Home \ semester
 

Förnya ett grönt kort.

 

Den permanenta bosatta statusen (gröna kortinnehavaren) är inte livslängd. Liksom ett amerikanskt körkort måste det gröna kortet förnyas regelbundet. Vanligtvis krävs detta vart tionde år. Läs den här artikeln för att lära dig hur du förnyar ditt gröna kort före tio år.

              

Förfarande .

    

    1      Papperskriget  ,

    
   
 1.            1      Börja förnyelseprocessen ungefär sex månader innan ditt gröna kort löper ut. Det är svårt att uppskatta hur lång tid processen tar. Från tid till annan finns det en backwater, och då kan det ta månader. Det är inte vanligt, men det är bättre att vara försiktig och börja tillräckligt tidigt.  
    
  • Du måste också ha ditt gröna kort förnyat om du förlorat det, stulit det (vid stöld, kontakta akutavdelningen) eller det har blivit skadat. Detta gäller även om något har förändrats i din personliga information och information, du är 14 år eller har börjat pendla fram och tillbaka mellan de två staterna.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Fyll i formuläret USCIS I-90. Du kan hitta denna blankett på följande webbplats: [1]. Den kan slutföras på nätet och skickas. Alternativt kan du också skicka in ett pappersformulär. Invandringsavdelningen (USCIS) kräver att blanketten ska fyllas i. Redigeringen börjar inte om inte så är fallet.  
    
  • I-90-formuläret kan skickas elektroniskt (avgiften kan betalas online samtidigt) eller du kan också använda posten. Om du vill få ett formulär per post, ring 0800-870-3676
  •  
  • Du kan ha rätt att lämna in ansökan elektroniskt eller du kanske inte. Läs informationen som finns tillgänglig på internet.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Betala förnyelsesavgiften. För närvarande $ 450,00, vilket kan ändras när som helst. Det inkluderar också en avgift på $ 85,00 för biometriska data (fingeravtryck, foto och elektronisk signatur av din signatur). Betalning ska ske samtidigt som ansökan skickas, antingen via internet eller post. Följande kreditkort accepteras: American Express, Master Card, Visa och Discover Cards.  
    
  • Om du skickar in din ansökan med ett pappersformulär skickar du det och avgiften till följande adress  
     
   •  
     
    USCIS Uppmärksamhet: I-90 1820 Skyharbor, Cirkel S Golv 1 Phoenix, AZ 85034  
     
     
   •  
   • Betala avgiften med ett personligt eller bankutkast eller en orderpost (var och en från en amerikansk baserad bank och betalas till US Department of Homeland Security.) Använd inte initialerna DHS eller USDHS eller USCIS om du gör Skicka inte kontanter eller resenärers checkar.
   •  
    
  •  
  • När din betalning har mottagits får du ett kvitto. Detta kvitto visar adressen till vilken du behöver skicka dina styrkande handlingar. Om dina biometriska uppgifter behöver återupptas skickas ett meddelande med ett möte och en plats.
  •  
                   
 6.  
             

    2      Efter ansökan  ,

    
   
 1.             1      Vänta på meddelandet med kvittot från USCIS. Detta är antingen via e-post (om du har skickat in online) eller via post. Håll det här meddelandet bra eftersom det är ett bevis på att förnyelseprocessen för ditt gröna kort har börjat.  
    
  • Immigration Service (USCIS) skickar dig formulär I-797C (Meddelande om åtgärder). Du kan använda detta som bevis på att du har lämnat in din ansökan. Denna blankett innehåller en lista med information du behöver för följande möte.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Gå till avtalet för att samla dina biometriska data. Glöm inte att ta med brevet som nämnts, plus ett foto-ID. Vid denna möte tas dina fingeravtryck och ditt foto för grönt kort. Om du inte har kriminalregister har du inget att frukta.  
    
  • Om du behöver bevis på att du har ansökt om förnyelse av gröna kort, säg det på det här datumet. Du stämplar ditt pass för att ange att du har ansökt om ett nytt grönt kort. Detta gör att du kan lämna USA och återvända.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Kontrollera checklistan som skickats till dig av invandringsbyrån och hitta alla dina register enligt denna lista. Än en gång, vänta på en eventuell ny möte. I annat fall kommer nästa steg att vara att få ditt nya kort.  
    
  • Du kan kallas till en personlig intervju på ett utrikesministeriets regionala kontor. Men det är lika sannolikt att det inte finns några fler möten och du kommer att få ditt nya gröna kort i posten.
  •  
         
 6.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Saker du behöver .

                     
Semester populär:
Resa billigt.

Hos ett barn på ett flyg.

Ät billigt i Paris.

Få en anslutningsflygning.

Emigrera till Australien.

Resa från Miami till New York.

Packa väskor eller resväskor effektivt.

Lätt att packa.

Planera en resa till London.

Pak som en tonårsflicka för en flygresa.

Rese med endast en påse.

Att segla världen.

Beräkna en växelkurs.

Pak som en tonårsflicka för en flygresa.

Rengör och polera musslor.

Att uppträda som en Londonare.

Skydda korallrev.

Hantering av hemvist.

Resa med flyg.

Planera din semester och vandra genom naturen med din ryggsäck.

Kommunicera med människor från andra kulturer.

ako woman