida du inte köper en tunnelbana eller går. Det finns också många säljare i stan som säljer drycker och bra mellanmål för kontanter under hela dagen.        
 18.  
 19.             10      Bli inte överväldigad av alla platser på din första dag. Tillåt dig tillräckligt med restid för att komma till ditt val och sedan några timmar för att njuta av din speciella plats.        
 20.  
 21.             11      Dela din dag om det finns flera specifika platser du vill besöka. Om du till exempel vill stanna vid 5th Avenue, planerar du att få lite mat på Upper Eastside och hitta andra ställen i närheten av var du vill åka.        
 22.  
 23.             12      Alltid känner till din hotelladress.        
 24.  
 25.             13      Fråga lokala affärsägare om bra ställen att äta eller ta en kaffe om du har lite fritid. Chansen är, de känner platser som bara riktiga New Yorkers vet!                  
 26.  
            

Tips .

                  

Varningar .

             
Semester populär:
Klä sig ordentligt i Dubai.

Läs en karta.

Att segla världen.

Använd en toalettstol.

Byxa byxor.

Stå med flyg.

Använd en karta.

Pak som en tonårsflicka för en flygresa.

Ring Australien från Nya Zeeland.

Säg hej på vietnamesiska.

Airbnb kommer vara värd.

Flytta till Florida.

Planeringsturer.

Använd en karta.

Förnya ett busspass.

Se bra på ditt passfoto.

Förbered dig på en långflygning.

Stå med flyg.

Pak som en tonårsflicka för en flygresa.

Skriv en recension om ett hotell.

Dressing i Italien.

ako woman